Eastern & Oriental Express Laos Belevenissen: Bangkok naar Vientiane

Tourcode:EOE-002
Datum: Dagelijks
Tijd: 14:00
Category: Oriental Express
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Stelt u zich eens voor: u nipt van uw cocktail terwijl u geniet van het panoramische uitzicht dat voorbijglijdt: bergen begroeid met dichte jungle, rivieren, palmbossen afgewisseld door rijstvelden waar boeren met waterbuffels hun grond bewerken. Een spectaculaire zonsondergang en u loopt terug van de open observatiewagen naar uw privé coupé om u om te kleden voor het exquise vijfgangen diner dat zo dadelijk geserveerd gaat worden in een van de drie restauratiewagens. De luxe en comfort van de befaamde Oriënt-express was voorbehouden aan de elite in de vorige eeuw maar nu kunt ook u "de treinreis van uw leven'" maken, terug in de tijd maar voorzien van alle hedendaagse gemakken. Dankzij de subtiele mix van oosterse cultuur en kookkunst en westers comfort kunt u genieten van het beste van beide werelden.

De stijlvolle en klassieke uitstraling van de 'Eastern & Oriental Express' wordt gekenmerkt door een koloniale inrichting in groen en goud, gedecoreerd met zijden stoffen, glanzend koperwerk en exotische houtsoorten. U heeft de keuze uit verschillende treinreizen die in beide richtingen mogelijk zijn. Er wordt enkele malen gestopt om u de gelegenheid te geven een excursie te maken om het land van dichtbij te leren kennen. De dresscode aan boord van de trein is ongedwongen maar elegant.

Natuurlijk kunt u deze reizen verlengen met een verblijf in één van de door Green Wood Travel geselecteerde hotels in Thailand, Laos, Maleisië of Singapore.

Klik hier voor meer informatie over de Eastern & Oriental express treinen


Overnachting: Eastern & Oriental Express
Maaltijden: Diner
Vervoer: trein
Dag 1: Bangkok - Phimai, rijstvelden en afternoontea
's Middags vertrek vanaf het Hua Lampong Station te Bangkok. Nadat uw steward u verwelkomd heeft en u geïnstalleerd bent is het tijd om van het uitzicht te genieten terwijl we door het noordoosten van Thailand rijden en te relaxen in de bar of salonwagens of in het comfort van uw eigen coupé.

De uitgebreide 'afternoon tea' wordt geserveerd en later kunt u zich tegoed doen aan een heerlijk diner in een van de prachtige restauratiewagens. Als u na het diner terugkeert naar uw luxe compartiment is dat door uw steward omgetoverd in een stijlvolle slaapkamer.


Overnachting: Eastern & Oriental Express
Maaltijden: Ontbijt, Lunch, Diner
Vervoer: trein & bus
Dag 2: Phimai - Vientiane, oude Khmer tempels en Thaise wijngaarden
Na het ontbijt komen we aan op het station van Hin Dat. Hier verlaten we de trein voor een excursie naar Phimai, dat op de UNESCO lijst van werelderfgoed staat als een van de belangrijkste Khmer-monumenten in Thailand. Voor de lunch keren we terug naar de trein waarna er een excursie volgt naar de schilderachtige Khao Yai vallei.

Het klimaat is hier heel geschikt voor de druiventeelt en we brengen dan ook een bezoek aan een wijngaard om de nieuwe 'laagbouw wijnen' te proeven. In de namiddag keren we terug naar onze trein en terwijl het exquise diner geserveerd wordt rijden we richting Laos.


Overnachting: Eastern & Oriental Express
Maaltijden: Ontbijt, Lunch, Diner
Vervoer: trein & bus
Dag 3: Vientiane - Bangkok, Tempels en koloniale huizen, sippen van uw cocktail
Na het ontbijt steken we via de Friendship brug de Mekong rivier over en rijden Laos binnen.
Hier verlaten we de trein voor een dag excursies door Vientiane, waaronder een lunch in het historische Settha Palace Hotel. Bekijk de tegenstellingen tussen de vergulde boedhistische tempels naast de Franse koloniale architectuur in de tijdloze en relaxte sfeer van deze stad.

In de namiddag stappen we weer in de trein voor de terugreis naar Thailand. Ontspan u in het observatierijtuig of in de salonwagen. Als de avond valt kunt u van uw cocktails genieten en wederom een heerlijk diner.


Overnachting:
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: trein
Dag 4: Bangkok
Geniet van uw afscheidsontbijt terwijl de trein richting Bangkok rijdt, waar we in de loop van de ochtend aan zullen komen.

Departure Date 2019
 • 22 October 2019


 • Opmerkingen: lees en ga akkoord met de Boeking Condities en Voorwaarden van Vervoer.

  Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de wegen en het spoor, hotelsluiting etc. moeten we routes of excursies soms wijzigen. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de reis blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze meerdaagse excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie; bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden onderweg aan boord of anders vermeldt, koffie. thee en drinkwater in uw compartiment, accommodatie aan boord (op basis van twee personen per compartiment), vernoemde excursies en entreegelden, Engelssprekende reisleiding onderweg.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: transfers vanaf uw hotel naar de Eastern & Oriental check-in balie, niet genoemde maaltijden, transfers, optionele tours, alcoholische en/of frisdranken, extra overnachting(en). Extra drankjes kunt u ook aan boord kopen! Fooien voor bemanning.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere verzekeringen af te sluiten in Belgi

  Recensie voor Eastern & Oriental Express Laos Belevenissen: Bangkok naar Vientiane

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Eastern & Oriental Express Laos Belevenissen: Bangkok naar Vientiane

  Stelt u zich eens voor: u nipt van uw cocktail terwijl u geniet van het panoramische uitzicht dat voorbijglijdt: bergen begroeid met dichte jungle, rivieren, palmbossen afgewisseld

  Vanaf:
  Contact
  Eastern & Oriental Express Poetisch Thailand: Bangkok - Chiang Mai - Bangkok

  Stelt u zich eens voor: u nipt van uw cocktail terwijl u geniet van het panoramische uitzicht dat voorbijglijdt: bergen begroeid met dichte jungle, rivieren, palmbossen afgewisseld

  Vanaf:
  Contact
  Eastern & Oriental Express Parels van Azië: Singapore naar Bangkok

  Stelt u zich eens voor: u nipt van uw cocktail terwijl u geniet van het panoramische uitzicht dat voorbijglijdt: bergen begroeid met dichte jungle, rivieren, palmbossen afgewisseld

  Vanaf:
  Contact
  Eastern & Oriental Express Legenden van het Schiereiland: Bangkok - Singapore

  Een fascinerende reis waarin u een unieke indruk krijgt van het leven van de lokale bevolking, met excursies naar het Tham Kasae viaduct, de River Kwai, Trang (overnachting), Penan