Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Reacties van onze gasten


Wij horen graag wat u ervaring is met Green Wood Travel en onze reizen.
Hier leest u wat onze klanten over ons zeggen.

Wenst u ook een reactie achter te laten klik dan hier.


  Datum: 22-03-2023 - 14:40:30
  Naam: Jos en Rosa vd Brink
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand 2023
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij zijn nu alweer een paar weken terug uit Thailand onze reis was van het begin tot het einde (4 weken) weer prima geregeld door GTW en met name Gilles van Geit. Wij zijn er 2 jaar ivm corona niet geweest en ook in Thailand hebben we gemerkt wat Corona te weeg kan brengen. Zijn bijvoorbeeld op Koh Taluh geweest waar het normaal gezellig druk is nu waren er meer personeelsleden dan gasten, aantal gasten 4 , en dit was op meerdere locaties merkbaar, maar desondanks toch weer enorm genoten van dit mooie land en nogmaals complimenten aan Gilles en het GTW team
  Datum: 11-02-2023 - 00:33:27
  Naam: henk,sandra en sylvia
  E-mail: -
  Onderwerp: 4 weken Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Onvergetelijke ervaring. Voor de derde keer in Thailand en deze keer geboekt bij Gilles van Reyt van Greenwood. Alles was tot in de perfectie geregeld. Ko Chang, Chang Mai, Huha Hin, hotels vervoer, vliegtickets, familiebezoek en Bangkok. Kortom het vertrouwen voor volgend jaar is er en gaan we weer bij Gilles boeken. Kunnen een lang verhaal erg kort houden "perfect". Nogmaals dank voor jullie inzet.
  Datum: 02-10-2021 - 04:13:54
  Naam: Omer
  E-mail: -
  Onderwerp: Goede service
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Dank u Gilles voor de informatie,was zeer nuttig.
  Tot binnenkort in Thailand.
  Datum: 28-12-2020 - 03:24:25
  Naam: Jeroen & Suzanne
  E-mail: -
  Onderwerp: Geweldige service!!!
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Bij onze terugkeer naar Thailand gedurende de Corona-periode zijn we geweldig geholpen door Green Wood Travel, met name door Gilles van Geit. Hoewel we een aantal dingen zelf konden regelen, hadden we dagelijks contact met Gilles die ons door het hele proces heen heeft geleidt. Green Wood Travel heeft de hotels van onze keuze benaderd, maar toen deze volgeboekt waren kwamen zij met een alternatief... het Divalux Resort... en het is geweldig! Vlak voor vertrek kregen we van Gilles ook nog een overzicht toegestuurd van alle documenten die we tijdens de reis nodig zouden hebben, zodat we niets zouden vergeten. Alle lof voor deze geweldige service van Green Wood Travel!
  En... Gilles... nogmaals heel hartelijk dank voor je vriendelijke en professionele begeleiding.
  Jeroen & Suzanne
  Datum: 24-12-2020 - 04:18:24
  Naam: Jambon Hugo
  E-mail: -
  Onderwerp: reis naar thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Ik had terug zin om naar Thailand op reis te vertrekken alhoewel in corona tijd.
  Ik heb contact opgenomen met Green Wood met de vraag wat ze me konden aanbieden en zeer vlug kreeg is bevestiging dat zij mij konden helpen in mijn keuze.
  Zeer snel heb ik voorstellen ontvangen voor onder meer de vlucht die normaal is van prijs en dit nog inclusief 2 nachten in een degelijk hotel in Bangkok.
  Wij zijn ook vlug de prijs overeen gekomen voor de verzekering die nodig is voor Covid 19 en zij hebben eveneens de aanvraag CoE op zich genomen.
  Ik ontving via hun de listing van de quarantaine hotels met hun voorstel tot keuze, hier zijn wij ook zeer vlug uitgekomen tot beslissing.
  Tussen onze eerste aanvraag en afspraken, het bekomen van het visum in consulaat Antwerpen, de verzekering, het hotel, de vlucht en ook het bekomen van CoE is zelfs geen maand overgegaan om alles vlot geregeld te krijgen.
  Met dank aan Green Wood travel voor de fijne, vlugge en vlotte samenwerking.
  Datum: 03-04-2020 - 13:03:37
  Naam: Thijs Van Troostenberghe
  E-mail: -
  Onderwerp: Reis Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Hierbij willen wij Greenwood Travel danken voor de perfecte begeleiding in het maken van onze reisplannen, de vlotte communicatie, de flexibiliteit en mooie reis in Thailand. Alles prima geregeld en het gehele team doet zijn best om je een aangename reiservaring te laten hebben. Jammer genoeg moesten wij ingevolge de uitbraak van het COVID19-virus vroegtijdig naar huis terugkeren. Hierbij heeft Greenwood onze reisplannen flexibel omgegooid en mochten wij verblijven in hun TROPICAL PARADISE-hotel in Bangkok. Ook hier een top ervaring. Speciale dank aan Gilles Van Geit die als geen ander bereid was 'the extra mile' te gaan om een reis op maat samen te stellen.
  Datum: 27-03-2020 - 11:53:43
  Naam: Wiel en Estelle Borgans
  E-mail: -
  Onderwerp: Vakantie Thailan
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  We zijn net terug van een reis naar Thailand. We verbleven twee nachten in Tropical Paradise in Bangkok waar we ontzettend zijn verwend. Tevens kennis gemaakt met het team van Greenwood Travel en Koen Koenekoop. Onze volgende bestemmingen waren Koh Chang, Koh Kood en Pattaya. Het is het derde jaar dat we naar Thailand reizen met GWT en we zijn heel tevreden over de organisatie. De hotels zijn prima, de transfers per minibus of boot zijn eveneens top geregeld en stipt op tijd. Wij hebben tijdens onze reis veel mensen ontmoet en veel reclame gemaakt bij Duitse en Zwitserse reizigers om via Greenwood te boeken.
  Ook bedankt nog voor het regelen van een nieuwe vlucht naar Nederland, omdat Finnair onze oorspronkelijke vlucht had geannuleerd.
  Wij zullen ook in de toekomst bij jullie boeken!
  Datum: 23-03-2020 - 03:25:25
  Naam: Dig Zweedijk
  E-mail: -
  Onderwerp: excursies
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Van 4 t/m 19 maart in Thailand gezeten, Van te voren een twee daagse prive tour geregeld via Green wood Travel, Uitermate netjes geregeld. Alles verliep volgens plan en nog meer. Onze chauffeur Mister Non liet ons meer zien dan we eigenlijk gepland hadden. Ernst-Otto uit Nederland was goed bereikbaar en gaf snel antwoord.
  Ter plekke ook nog een excursie geboekt naar de Pala U waterval. Ook dit was keurig geregeld.
  Weet zeker dat we weer gebruik gaan maken van deze organisatie.

