Phi Phi eilanden per SPEEDBOOT

Tourcode:0303A
Datum: Dagelijks
Tijd: 07.00 - 16.30
Category: BoottochtSnorkelen
Algemene waardering: 3.2 uit of 5 beoordelingen. 8 eerlijke recensies. Lees Recensie
Tocht per speedboot naar Phi Phi eilanden met diverse stops bij bounty eilanden om te zwemmen en te snorkelen in de rijke Phi Phi onderwater koraalwereld.

Deze tocht per speedboot door het sprookjesachtige zeelandschap van de Andaman zee heeft een aantal voordelen boven de, goedkopere, tocht per langzame boot. Het gezelschap waar u mee vaart is veel kleiner waardoor de tour exclusiever is en door de tijdswinst kunt u op meer verschillende plekken komen en dus veel meer zien op en onder het water. Zeker is dat het een dag wordt om niet snel te vergeten!

Tussen 07.00 en 07.15 in de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel en naar de pier gebracht waarvandaan we rond 08.30 uur vertrekken voor de tocht naar Phi Phi eiland. Dat eerste deel gaat per comfortable Royal Jet Cruiser, met zitplaatsen in de Premium Class Lounge. In ruim twee uur vaart u naar Phi Phi. Onderweg ziet u onder andere Viking Cave, Loh Samay Bay en Maya Bay.

Heerlijk die frisse zeebries en het spectaculaire uitzicht. Rond 11 uur bent u op Phi Phi Don eiland en stapt u over op de speedboot voor het tweede deel van deze dag. We leggen onder andere aan bij Monkey Beach en gaan snorkelen bij de Phi Phi Ley Eilandengroep (het weer bepaalt mede waar we precies gaan snorkelen).

Rond 13.00 wordt de lunch geserveerd op het eiland. Het is een buffet lunch met visgerechten en meer. Blaas nog even uit voordat om 13.45 de terugweg aanvangt.

Pak'm beet, om 16.30 uur meren we weer af in Phuket en wordt u teruggebracht naar uw hotel, nog nagenietend van een heerlijke dag op en in zee.



Optionele Tours:

Phi Phi eilanden
Het is beslist de moeite waard de befaamde eilanden Phi Phi Ley en Phi Phi Don met een dagtocht te bezoeken. Snorkelen in het heldere water geeft een
Opmerkingen: neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.

Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, Marine National Park sluiting etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Phi Phi eilanden per SPEEDBOOT tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie. Niet alle onderdelen zijn geschikt voor ouderen of zwangere vrouwen, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit en drinkwater, entreegelden voor het nationale park en omschreven transfers (alleen vanaf Phuket Town, Kata-, Karon- & Patong Beach). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, snorkeluitrusting, zwemvesten en begeleiding door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus en diverse open boten.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, transfers van andere Phuket hotels en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Phi Phi eilanden per SPEEDBOOT

Algemene waardering: 3.2 uit of 5 beoordelingen. 8 eerlijke recensies.
Name: Deborah
Date: 16-Sep-19

Recensie: Te toeristisch naar onze smaak. Je krijgt een aantal mooie strandjes te zien maar je wordt er met vele tientallen andere boten afgezet waardoor er een grote stroom van toeristen is die even een half uur/uur op een strandje doorbrengt om vervolgens met alle andere boten weer naar het volgende strand te gaan. Het koraal op de snorkelplaats was voor 95% afgestorven.



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Fam. Toet
Date: 02-Aug-19

Recensie: Dit was een heerlijke dag. Totaal met 23 personen met een 400pk speedboot naar PP eiland gevaren. Goede crew aan boord. Dit was de leukste excursies die we gedaan hebben in Phuket.



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Gerard Koenen
Date: 21-Jul-19

Recensie: Mooie excursie, maar wel jammer dat het zo massaal is, met ons vele andere speedboten met hetzelfde doel, dus overal druk! Toch genoten van de schitterende natuur op en rond deze eilanden en gastvrouw/heer Mary van Anurak Sea Canoes wist de boel goed te entertainen!



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Peter van Beest
Date: 02-Jun-19

Recensie: Je doet verschillende geweldig mooie eilanden aan met parelwitte stranden en kristalhelder water. De uit zee oprijzende kalksteen formaties die de eilanden vormen zijn een lust voor het oog. Ook onder water is er meer dan genoeg te zien allerlei vissen in allerlei kleuren.



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Adriaan Hendrikx
Date: 15-Mar-19

Recensie: Dit was een erg leuk tour, we hebben een geweldige dag gehad en zijn geld meer dan waard. We hebben een aantal eilanden aan gedaan en zijn regelmatig het water in geweest om te snorkelen.We zijn goed verzorgd met regelmatig een drankje en vers fruit. s Middags kregen we bovendien, is inbegrepen, een zeer uitgebreide lunch. Mr. Eddy was erg grappig en het team waar hij mee werkte en de boot waren top. Goede boot en manier van werken veilig en professioneel! Een echte aanrader, ook met kinderen hebben we gezien. Doen !!



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

LEES MEER RECENSIES

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Phang Nga Eco Tour

U gaat een heerlijke boottocht maken naar de 'verloren' eilanden in de Baai van Phang Nga. Van de meer dan 100 eilanden bestaan er nogal wat uit indrukwekkend steil uit de

Vanaf:
Contact
Phang Nga Tour (James Bond Island)

Rond 08.00 uur in de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel om per bus naar Wat Tham Suwanakhuke te gaan. Bekijk de 15 meter lange, liggende Boeddha in deze grottempel maar kijk ui

Vanaf:
Contact
Phuket Parel Kwekerij

Het kweken van pareloesters is reeds een lange tijd een ambacht op Phuket. De grootste parels uit de omgeving komen zonder twijfel uit de omgeving van Naga Noi eiland

Vanaf:
Contact
Roeien door de Mangrove

Een unieke manier om de fascinerende mangrovebossen, grotten en prachtige natuur van de Phang Nga baai te ontdekken per traditionele roeiboot. U wordt geroeid en kan volop genieten

Vanaf:
Contact
Veelzijdig Phuket en ontdekkingstocht per Jonk

Een uiterst veelzijdige en leerzame ontdekkingstocht door het binnenland van Phuket en over de omringende zee

Vanaf:
Contact
Phi Phi eilanden

Het is beslist de moeite waard de befaamde eilanden Phi Phi Ley en Phi Phi Don met een dagtocht te bezoeken. Snorkelen in het heldere water geeft een onvergetelijke indruk van de k