Phang Nga Tour (James Bond Island)

Tourcode:0302
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00 - 16.30
Category: Boottocht
Algemene waardering: 3.6 uit of 5 beoordelingen. 3 eerlijke recensies. Lees Recensie
Rond 08.00 uur in de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel om per bus naar Wat Tham Suwanakhuke te gaan. Bekijk de 15 meter lange, liggende Boeddha in deze grottempel maar kijk uit voor de apenstreken van de vele apen die hier rondlopen!

Hierna gaan we aan boord van een traditionele langstaartboot voor een tocht door de baai van Phang-Nga met zijn fascinerende decor van stijl uit de zee oprijzende kalksteenrotsen. Vervolgens wordt u naar het vermaarde James Bond eiland gebracht waar de film "The Man with The Golden Gun" is opgenomen.

Inmiddels is het lunchtijd geworden en kunt u genieten van heerlijk vers zeevoedsel in een vissersdorpje op het eilandje Koh Panyee. Rond 16.30 uur zijn we terug en wordt u naar uw hotel gebracht, nog nagenietend van deze bijzondere dag.



Opmerkingen:
  • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
  • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
  • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!


  • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
    * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
    Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit en drinkwater, entreegelden voor het nationale park en omschreven transfers (alleen vanaf Kata-, Karon- & Patong Beach). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, zwemvesten en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned (mini)bus en diverse open boten.
    Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
    Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Phuket hotels en facultatieve excursies.
    Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

    Recensie voor Phang Nga Tour (James Bond Island)

    Algemene waardering: 3.6 uit of 5 beoordelingen. 3 eerlijke recensies.
    Name: Mary
    Date: 11-Nov-19

    Recensie: Wij hebben deze excursie op privé basis geboekt en het was super. Mede door onze gids Golf, hij heeft er een onvergetelijke dag van gemaakt.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Kirscha
    Date: 29-Aug-19

    Recensie: Van ons hotel naar de pier om met de boot te gaan naar James Bond island was erg lang. We moesten eerst anders mensen ophalen in allerlei hotels dit duurde denk ik wel 1.5 uur. We waren uiteindelijk aangekomen bij de pier hier moesten we nog eens 30 min wachten. Het eten was lekker. James bond island was super druk!! En hier ook weer te lang wachten. Hierna gingen we naar de kano (we kamen er achter dat wij als enige geen kano tocht hadden geboekt dit is ons helemaal niet gevraagd door greenwood). Hier moesten we ook heel lang wachten tot dat iedereen van de kanotocht weer was. Hierna gingen we nog wat aapjes bekijken dit was niet heel bijzonder. Hierna gingen we uiteindelijk weer naar huis ook nu moesten we iedereen weer afzetten. Ik denk dat we uitendelijk meer hebben gewachten en gereden hebben deze dag dan dat we op james bond island waren.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Claudia
    Date: 13-Mar-19

    Recensie: Leuke tour al had ik tijdens mijn vakantie al genoeg apen en tempels gezien, maar dat is persoonlijk. Het James Bond eiland valt tegen. Is best klein vergeleken met de andere rotspartijen, maar toch leuk om gezien te hebben. Kan je dat ook weer thuis vertellen! :-) Ik vond de tour alleen erg gehaast. We hadden weinig tijd op het James Bond eiland. Phang Nga Bay is echt schitterend. Mooi mangrove bos, die je eigenlijk moet verkennen in kleine kano's! Da's 'n aanrader!



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


    Aanbevolen door Green Wood

    Vanaf:
    Contact
    Phang Nga Eco Tour

    U gaat een heerlijke boottocht maken naar de 'verloren' eilanden in de Baai van Phang Nga. Van de meer dan 100 eilanden bestaan er nogal wat uit indrukwekkend steil uit de

    Vanaf:
    Contact
    Phang Nga Tour (James Bond Island)

    Rond 08.00 uur in de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel om per bus naar Wat Tham Suwanakhuke te gaan. Bekijk de 15 meter lange, liggende Boeddha in deze grottempel maar kijk ui

    Vanaf:
    Contact
    Phuket Parel Kwekerij

    Het kweken van pareloesters is reeds een lange tijd een ambacht op Phuket. De grootste parels uit de omgeving komen zonder twijfel uit de omgeving van Naga Noi eiland

    Vanaf:
    Contact
    Roeien door de Mangrove

    Een unieke manier om de fascinerende mangrovebossen, grotten en prachtige natuur van de Phang Nga baai te ontdekken per traditionele roeiboot. U wordt geroeid en kan volop genieten

    Vanaf:
    Contact
    Veelzijdig Phuket en ontdekkingstocht per Jonk

    Een uiterst veelzijdige en leerzame ontdekkingstocht door het binnenland van Phuket en over de omringende zee

    Vanaf:
    Contact
    Phi Phi eilanden

    Het is beslist de moeite waard de befaamde eilanden Phi Phi Ley en Phi Phi Don met een dagtocht te bezoeken. Snorkelen in het heldere water geeft een onvergetelijke indruk van de k