  Succes met de problematiek van de Corona virus

  Met vriendelijke groet, Joke en Dig Zweedijk
  Datum: 19-03-2020 - 09:25:58
  Naam: Ben Koolenbrander
  E-mail: -
  Onderwerp: Recente reis Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hebben van 21 februari t/m 17 maart een reis ( eilandhoppen ) in Thailand gemaakt, waarbij we de expertise van jullie team hebben gebruikt. Hotels, taxi’s en snelboten. We spreken de waardering uit over het Greenwoodteam. Alles was tot in de puntjes geregeld en m.n. de taxi’s stonden al te wachten bij de aankomsten. Chapeau.
  Wij wensen jullie heel veel sterkte met het carona-probleem en hopen dat deze situatie snel voorbij gaat.

  Groet,
  Ben Koolenbrander en Ingrid Holkenborg.
  Datum: 16-03-2020 - 09:28:26
  Naam: Hermann Kroon
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand reis Hermann en Hannie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste Ernst Otto,

  We zijn weer goed thuis aangekomen van een heerlijke reis door Dubai en Thailand. Allereerst onze hartelijke dank voor de goede organisatie. In Dubai was ook alles heel goed geregeld, excursies, vervoer en hotel. Toen kwamen wij in Bangkok in jullie onderkomen, wat een fantastische
  plek, onze complimenten. Wij vonden het jammer je niet te hebben kunnen ontmoeten, maar kunnen je berichten dat de verzorging uitstekend was.

  Hierna naar Hua Hin voor een heerlijke relax vakantie. Nu weer veilig thuis en afwachten wat het corona virus verder gaat brengen. Voor jullie organisatie is dit uiterst vervelend, en we hopen dan ook dat het snel voorbij gaat.
  Nogmaals onze hartelijke dank voor alles, het ga jullie goed, en graag tot een volgende keer.

