Fietsen - Ayutthaya boot & fietssafari

Tourcode:1604
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.15 - 16.00
Category: BoottochtFietsenDuurzaam
Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 35 eerlijke recensies. Lees Recensie
Combinatie van cruise over de Chao Praya en fietstocht langs de hoogtepunten van Ayutthaya's schatten uit het verleden zorgen voor een dag vol cultuur en ontspanning. VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel bespaart u 200 THB++ p.p. BOEK TIJDIG !
's Morgens om 08.30 gaat u op de River City pier in Bangkok aan boord van de "Grand Pearl." De trossen gaan los en daar glijden we over de Chao Praya rivier en kunt u vanuit de airco binnenruimte of vanaf een van de buitendekken in een luie stoel het rivierleven aan u voorbij laten trekken. Verbaast u over de kleine sleepbootjes die enorme schuiten, volgeladen met zand, voorttrekken en de langstaartboten die met veel geronk voorbijflitsen. Daar doemen de contouren van de Tempel van de Dageraad op en het dak van het Koninklijk Paleis schittert in de zon. Rond 12.00 uur kunt u zich tegoed doen aan een uitgebreid lunchbuffet. Daarna leggen we aan bij de Wat Chang Lom pier in Nonthanburi en gaat de reis verder per (mini)bus naar Ayutthaya.

In het historische park staan de fietsen al op u te wachten en beginnen we onze tour langs al die indrukwekkende overblijfselen uit de roemruchte Ayutthaya periode van de Thaise geschiedenis. U ziet o.a. de Wat Phra Si Sanphet en het vroegere Koninklijk Paleis, de enige nog in goede staat verkerende tempel, Wat na Phramen en de bijzondere Wat Mahatat met het beroemde Boeddhahoofd, verstrengeld in een Banyan boom. In de namiddag zijn we weer terug bij het startpunt en kunt u terugkeren naar Bangkok per trein* of bus* of een nachtje* langer in de sfeer van Ayutthaya verblijven. (*niet inclusief de tourprijs.)

Natuurlijk is het ook een optie om door te reizen met de slaaptrein naar Chiang Mai vanaf Ayutthaya. Deze vertrekt om 19.15 of 21.00 uur. Na afloop van de fietstocht is er gelegenheid om te douchen en om te kleden op kantoor. We zetten u af op het treinstation waar een bagageopslag is. Schuin tegenover het treinstation is het Ayothaya Riverside Hotel met een drijvend restaurant en een goede keuken.

Routebeschrijving naar Bangkok River City pier ontvangt u bij uw reisbescheiden.



Opmerkingen:
  • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
  • Geen korting voor kinderen op deze fietstocht.
  • Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf Ayutthaya pier). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een (1x) professionele lokale Engelssprekende gids. Vervoer per boot en fiets. U kunt gebruik maken van fietshelm, Reflectiehesjes en aanhangfiets voor jonge kinderen.
    Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
    Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, niet vermelde transfers en facultatieve excursies.
    Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

    Recensie voor Fietsen - Ayutthaya boot & fietssafari

    Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 35 eerlijke recensies.
    Name: Valerie Visser
    Date: 16-Mar-20

    Recensie: Bij deze tour viel onze mond open toen wij opgehaald werden door de boot/mini cruise schip. De rode loper werd uitgerold en er stond een muzikant op het dek. Met 14 personen hadden wij de hele boot voor ons. Wat een luxe !! Het zeker elke cent waard. De fietstour mer de gids was ook heel fijn.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Theo
    Date: 08-Mar-20

    Recensie: Stevige fietstocht met voldoende gelegenheid om te rusten. Onze gids ( "Mooi" of Beautiful genaamd, wist ons in goed verstaanbaar engels veel te vertellen over de plekken die we bezochten. Een prima gastvrouw op pad met toch twee oudere mensen.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: GREEN WOOD TRAVEL - ACTIE
    Date: 01-Mar-20

    Recensie: Hou je van treinen? Of liever gezegd van stoomtreinen? Dan kun je op 26 maart een unieke rit met de stoomtrein van Ayutthaya naar Bangkok maken.

    De rit is de viering van de opening van de eerste openbare spoorlijn in Thailand.

    Op zondag 20 maart vertrekt de stoomtrein om 08.00 uur vanaf het Hua Lamphong-station in Bangkok.
    De verwachting is dat de trein om 10.30 uur in Ayutthaya arriveert.

    De stoomtrein vertrekt om 17.00 uur vanuit Ayutthaya richting Bangkok, waar hij rond de klok van 19.30 uur weer op Hua Lamphong aankomt. Tussendoor stopt de ‘stoomloc’ op de stations Samsen, Bang Sue, Bang Khen, Laksi en Don Mueang.

    Voor treinliefhebbers is dit een uitgelezen kans om eens met de stoomtrein te reizen. Immers, deze rit wordt slechts één keer per jaar gehouden. Een kaartje voor de stoomtrein kost 250 THB pp,

    Via Green Wood Travel in combinatie met onze Ayutthaya Boot & Fiets Safari slecht 2200 THB. BOEK SNEL WANT OP=OP



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Clair
    Date: 25-Feb-20

    Recensie: Leuke en afwisselende tour naar Ayutthaya (met de klemtoon op 'yu'), met als hoogtepunt de fietstour met een gids. Intensieve dagtocht, maar zeer de moeite waard!



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Deborah
    Date: 09-Feb-20

    Recensie: Ayutthaya boot & fietssafari was een bijzonder leuke ervaring. Leuke gids en veel gezien!



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    LEES MEER RECENSIES

    Aanbevolen door Green Wood

    Vanaf:
    Contact
    Ayutthaya Cruise over de Chaophaya Rivier

    Afwisselende dagtour waarin we per bus een bezoek brengen aan het Bang Pa-In zomerpaleis van Thaise koningen en de legendarische oude hoofdstad Ayutthaya en per boot de imposante C

    Vanaf:
    Contact
    Cruise - Avontuur op het water

    Bangkok was ooit een wirwar van kanalen. Wat er nog van over is, is een bezoek zeker waard. Tijdens deze vaartocht met een originele open teakboot zult u Bangkok zien zoals u het n

    Vanaf:
    Contact
    Fietsen - Ayutthaya boot & fietssafari

    Combinatie van cruise over de Chao Praya en fietstocht langs de hoogtepunten van Ayutthaya's schatten uit het verleden zorgen voor een dag vol cultuur en ontspanning.
    

    Vanaf:
    Contact
    Klong tour in Bangkok

    Laat in de ochtend vertrekt u voor een korte rit naar de Chao Phraya rivier, het beginpunt van waaruit u het 'Venetie van het Oosten' gaat ontdekken. Deze kanalentocht is e

    Vanaf:
    Contact
    Eastern & Oriental Express Laos Belevenissen: Bangkok naar Vientiane

    Stelt u zich eens voor: u nipt van uw cocktail terwijl u geniet van het panoramische uitzicht dat voorbijglijdt: bergen begroeid met dichte jungle, rivieren, palmbossen afgewisseld

    Vanaf:
    Contact
    Eastern & Oriental Express Poetisch Thailand: Bangkok - Chiang Mai - Bangkok

    Stelt u zich eens voor: u nipt van uw cocktail terwijl u geniet van het panoramische uitzicht dat voorbijglijdt: bergen begroeid met dichte jungle, rivieren, palmbossen afgewisseld