Klong tour in Bangkok

Tourcode:0101
Datum: Dagelijks
Tijd: 10.00 - 16.00
Category: Boottocht
Algemene waardering: 4.3 uit of 5 beoordelingen. 187 eerlijke recensies. Lees Recensie
Laat in de ochtend vertrekt u voor een korte rit naar de Chao Phraya rivier, het beginpunt van waaruit u het 'Venetië van het Oosten' gaat ontdekken. Deze kanalentocht is een originele Green Wood Travel tour. Niet een kort toeristisch boottochtje maar een echte beleving in het wijde water landschap van Bangkok. PRIVÉ TOUR !
Green Wood Travel kan voor een kleine meerprijs deze tour exclusief privé uitvoeren
BOEK PRIVÉ !


Tegenwoordig zijn nog steeds uitgestrekte gebieden rond Bangkok alleen over water te bereiken. De klongs (kanalen) zijn in die gebieden de levensaders en de bevolking leeft er veelal nog op de traditionele manier.

Langs het water liggen weelderige plantages, waar mango's, papaja's, doerians en ander tropisch fruit worden verbouwd. U gaat met verschillende soorten boten een leuke en beetje spectaculaire tocht maken door dit gebied, waarbij u meteen de drukte van de stad achter u laat. Een unieke belevenis die u niet wilt missen!

Een eenvoudige lunch in een typisch Thaise buurtschap en kijkje naar (niet in) de Bangkok Hilton, Bangkwang gevangenis, is inbegrepen.

HOE BELEVEN REIZIGERS DE KLONG TOUR???






Opmerkingen: wat moet je ...
1. Mee? Camera & zonnebrandcrème en bescherm je goed tegen de zon (pet meenemen!)
2. Aan? Losse luchtige kleren en stevige schoenen of sandalen
3. Doen? Niets, je kunt het helemaal overlaten aan onze gidsen
4. Verwacht? Avontuur op het water
Vertrektijd van deze exclusieve Klong-tocht om 10.00 uur vanaf Thewet Pier.
Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een (1x) professionele lokale Engelssprekende gids. Vervoer per diverse open boten.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris, alcoholische drankjes en tips, transfers van Bangkok hotels en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Klong tour in Bangkok

Algemene waardering: 4.3 uit of 5 beoordelingen. 187 eerlijke recensies.
Name: Van Meervoort
Date: 19-Jan-20

Recensie: hele leuke belevenis supper



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Jannie & Dirk Honders
Date: 13-Jan-20

Recensie: Geweldige tour door de grachten van Bangkok, waarbij je goed zicht krijgt op het ware leven langs het water. De inzet van verschillende typen boten, waaronder een mini-speedboot voor 4 personen, is een ware belevenis. Green, onze reisleidster, was onze steun en toeverlaat en wist ons vaak te fotograferen met onze eigen camera's....



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Michel & Chantal
Date: 12-Jan-20

Recensie:



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Lotte
Date: 12-Jan-20

Recensie: Heb een super leuke dag gehad! Ik heb echt mn ogen uitgekeken! Zo anders als de drukte en de hectiek van de grote stad. Met verschillende boten op de kanalen van Bangkok. Onderweg allemaal zwaaiende mensen met een glimlach! Onderweg nog fruit geproefd op de lokale markt, een bezoek aan een tempel. Erg indrukwekkend! Een aanrader!



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Marja
Date: 31-Dec-19

Recensie: Afsluitertje op onze laatste vakantiedag. Viel me echter toch wel tegen. Het programma was oke, evenals onze begeleidster, maar de groep was te groot. Greenwood, bij een zo grote groep gewoon opsplitsen en extra begeleiding inzetten. De prijs vond ik echter ook wel aan de hoge kant, zeker als ik het vergelijk met andere tours die ik in Thailand gedaan heb.



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

LEES MEER RECENSIES

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Ayutthaya Cruise over de Chaophaya Rivier

Afwisselende dagtour waarin we per bus een bezoek brengen aan het Bang Pa-In zomerpaleis van Thaise koningen en de legendarische oude hoofdstad Ayutthaya en per boot de imposante C

Vanaf:
Contact
Cruise - Avontuur op het water

Bangkok was ooit een wirwar van kanalen. Wat er nog van over is, is een bezoek zeker waard. Tijdens deze vaartocht met een originele open teakboot zult u Bangkok zien zoals u het n

Vanaf:
Contact
Fietsen - Ayutthaya boot & fietssafari

Combinatie van cruise over de Chao Praya en fietstocht langs de hoogtepunten van Ayutthaya's schatten uit het verleden zorgen voor een dag vol cultuur en ontspanning.


Vanaf:
Contact
Klong tour in Bangkok

Laat in de ochtend vertrekt u voor een korte rit naar de Chao Phraya rivier, het beginpunt van waaruit u het 'Venetie van het Oosten' gaat ontdekken. Deze kanalentocht is e

Vanaf:
Contact
Eastern & Oriental Express Laos Belevenissen: Bangkok naar Vientiane

Stelt u zich eens voor: u nipt van uw cocktail terwijl u geniet van het panoramische uitzicht dat voorbijglijdt: bergen begroeid met dichte jungle, rivieren, palmbossen afgewisseld

Vanaf:
Contact
Eastern & Oriental Express Poetisch Thailand: Bangkok - Chiang Mai - Bangkok

Stelt u zich eens voor: u nipt van uw cocktail terwijl u geniet van het panoramische uitzicht dat voorbijglijdt: bergen begroeid met dichte jungle, rivieren, palmbossen afgewisseld