Wrakduiken bij Koh Rang

Tourcode:0854
Datum: Dagelijks
Tijd: 08:00 - 17:00
Category: Duiken
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Met uw PADI-certificaat kunt u nu nog meer ontdekken van de prachtige onderwaterwereld. Kom nu duiken op een van de mooiste plekken van Thailand. De meeste duikstekken zijn multi-level van ongeveer 5 meter tot 30 meter. De omgeving van Koh Chang is een van de meeste kleurrijke gebieden om te duiken. Een ervaring die u nooit meer zal vergeten.

Tijdens deze duiktrip zal u met een instructeur de onderwaterwereld van Koh Rang ontdekken. De dag bestaat uit twee duiken van circa een uur. U wordt begeleid naar allerlei mooie riffen en kan genieten van alle exotische vissen en Thailand's grootste wrak en kunstmatig rif, de 'HTMS Chang'. Tijdens deze duiktrip nuttigen we een heerlijke Thaise lunch.

Na een mooie duikervaring kunt u nog een decompressiebiertje drinken (niet inclusief) bij de duikschool nabij Bang Bao pier. Ook is het mogelijk om een Dvd te kopen met de foto's die op de dag gemaakt zijn te kopen. Dit moet u echter van tevoren aangeven.

Opmerkingen: deze excursie is geschikt voor iedereen met een PADI-certificaat en een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen. Er is geen gezondheidsverklaring nodig. Wel moet er bij aanvang een medische verklaring ingevuld worden die vraagt naar jouw medische achtergrond. Bij hoge uitzondering is het nodig een gezondheidsverklaring te krijgen van een dokter voordat je kan deelnemen.
*Op verzoek kan Green Wood Travel een Nederlandssprekende duikinstructeur bevestigen indien beschikbaar!
Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting national park, koraalriffen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van Wrakduiken bij Koh Rang blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
Inclusief de tour: twee duiken, duikuitrusting (BCD + Fins + Mask + Tanks & Regulator), begeleiding door een lokale Engelssprekende* instructeur, duikverzekering, transfers van en naar centraal gelegen Koh Chang hotel, lokale lunch, fruit, drinkwater en frisdranken.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, alcoholische drankjes, overige transfers van niet centraal gelegen Koh Chang hotels, National Park fee (200 THB pp), persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Wrakduiken bij Koh Rang

Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Wrakduiken bij Koh Rang

Met uw PADI-certificaat kunt u nu nog meer ontdekken van de prachtige onderwaterwereld. Kom nu duiken op een van de mooiste plekken van Thailand. De meeste duikstekken zijn multi-l

Vanaf:
Contact
Snorkelen rondom Koh Rang

Koh Rang is een van de adembenemende eilanden van de Mu Koh Chang National Park. Tijdens deze tour maakt u kennis met dit prachtige eiland en de prachtige koralen. Ook is de zee ri

Vanaf:
Contact
Duikintroductie op Koh Chang

Ontdek het duiken zonder certificaat in de prachtige onderwaterwereld van Koh Chang. Tijdens deze introductie duiken wordt de basiskennis van het diepzeeduiken bijgebracht gevolgd

Vanaf:
Contact
PADI - Open Water Diver Duikcursus KOH CHANG

Dichtbij de Cambodjaanse grens, gelegen in het Koh Chang Marine National Park, en deel uitmakend van een andere prachtige archipel in de Golf van Thailand biedt Koh Chang een van d