Phuket Parel Kwekerij

Tourcode:0310
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00 - 16.30
Category: Boottocht
Algemene waardering: 3.3 uit of 5 beoordelingen. 3 eerlijke recensies. Lees Recensie
Het kweken van pareloesters is reeds een lange tijd een ambacht op Phuket. De grootste parels uit de omgeving komen zonder twijfel uit de omgeving van Naga Noi eiland, even ten oosten van Phuket in de Baai van Phang Nga.

Na de eerste behandeling van de oester duurt het nog negen maanden voor een parel geoogst kan worden. Hierbij mag de oester niet beschadigd worden. Het kweken is dus een langzaam en gevoelig proces.

Op het eiland wordt een demonstratie gegeven en er is een winkel waar je parels kunt kopen. Inclusief seafood lunch.



Opmerkingen:
  • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
  • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
  • Green Wood Travel ook deze dagtocht prive voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!


  • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
    Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit en drinkwater, entreegelden voor het nationale park en omschreven transfers (alleen vanaf Kata-, Karon- & Patong Beach). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, zwemvesten en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned (mini)bus en diverse open boten.
    Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
    Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Phuket hotels en facultatieve excursies.
    Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

    Recensie voor Phuket Parel Kwekerij

    Algemene waardering: 3.3 uit of 5 beoordelingen. 3 eerlijke recensies.
    Name: Gregor & Annelies
    Date: 21-Sep-19

    Recensie: We waren maar met 8 personen. Leuke tocht, lekkere seafood lunch met gamba's. Vond de prijs te hoog voor Thaise begrippen.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Paul Limbos
    Date: 21-Aug-19

    Recensie: Leuk dag trip, leerzaam maar niet niet geschikt voor jonge kinderen.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Johan Boersma
    Date: 10-May-19

    Recensie: Erg commercieel en heet op het eiland. Uitleg en show waren interessant.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


    Aanbevolen door Green Wood

    Vanaf:
    Contact
    Phang Nga Eco Tour

    U gaat een heerlijke boottocht maken naar de 'verloren' eilanden in de Baai van Phang Nga. Van de meer dan 100 eilanden bestaan er nogal wat uit indrukwekkend steil uit de

    Vanaf:
    Contact
    Phang Nga Tour (James Bond Island)

    Rond 08.00 uur in de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel om per bus naar Wat Tham Suwanakhuke te gaan. Bekijk de 15 meter lange, liggende Boeddha in deze grottempel maar kijk ui

    Vanaf:
    Contact
    Phuket Parel Kwekerij

    Het kweken van pareloesters is reeds een lange tijd een ambacht op Phuket. De grootste parels uit de omgeving komen zonder twijfel uit de omgeving van Naga Noi eiland

    Vanaf:
    Contact
    Roeien door de Mangrove

    Een unieke manier om de fascinerende mangrovebossen, grotten en prachtige natuur van de Phang Nga baai te ontdekken per traditionele roeiboot. U wordt geroeid en kan volop genieten

    Vanaf:
    Contact
    Veelzijdig Phuket en ontdekkingstocht per Jonk

    Een uiterst veelzijdige en leerzame ontdekkingstocht door het binnenland van Phuket en over de omringende zee

    Vanaf:
    Contact
    Phi Phi eilanden

    Het is beslist de moeite waard de befaamde eilanden Phi Phi Ley en Phi Phi Don met een dagtocht te bezoeken. Snorkelen in het heldere water geeft een onvergetelijke indruk van de k