Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Bangkok hoofdkantoor locatie

Het Tropical Paradise hoofdkantoor van Green Wood Travel in Bangkok ligt aan een zijstraat van Sukhumvit. Sukhumvit, de langste straat van Thailand, is Thailand in een notendop. Voor veel reizigers is het het middelpunt van hun verblijf in de Thaise hoofdstad. Je hoeft de straat niet uit voor top klasse hotels en de beste winkelcentrums van de stad, tegelijkertijd hoef je maar een hoek om te slaan om met twee benen in het alledaagse, eenvoudigere maar wel zo sfeervolle Thaise leven te staan vol eettentjes en fruitstalletjes.

Je bent altijd welkom, wandel gerust even binnen met vragen over je reis. Nieuw is dat we ook zeven appartementen inrichten die voor langere of korte periode te huur zijn. Je bent dan, net als wij, onderdeel van deze levendige wijk die steeds populairder wordt dankzij een uitgebreid uitgaansleven, restaurants in alle soorten en maten (en nog niet tegen toeristenprijzen), koffie-shops en (zoals gezegd) Thaise eettentjes.

Ons kantoor ligt dicht bij het skytrain (BTS) station Punnawithi. Via de zijstraat Sukhumvit 101 loopt u in 20 minuten naar ons kantoor. U kunt natuurlijk ook een taxi of een motortaxi nemen, of nog leuker, de echte Thaise lokale taxi 'songtaew', die in deze buurt nog volop wordt gebruikt. Voor minder dan 10 baht wordt u (door even op het belletje te drukken) afgezet bij zijstraat (soi 31) waar u de koffie van Green Wood Travel al ruikt.

Foto's:

Nederlands reisburo in ThailandNederlands reisburo in ThailandNederlands reisburo in ThailandNederlands reisburo in ThailandNederlands reisburo in ThailandNederlands reisburo in ThailandNederlands reisburo in ThailandNederlands reisburo in ThailandGreen Wood Travel BangkokGreen Wood Travel Bangkok Tropical ParadiseGreen Wood Travel Bangkok Tropical ParadiseGreen Wood Travel Bangkok Tropical ParadiseGreen Wood Travel Bangkok Tropical ParadiseGreen Wood Travel Bangkok Tropical ParadiseGreen Wood Travel BangkokGreen Wood Travel BangkokGreen Wood Travel BangkokGreen Wood Travel Bangkok

Locatie Tropical Paradise
Adres voor taxi


Green Wood Travel Bangkok
GREEN WOOD TRAVEL
Green Wood Travel @ Tropical Paradise.
Onze Bangkok kantoor adresgegevens kan je KLIK HIER downloaden in het Thai en Engels.
JE BENT VAN HARTE WELKOM !

Green Wood Travel @ TROPICAL PARADISE
24 Punnawiti Soi 31, Sukhumvit Rd Soi 101,
Phra Kanong, BANGKOK 10260 THAILAND.

24 ปุณณวิถี ซอย 31, ถ. สุขุมวิท ซอย 101,
บางจาก พระโขนง, กรุงเทพ


Contact informatie


Green Wood Travel Co.,Ltd @ TROPICAL PARADISE
24 Punnawithi Soi 31, Sukhumvit Road Soi 101,
Bangchak, Phrakanong, BANGKOK 10260 THAILAND


Open:6 dagen per week, 09.00 - 17.30 uur (ZONDAG GESLOTEN)
Tel:+66 (0)2 105 4614
Tel. Den Haag:070 250 0062 (Gratis doorgeschakeld met Green Wood Travel Bangkok)
Fax:+66 (0)2 077 9734
Mobiel:+66 (0)81 8114966 (voor noodgevallen)
Whatsapp:+66 (0)89 7847272
E-mail:info@greenwoodtravel.nl
Skype:greenwoodtravelth
E-mail:info@greenwoodtravel.nl
Websites:www.greenwoodtravel.nl
www.treetopsjunglesafaris.com & www.thailand-birma.nl
Contactpersonen:Ernst-Otto Smit, Kwanhathai Preechawai, Izaac Peeters, Gilles Van Geit, Nicole Schrijvers en Koen Koenekoop
Noodnummers:Bel naar Nederland: Alarmcentrale SOS international +31 (0)20 6515777
Bel in Thailand: Green Wood Travel's mobiele telefoon +66 (0)81 8114966
Green Wood Travel is lid van:
GreenATTA no. 01928
ATTA staat voor Association of Thai Travel Agents. Deze organisatie houdt zich bezig met het promoten en ondersteunen van de Thaise toeristenindustrie.

Green
TAT-license no. 11/02616
TAT staat voor Tourism Authority of Thailand en kan gezien worden als de Thaise ANVR en SGR (oftewel het Thaise verkeersbureau) waar u eventuele klachten en schadeclaims kunt indienen.
Opgericht in 1951, de Pacific Asia Travel Association (PATA) is de erkende autoriteit voor reis- en toerisme-industrie in Azië en de Pacific.PATA geeft leiding en belangenbehartiging voor collectieve ontwikkeling van bijna 100 overheid en vreemdelingenverkeerorganen, meer dan 55 luchtvaartmaatschappijen en cruisemaatschappijen, en honderden touroperators. De Pata-leden stimuleren een duurzame groei van het toerisme naar en binnen de regio's.
GreenDe belangrijkste doelstellingen van de Nederlands-Thaise Kamer van Koophandel (NTCC) is het verstrekken van informatie en diensten met betrekking tot de handel, industrie, financiën en investeringen in Thailand en in Nederland.
Uw Uw boekingsbedrag is volledig beschermd bij STO Garant.
Een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling.
Zo wordt iedere Green Wood Travel reiziger beschermd tegen financieel onvermogen en zijn uw reisgelden veiliggesteld.
GreenDe Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 de brancheorganisatie en het Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die de producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 5000 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland.


<< Sri Lanka voorbereidingen Hotel-categorie & symboolverklaring >>