Phuket schemer snorkel Tour

Tourcode:0325
Datum: Dagelijks
Tijd: 13.00-19.30
Category: Snorkelen
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Na lunchtijd halen we u op en nemen meteen een fraaie route langs de prachtige kust en stranden van Phuket. We pauzeren op een plek met een panoramisch uitzicht over de Kata- en Karon kustlijn.

De volgende stop is bij het ongerepte strand van Ao San. Tijd om te gaan snorkelen en de onderwaterwereld met zijn schitterende koraalriffen en kleurrijke visjes te ontdekken. Ook worden er snacks geserveerd op het strand. Eenmaal opgedroogd bezoeken we in de namiddag een zeezigeunerdorpje bij Rawai Beach.

Voor onze laatste stop en hopelijk zeer memorabele zonsondergang gaan we naar de beroemde Kaap van Promthep. In het halfdonker wordt de terugtocht naar het hotel aanvaard.Opmerkingen:
 • Deze Phuket Sunset Tour wordt alleen van november t/m april georganiseerd
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!


 • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  Inclusief de tour: enkele snacks, vers fruit en drinkwater en omschreven transfers (alleen vanaf Kata-, Karon- & Patong Beach). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, snorkelspullen en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned (mini)bus.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Phuket hotels en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluite

  Recensie voor Phuket schemer snorkel Tour

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Phuket schemer snorkel Tour

  Na lunchtijd halen we u op en nemen meteen een fraaie route langs de prachtige kust en stranden van Phuket. We pauzeren op een plek met een panoramisch uitzicht over de Kata- en Ka