Snorkelen bij Koraal eiland Phuket

Tourcode:0309
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00 - 16.00
Category: Snorkelen
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
U wordt 's morgens opgehaald bij uw Phuket hotel en per minibus rijden we naar de pier voor de boottocht over de azuurblauwe zee naar bountyeiland Coral Island.

Bij aankomst op het eiland krijgt u een welkomstdrankje en dan kunt u de wondere onderwaterwereld gaan ontdekken, die hier uitbundig aanwezig is. De snorkeluitrusting wordt voor u verzorgd. Of gaat u liever relaxen in een luie ligstoel met parasol terwijl u uitkijkt over de zee met een drankje erbij? Ook een ontdekkingstocht over het eiland is zeker de moeite waard. Door de tropische jungle wandelt u in korte tijd naar de andere kant waar een verscholen baai u opwacht. Het kan allemaal op deze ontspannende dagtrip.

Rond 12 uur is het tijd voor een heerlijke uitgebreide lunch en daarna is het weer snorkelen, zwemmen en luieren totdat in de middag de reis terug wordt ondernomen naar Phuket waar u rond 16.00 uur weer aan land gaat, rozig van zo'n dag zon, zee en strand.Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!


 • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit en drinkwater, entreegelden voor het nationale park en omschreven transfers (alleen vanaf Kata-, Karon- & Patong Beach). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, snorkeluitrusting, zwemvesten en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned (mini)bus en diverse open boten.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Phuket hotels en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Snorkelen bij Koraal eiland Phuket

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Phuket schemer snorkel Tour

  Na lunchtijd halen we u op en nemen meteen een fraaie route langs de prachtige kust en stranden van Phuket. We pauzeren op een plek met een panoramisch uitzicht over de Kata- en Ka

  Vanaf:
  Contact
  Snorkelen bij Koraal eiland Phuket

  U wordt 's morgens opgehaald bij uw Phuket hotel en per minibus rijden we naar de pier voor de boottocht over de azuurblauwe zee naar bountyeiland Coral Island.

  Vanaf:
  Contact
  Phi Phi eilanden

  Het is beslist de moeite waard de befaamde eilanden Phi Phi Ley en Phi Phi Don met een dagtocht te bezoeken. Snorkelen in het heldere water geeft een onvergetelijke indruk van de k

  Vanaf:
  Contact
  Phi Phi eilanden per SPEEDBOOT

  Tocht per speedboot naar Phi Phi eilanden met diverse stops bij bounty eilanden om te zwemmen en te snorkelen in de Phi Phi rijke onderwater koraalwereld.

  Vanaf:
  Contact
  Snorkelen bij Bounty eiland Koh Racha

  Een heerlijk relaxte dag snorkelen, zwemmen en genieten van zon en zee op een bountyeiland Koh racha plus het onderwaterleven ontdekken op verschillende prachtige snorkellocaties.

  Vanaf:
  Contact
  PRIVE - Eiland hoppen in de Baai van Phang Nga

  Een privé boottocht langs de mooiste bounty eilandjes in de baai van Phang Nga. Loop over poederzachte witte stranden en ontdek het levendige onderwaterleven tussen kleurrijke k