Cruise - Avontuur op het water

Tourcode:0133
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.30-15.00
Category: Boottocht
Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 4 eerlijke recensies. Lees Recensie
Bangkok was ooit een wirwar van kanalen. Wat er nog van over is, is een bezoek zeker waard. Tijdens deze vaartocht met een originele open teakboot zult u Bangkok zien zoals u het nog niet kende. VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel bespaart u
250 THB++ p.p. BOEK TIJDIG !


Om 08.30 uur 's morgens wordt u opgewacht bij het BTS Wutthakat Station, aan de andere kant van de Chao Praya Rivier. Tijdens weekdagen bezoeken we eerst de Banyan Tree tempel met zijn fraaie mozaïeken, de Mouth of the Canal Tempel (met de kristallen pagode) en daarna de kleurige ochtendmarkt. Hier schepen we in op onze traditionele teakboot en varen naar de orchideeënkwekerij van Anuwat. Prachtig, al die delicate bloemen met hun uitbundige kleuren!

Tijd voor een heerlijke lunch op het water. We varen verder door de verstilde kanalen naar een tempel die ook in de tijd is blijven stilstaan: de Wat Pa Choeng Lane oftewel de Forest tempel, waar de monniken nog onder de bomen mediteren en bidden zoals ze dat eeuwenlang gedaan hebben. Daarna volgt een bezoek aan "The Artist" huis: de thuisbasis en het theater van een groep poppenspelers, die deze uitstervende theatersoort nog uitoefenen. Als ze niet op tournee zijn kunnen we een voorstelling bijwonen, anders is een rondgang door het theater en de uitleg over de geschiedenis en het bekijken van de poppen ook zeker de moeite waard.

We varen verder door de kanalen en beleven het lokale leven. Kijk, een oude vrouw peddelt in haar bootje voorbij en verkoopt noedelsoepjes. Even proberen? Geen probleem en even later smult u van een heerlijk soepje.

Hoewel er een aantal vaste punten in de tour zitten is er alle ruimte voor improvisatie al naar gelang wat er onderweg gebeurt en uw eigen belangstelling. In het weekend brengen we een bezoek aan de nog redelijk traditionele drijvende markt van Lat Mayom in plaats van de ochtendmarkt.

Rond 15.00 bent u weer terug bij BTS station Wutthakat na een verrassende dag in onbekend Bangkok!



Opmerkingen: geen kinderkorting. Voor tempels gelden kledingvoorschriften: geen ontblote schouders. Rokken, jurken minimaal kniehoogte; voor mannen: korte broek tot op de knie.
* Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, water, entreegelden en omschreven transfers vanaf BTS Wutthakat Station. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een (1x) professionele lokale Engelssprekende gids. Vervoer per open boot.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar Bangkok hotels en facultatieve excursies. Green Wood Travel geeft informatie naar het 'meeting point: Wutthakat Station.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Cruise - Avontuur op het water

Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 4 eerlijke recensies.
Name: Jacquline
Date: 25-Jan-20

Recensie: Om de locatie te vinden was niet eenvoudig voor de taxi chauffeurs. Hij wist het niet te vinden en na enkele telefoontjes met Green Wood Travel kwamen we 3o minuten te laat aan. Dit was geen leuk begin van deze tocht. De tocht met de boot was mooi en goed en net als de zeer aardige en kundige gids. De weekend markt was erg leuk. Mooie ervaring maar wij vonden het teveel geld voor deze tocht.



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Ron van Tol
Date: 07-Aug-19

Recensie: Een leuke, typisch Thaise excursie. Met een open teakhouten boot door de klongs, langs huizen op palen. Contact met lokale Thaise families. De lunch 's middags was erg smakelijk. Echt kwaliteit verhogend deze lunch. Ook een bezoek en uitleg over een tempel en lokale markten is onderdeel van het programma. Afwisselende dag.



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Gerrit Merks
Date: 22-Jun-19

Recensie: Jammer dat er geen markt te bezoeken was. Maar voor de rest een hele leuke dag gehad met een uitstekende gids.



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: paula
Date: 24-Mar-19

Recensie: Leuke gids en je ziet Bangkok op een andere manier



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Ayutthaya Cruise over de Chaophaya Rivier

Afwisselende dagtour waarin we per bus een bezoek brengen aan het Bang Pa-In zomerpaleis van Thaise koningen en de legendarische oude hoofdstad Ayutthaya en per boot de imposante C

Vanaf:
Contact
Cruise - Avontuur op het water

Bangkok was ooit een wirwar van kanalen. Wat er nog van over is, is een bezoek zeker waard. Tijdens deze vaartocht met een originele open teakboot zult u Bangkok zien zoals u het n

Vanaf:
Contact
Fietsen - Ayutthaya boot & fietssafari

Combinatie van cruise over de Chao Praya en fietstocht langs de hoogtepunten van Ayutthaya's schatten uit het verleden zorgen voor een dag vol cultuur en ontspanning.


Vanaf:
Contact
Klong tour in Bangkok

Laat in de ochtend vertrekt u voor een korte rit naar de Chao Phraya rivier, het beginpunt van waaruit u het 'Venetie van het Oosten' gaat ontdekken. Deze kanalentocht is e

Vanaf:
Contact
Eastern & Oriental Express Laos Belevenissen: Bangkok naar Vientiane

Stelt u zich eens voor: u nipt van uw cocktail terwijl u geniet van het panoramische uitzicht dat voorbijglijdt: bergen begroeid met dichte jungle, rivieren, palmbossen afgewisseld

Vanaf:
Contact
Eastern & Oriental Express Poetisch Thailand: Bangkok - Chiang Mai - Bangkok

Stelt u zich eens voor: u nipt van uw cocktail terwijl u geniet van het panoramische uitzicht dat voorbijglijdt: bergen begroeid met dichte jungle, rivieren, palmbossen afgewisseld