  Met vriendelijke groet,
  Hermann en Hannie Kroon.
  Datum: 08-03-2020 - 10:22:18
  Naam: Sandra
  E-mail: -
  Onderwerp: 4-daagse rondreis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij zijn net terug uit Thailand en hebben een uitstekende ervaring gehad met Green Wood travel. Het begon al met de offerte aanvraag. Telkens wijzigde ik weer iets en gelijk kreeg ik een nieuwe offerte aangeboden. Wij hadden een transfer geregeld van airport naar hotel, een 4-daagse rondreis met chauffeur en later ook nog geboekt een transfer van Hua Hin naar Bangkok. Alles is perfect gegaan. Chauffeurs waren altijd op tijd en de luxe bus is ons zeker ook bevallen. Vooral bij onze zonen, want zij hadden heerlijk de ruimte. Vooral wil ik onze chauffeur Joe aanbevelen. Hij heeft ons veilig overal naar toe gebracht en regelde ook nog veel zaken voor ons. Dus wij kunnen Green Wood travel en Izaac Peeters van harte aanbevelen.
  Datum: 07-03-2020 - 01:50:45
  Naam: Jos en Rosa
  E-mail: -
  Onderwerp: vakantie 2020
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wederom een prima vakantie gehad vanaf) het begin tot het einde (4 weken later) was alles weer prima geregeld , prima hotels, vervoer uitstekend kortom de medewerkers van GWT hadden weer hun best gedaan. We hadden zelfs tijdens deze vakantie een "vakantiebutler (Ernst-Otto)" , maken graag volgend jaar weer gebruik van jullie diensten.
  mvg, Jos en Rosa van den Brink
  Datum: 11-02-2020 - 10:40:35
  Naam: Lucien Lodder
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hebben met ons gezin onlangs een reis van 4 weken gemaakt door Thailand. Deze reis was voornamelijk opgebouwd met componenten uit het aanbod van Greenwoodtravel. Wij hadden dit vooraf via email afgestemd met IzaacPeeters. Het resultaat was, dat we een prachtige reis hebben gehad, met vele hoogtepunten. De zaken die door Greenwoodtravel geregeld waren liepen nagenoeg alle vlekkeloos, en ook de hotelprijzen waren gunstig, vaak zelfs gunstiger dan wanneer je zelf - bv. via booking.com - boekt.
  Bedankt en we raden Greenwoodtravel aan.
  Datum: 05-02-2020 - 09:02:21
  Naam: Arnold brouwer
  E-mail: -
  Onderwerp: Bedankt voor alles
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:


  Beste Koen en Ernst-Otto,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor de zeer goed georganiseerde trip die
  we gemaakt hebben. We hebben echt een fantastische tijd gehad en dat komt
  grotendeels door jullie. Overal waar we aankwamen stonden mensen klaar om ons
  op te halen. En waar we ook kwamen, de mensen met wie we optrokken waren ook
  allemaal even vriendelijk, aardig en hadden het beste met ons voor, (ik noem
  een William (top vent), Rabbit natuurlijk, en ook Elisabeth). Ook de duikschool
  was goed voor mekaar. Iedereen heeft een van zijn mooiste vakanties ooit
  beleefd. We hebben ons geen enkele keer ge-ergerd. Ik zal greenwood dan ook aan
  iedereen aanbevelen die richting Thailand gaat. En zelf zou ik ook nog graag
  weer eens terug willen komen. Jammer dat het er allemaal weer opzit. Maar we
  hebben er mooie herinneringen aan overgehouden. Nogmaals hartstikke bedankt
  voor alles.

  Met vriendelijke groet,

  Arnold Brouwer.
  Datum: 08-01-2020 - 07:58:56
  Naam: Denise
  E-mail: -
  Onderwerp: Vakantie thailand, bedankt !
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Hoi, we willen jullie bedanken voor het goed organiseren van onze reis ! Bij ons is alles heel goed gegaan, van het begin tot het eind...
  Na 2 dagen Bangkok in het Prince Palace hotel (aanrader prima, prijs-kwaliteit verhouding) in de nieuwe toren, zijn we naar Phuket gevlogen. Met de speedboot naar Phi phi gevaren, 2 nachten in Phi Phi Island Village beach resort. Dit is echt geweldig !! Je voelt je net de koning daar...... en daarna verder naar Ko Samui.
  In Ko samui hebben we jullie agent Toy weer ontmoet, wat een geweldige aardige vrouw is zij!! De Samui Island tour was mooi, en lekker gegeten, heerlijk.....
  Zij verdient een pluim, zij doet haar werk echt goed, want anders hadden wij onze vlucht naar Bangkok gemist !!

  Doe hem maar de groeten van ons en ook aan Kwan....

  Ontzettend bedankt en tot de volgende keer!

