Veelzijdig Phuket en ontdekkingstocht per Jonk

Tourcode:0305
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.30 - 14.30
Category: BoottochtOlifant tourDieren
Algemene waardering: 3.6 uit of 5 beoordelingen. 3 eerlijke recensies. Lees Recensie
Een unieke tour die het ware, veelzijdige gezicht van Phuket laat zien. U wordt 's morgens vroeg opgehaald bij uw hotel en naar Chalong gebracht. Vanaf hier rijden we de heuvels in en stoppen bovenop de top bij het Siam Safari olifantenkamp. Dit olifantenkamp verzorgd hun olifanten goed en heeft als enige kamp op Phuket en Zuid Thailand een speciale aanbeveling van de regering.

Maak kennis met de olifanten en hun berijders en verzorgers, de mahouts, en leer van alles over de verzorging van de olifanten. U kunt de jonge olifantjes voeren en dat het ze smaakt merkt u ongetwijfeld! Het kamp ligt in de Chalong heuvels omringt door weelderige begroeiing met prachtige vergezichten over de baai van Chalong. Kijk, daar in de verte ligt Phi Phi Island!

U wordt geleerd hoe jungle curry wordt bereidt en durft u het ook te proeven? Maar er is nog veel meer te zien en te ontdekken. Zo kunt u zien hoe de buffels de rijstvelden omploegen en leert u van alles over de rijstteelt. In een rubberplantage zien we hoe de bomen worden afgetapt en even verderop is het een kokosplantage die we bezoeken. Nog wat meer kennis opdoen over de kokosnoot en de veelzijdige gebruiksmogelijkheden van alle bestandsdelen van deze vrucht.

We dalen weer af naar het strand en schepen in op een originele houten Birmese jonk om het ruime sop te kiezen. Bij Lone Island heeft u een prachtig uitzicht over de omliggende eilanden. Na zoveel indrukken heeft u ongetwijfeld wel honger gekregen. Aan boord kunt u zich tegoed doen aan de uitgebreide buffetlunch. Hierna varen we terug naar Chalong en is de transfer naar uw hotel. Het einde van een bijzondere, actieve, veelzijdige en leerzame dag.



Opmerkingen:
  • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
  • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
  • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!

  • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
    Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit en drinkwater, entreegelden voor het nationale park en omschreven transfers (alleen vanaf Kata-, Karon- & Patong Beach). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, zwemvesten en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned (mini)bus en diverse open boten.
    Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
    Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, transfers van andere Phuket hotels en facultatieve excursies.
    Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

    Recensie voor Veelzijdig Phuket en ontdekkingstocht per Jonk

    Algemene waardering: 3.6 uit of 5 beoordelingen. 3 eerlijke recensies.
    Name: Myriam
    Date: 14-Sep-19

    Recensie: Houd je van dagtocht met een hoog toeristisch gehalte, dan is dit een goede mogelijkheid. In een parkje loop je van attractie naar attractie. Op zich informatief, maar je moet er van houden. Bezoek aan het olifantenkamp was leuk. De tocht met de jonk was geslaagd. Jammer dat de geserveerde lunch aan boord koud was geworden. Ook jammer dat de vrolijke gids weinig Engels sprak.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Mario
    Date: 02-Jun-19

    Recensie: Geslaagde dag samen met mijn vriendin. De boottocht vonden wij het leukst.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Maarten Boekholt
    Date: 08-Jan-19

    Recensie: Mooie dag. Gids sprak moeilijk verstaanbaar Engels. We werden gebeld dat we 20 minuten later opgehaald zouden worden dan op ons voucher vermeldt. Het werden er 30. Thai Time vertelde de gids.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


    Aanbevolen door Green Wood

    Vanaf:
    Contact
    Phang Nga Eco Tour

    U gaat een heerlijke boottocht maken naar de 'verloren' eilanden in de Baai van Phang Nga. Van de meer dan 100 eilanden bestaan er nogal wat uit indrukwekkend steil uit de

    Vanaf:
    Contact
    Phang Nga Tour (James Bond Island)

    Rond 08.00 uur in de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel om per bus naar Wat Tham Suwanakhuke te gaan. Bekijk de 15 meter lange, liggende Boeddha in deze grottempel maar kijk ui

    Vanaf:
    Contact
    Phuket Parel Kwekerij

    Het kweken van pareloesters is reeds een lange tijd een ambacht op Phuket. De grootste parels uit de omgeving komen zonder twijfel uit de omgeving van Naga Noi eiland

    Vanaf:
    Contact
    Roeien door de Mangrove

    Een unieke manier om de fascinerende mangrovebossen, grotten en prachtige natuur van de Phang Nga baai te ontdekken per traditionele roeiboot. U wordt geroeid en kan volop genieten

    Vanaf:
    Contact
    Veelzijdig Phuket en ontdekkingstocht per Jonk

    Een uiterst veelzijdige en leerzame ontdekkingstocht door het binnenland van Phuket en over de omringende zee

    Vanaf:
    Contact
    Phi Phi eilanden

    Het is beslist de moeite waard de befaamde eilanden Phi Phi Ley en Phi Phi Don met een dagtocht te bezoeken. Snorkelen in het heldere water geeft een onvergetelijke indruk van de k