Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

De filosofie van Green Wood Travel

Als u een reis boekt bij Green Wood Travel, gaat u in zee met mensen die een sterke band hebben met de regio waar ze in wonen en werken. Wij zijn vastbesloten onze klanten indrukwekkende ervaringen te laten beleven. Daarnaast proberen we tijdens de reizen een zo goed mogelijk inzicht te geven in alle culturele aspecten van het betrokken land. Wij willen u niet alleen een probleemvrije en glad verlopende reis bezorgen, maar ook uw reis verrijken met ware avonturen.

De mensen van Zuidoost-Azië zijn beslist vriendelijk en eigenlijk altijd bereid echt plezier kunt maken. Een belangrijk onderdeel van het boeddhisme is dan ook 'sanoek'. Dat betekent plezier in het Thai, maar nog veel meer. Het staat ook voor saamhorigheid. Green Wood Travel deelt deze 'sanoek' en streeft daar ook naar in alle reizen.

Wij willen een deel van onze 'sanoek' ook delen met de mensen met wie we werken. Ook zij moeten er beter van worden. Dit doen we bijvoorbeeld door gebruik te maken van accommodaties die worden gerund door de lokale bevolking en ook door voedsel uit de regio te eten. We steken er veel tijd in om er zeker van te zijn dat de plaatselijke werknemers ook echt hun deel krijgen.

Green Wood Travel stelt alle gasten voor het begin van de reis zo veel mogelijk op de hoogte van de sociale, culturele en religieuze gebruiken en gewoonten. We hopen daarmee zoveel mogelijk ongemakkelijke momenten te voorkomen, voor u maar ook voor de lokale bevolking. Het doel is genieten, ook als het soms net iets anders gaat dan verwacht. Veel Aziaten geloven niet voor niks dat als er een ding zeker is, dat is dat niks zeker is.

Ook met 27 jaar ervaring op zak streven we er nog elke dag naar de beste, meest vernieuwende reisorganisatie in de regio te zijn en dat vindt u terug in al onze activiteiten: van het samenstellen van onze reizen tot de serviceverlening ter plaatse.

Wij bieden u de mogelijkheid het milieu een handje te helpen en Thailand groener te maken. Voor elke boeking ter waarde van 5000 baht krijgt u een boom van ons die wij voor uw planten in een herbebossingsproject bij Hua Hin. Internationale tickets bij ons geboekt via de planner leveren al 5 bomen per ticket op! Hoe we proberen een steentje bij te dragen aan een duurzaam Thailand kunt u hier lezen:Lees verder >>

Foto's:

Herbebossing Thailand duurzaam toerisme People Planet ProfitHerbebossing Thailand duurzaam toerisme People Planet ProfitHerbebossing Thailand duurzaam toerisme People Planet ProfitHerbebossing Thailand duurzaam toerisme People Planet ProfitHerbebossing Thailand duurzaam toerisme People Planet ProfitHerbebossing Thailand duurzaam toerisme People Planet ProfitHerbebossing Thailand duurzaam toerisme People Planet ProfitHerbebossing Thailand duurzaam toerisme People Planet ProfitHerbebossing Thailand duurzaam toerisme People Planet ProfitHerbebossing Thailand duurzaam toerisme filosofie Green Wood Travel
    << Sri Lanka voorbereidingen Hotel-categorie & symboolverklaring >>