Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Veilig Verzekeren met Werelddekking

Een onverwachte vervelende gebeurtenis kan heel uw vakantiepret bederven. U wilt zeker niet dat dit op uw vakantie gaat gebeuren. Ga daarom altijd goed verzekerd op vakantie en sluit nu direct uw verzekering af.

Green Wood Travel helpt u graag bij afsluiten van de verzekering die bij uw situatie past.
Controleer voor u een aanvullende verzekering gaat afsluiten altijd of u al een (doorlopende) reisverzekering hebt waarin medische kosten zijn gedekt. Anders bent u dubbel verzekerd.

LET OP: het basispakket van de zorgverzekeringen bieden GEEN werelddekking meer!
Om uzelf goed te verzekeren voor onverwachte medische kosten buiten Europa zijn er 2 mogelijkheden:
- Een reisverzekering met dekking voor geneeskundige kosten
- Een aanvullende verzekering bij uw basis-zorgverzekering afsluiten

U kunt direct vanaf deze pagina uw reis- en annuleringsverzekeringen met medische werelddekking afsluiten. Zo zijn er, afhankelijk van uw situatie, een aantal verzekeringsmogelijkheden.

Veilig Verzekeren met Werelddekking is een Must!
Hoe werkt het?
- Klik op 'boekingsaanvraag' van de door u gewenste verzekering;
- u ziet meteen het Premieberekeningsformulier. Vul dit formulier in;
- Volg de volgende stappen: Persoonsgegevens > Betaalwijze > Bevestiging.
- U bent verzekerd.

Is er iets niet duidelijk? Neem contact op met Green Wood Travel of bel 070 250 0062. We geven gratis Thailand reisadvies.

Foto's:

Veilig Verzekeren met Werelddekking Thailand reisadviesVeilig Verzekeren met Werelddekking Thailand reisadviesVeilig Verzekeren met Werelddekking Thailand reisadviesVeilig Verzekeren met Werelddekking Thailand reisadviesVeilig Verzekeren met Werelddekking Thailand reisadviesVeilig Verzekeren met Werelddekking Thailand reisadviesVeilig Verzekeren met Werelddekking Thailand reisadviesVeilig Verzekeren met Werelddekking Thailand

Lang op Reis Verzekering


Lang-op-Reisverzekering: Als u voor een langere periode dan 90 dagen naar het buitenland gaat is de Lang-op-Reisverzekering uw verzekering.

Lees hier de voorwaarden

Boekingaanvraag

Kortlopende Reisverzekering


Uw vakantie lang compleet verzekerd. Een uitstekende reisverzekering voor een onbezorgde vakantie. Zonder zorgen op reis. Naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of lekker de bergen in. Waar u ook naartoe gaat, met een reisverzekering gaat u goed voorbereid op weg.

Lees hier de voorwaarden

Boekingaanvraag

Doorlopende Reisverzekering


De Doorlopende Reisverzekering is er speciaal voor iedereen die vaker dan één keer per jaar naar het buitenland gaat. Met de complete doorlopende reisverzekering bent u het hele jaar door verzekerd tegen de annuleringskosten wanneer uw geboekte reis niet door kan gaan, of wanneer u deze moet afbreken.
U kunt de doorlopende reisverzekering van de Europeesche helemaal zelf samenstellen en kunt kiezen uit de varianten Basis, Comfort en Optimaal. Zo betaalt u alleen voor dat wat u nodig heeft.

Tip: denk ook aan een passende annuleringsverzekering, zodat u geen kosten heeft als u onverwachts niet op vakantie kunt.

Lees hier de voorwaarden

Boekingaanvraag

Kortlopende Annuleringsverzekering


Wat voor redenen dan ook, mocht u helaas uw vakantie moeten annuleren dan staat deze verzekering garant voor de kosten, ook bij last-minute boekingen. De kortlopende annuleringsverzekering is uiterst compleet. Om voor een zo volledig mogelijke dekking in aanmerking te komen is het verstandig de annuleringsverzekering binnen 8 dagen na het boeken van de reis af te sluiten.

Lees hier de voorwaarden

Boekingaanvraag

<< Sri Lanka voorbereidingen Hotel-categorie & symboolverklaring >>