PRIVE - Eiland hoppen in de Baai van Phang Nga

Tourcode:0331
Datum:
Tijd: 08.30-17.00
Category: BoottochtSnorkelenPRIVE
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Een privé boottocht langs de mooiste bounty eilandjes in de baai van Phang Nga. Loop over poederzachte witte stranden en ontdek het levendige onderwaterleven tussen kleurrijke koraalriffen. Een dag vol zon, zee en natuur met uw eigen boot met bemanning.VERNIEUWD !
Exclusieve Green Wood Travel privé reis.
PERSOONLIJKE VOORKEUR BEPAALT DEZE REIS !


Tussen 8.00 en 8.30 in de morgen wordt u opgehaald bij uw hotel en naar de Bang Rong pier gebracht. Daar ligt uw open langstaartboot al te wachten en varen we de zee op. Onze eerste stop is bij Long Beach Cape. Dit is het noordelijke puntje van Koh Yao Yai en staat bekend om zijn poederzachte zandstrand. U kunt hier heerlijk relaxen en zwemmen op het rustige strand.

Hierna varen we door naar Koh Hong, een eiland met een prachtige binnen lagune. Een uitgelezen plek om vanuit de boot het heldere smaragd groene water in te springen, rond te zwemmen langs de kalkstenen stijl omhoog rijzende rotsen en tussen de koraalriffen de mooiste vissen te zien. Op het strand genieten we hier van een heerlijke BBQ lunch.

Vandaag waant u zich echt in het paradijs en het volgende eilandje heet dan ook Paradise Island. Hier worden de kostbare vogelnestjes verzameld voor de Chinese markt. Maak kennis met de eenvoudige manier van leven van de vogelnestjes verzamelaars hier en bezoek de grotten.

Ons laatste eiland van deze paradijselijke tour is Koh Pak Bie. Het witte zandstrand van dit eilandje gaat over in een prachtig koraalrif waar u naar hartenlust kunt snorkelen tussen de tropische visjes of gewoon relaxen op het strand. Terwijl de zon langzaam richting zee gaat varen we terug naar de pier waarvandaan u weer teruggebracht wordt naar uw hotel. Een dag die u zeker niet snel zult vergeten!Opmerkingen:
 • Vervoer per speedboot of reguliere boot is afhankelijk van de weersgesteldheid.
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.

 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting koraalriffen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Eiland hoppen in de Baai van Phang Nga tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit, drinkwater, frisdrank en omschreven transfers (alleen vanaf Kata-, Karon- & Patong Beach). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, entree gelden voor Nationale Parken, snorkeluitrusting, zwemvesten en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus en diverse open boten.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, transfers van andere Phuket hotels en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor PRIVE - Eiland hoppen in de Baai van Phang Nga

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Phang Nga Eco Tour

  U gaat een heerlijke boottocht maken naar de 'verloren' eilanden in de Baai van Phang Nga. Van de meer dan 100 eilanden bestaan er nogal wat uit indrukwekkend steil uit de

  Vanaf:
  Contact
  Phang Nga Tour (James Bond Island)

  Rond 08.00 uur in de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel om per bus naar Wat Tham Suwanakhuke te gaan. Bekijk de 15 meter lange, liggende Boeddha in deze grottempel maar kijk ui

  Vanaf:
  Contact
  Phuket Parel Kwekerij

  Het kweken van pareloesters is reeds een lange tijd een ambacht op Phuket. De grootste parels uit de omgeving komen zonder twijfel uit de omgeving van Naga Noi eiland

  Vanaf:
  Contact
  Roeien door de Mangrove

  Een unieke manier om de fascinerende mangrovebossen, grotten en prachtige natuur van de Phang Nga baai te ontdekken per traditionele roeiboot. U wordt geroeid en kan volop genieten

  Vanaf:
  Contact
  Veelzijdig Phuket en ontdekkingstocht per Jonk

  Een uiterst veelzijdige en leerzame ontdekkingstocht door het binnenland van Phuket en over de omringende zee

  Vanaf:
  Contact
  Phi Phi eilanden

  Het is beslist de moeite waard de befaamde eilanden Phi Phi Ley en Phi Phi Don met een dagtocht te bezoeken. Snorkelen in het heldere water geeft een onvergetelijke indruk van de k