  Groeten,
  Denise Peeters
  Datum: 31-12-2019 - 05:41:02
  Naam: Bert Kouwenhoven
  E-mail: -
  Onderwerp: Reis door Thailand en Cambodja
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  In de periode 17 november - 13 december 2019 hebben wij (drie personen 60+) een prive-rondreis gemaakt in een minibus met chauffeur door het Noorden en Noord-Oosten van Thailand met een afsluiting van vier dagen in Cambodja (Angkor Wat). Het door Greenwood Travel voorgestelde reisplan paste uitstekend bij de wensen die we tevoren kenbaar hadden gemaakt. Alles is perfect verlopen. Een ruime minibus, de chauffeur/gids Mr. Anucha was onze steun en toeverlaat. Hij weet heel veel over de meest uiteenlopende zaken en kan het uitstekend in het Engels vertellen, weet de goede plekken te vinden, is bovendien een zeer aimabele man en een uitstekende,rustige chauffeur. Ook de in het reisplan opgenomen hotels zijn heel goed bevallen. Al met al een bijzonder geslaagde reis.
  Datum: 02-12-2019 - 07:04:04
  Naam: Narin
  E-mail: -
  Onderwerp: Het was geweldig
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Hi Ernst we zitten alweer in t vliegtuig om terug te vliegen naar Nederland. Wil je laten weten dat we erg hebben genoten van deze vakanties en de accomodaties waren stuk v stuk TOP! Heb je goed geregeld. Onze high punten waren kao sok en de rondleiding van Henry!! Na Henry hadden we de fiets tour in Bangkok en die vonden we een beetje tegen vallen. Henry heeft zo n goede indruk achter gelaten en wat hij ons ook heeft laten zien. Mochten we in de toekomst weer naar Azië komen dan weten wij jou te vinden.
  Groetjes Emy en Mathieu.

  En de fietsroute in Chiang mai was geweldig!!!!
  Datum: 28-11-2019 - 14:56:23
  Naam: Johan den Biggelaar
  E-mail: -
  Onderwerp: Geweldige rondreis op maat!
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Nadat we onze wensen kenbaar hadden gemaakt, heeft Izaac voor ons een uitstekend voorstel gedaan voor onze individuele -maatwerk- rondreis door Thailand. Na nog enkele aanpassingen te hebben gemaakt, was het voorstel in onze ogen perfect en keurig binnen ons budget.
  We zijn net terug in NL en kijken met heel veel plezier terug op de rondreis. Onze hotels waren goed tot uitstekend, onze gids en chauffeur kundig en plezierig in de omgang en alle transfers in de loop van drie weken keurig op tijd en van hoge kwaliteit. Ook het advies van Izaac Peeters om de nachttrein van Chiang Mai naar Bangkok voor een klein extra bedrag eerste klas te boeken was heel goed. We hadden nu een privé coupé met zijn tweetjes en hebben heerlijk kunnen slapen zonder ijskoude airco en hard licht zoals in de 2e klas.
  Alles bij elkaar zijn we erg tevreden over de adviezen van Isaac en de uitstekende uitvoering door Greenwood Travel. Als we weer naar Azië gaan, staat Greenwood bovenaan om een voorstel te maken.
  Datum: 15-11-2019 - 03:25:19
  Naam: Marie-José v D
  E-mail: -
  Onderwerp: Prachtige vakantie in Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  We zijn ongeveer een jaar geleden bij Greenwood terecht gekomen en hebben samen met hen een mooie reis samengesteld. Hier en daar nog wat aangepast, maar dat was geen enkel probleem bij Greenwood. We zijn op 19 juli op reis gegaan met 2 gezinnen, 4 volwassenen en 4 pubers. Op 11 augustus kwamen we weer thuis en hadden we een ontzettend mooie vakantie achter de rug. In het begin waren we nog wat sceptisch of alles wel zou gaan kloppen, maar werkelijk ALLES was tot in de puntjes geregeld. Elke taxi stond op de afgesproken tijd op de afgesproken plaats, we hebben prachtige meerdaagse excursies gehad die goed geregeld waren. Kortom, onze Thailand rondreis is dankzij Greenwood een top ervaring voor ons geworden. Hartelijk dank daarvoor aan alle medewerkers. Bij een volgende Azië reis is er maar 1 partij voor ons: Greenwood!
  Datum: 08-11-2019 - 04:56:43
  Naam: Jan van den Akker
  E-mail: -
  Onderwerp: Vakantie Thailand Oktober 2019
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wat een fijn bedrijf : Greenwood Travel, een geweldige service met name door Izaac , dit is voor mij de 2e Thailand reis via Greenwood en niet de laatste. Alles klopt altijd en zo niet lossen ze het heel snel op. De vakantie , binnen ons budget, was geweldig samengesteld, geen georganiseerde reis maar veel met privé chauffeur. Alle accommodaties waren top, de route klopte ! in een woord , geweldig Greenwood, volgende keer zeker weer via jullie organisatie!!

  Thailand is ook voor de 2e keer super boeiend dus waarschijnlijk ook nog een 3e keer. Wat een heerlijk relaxt land en mensen , vriendelijk behulpzaam , lief . Heerlijk eten , prachtige natuur en prijs kwaliteit echt top .

  Bedankt voor alles, gr Jan