Duikintroductie op Koh Chang

Tourcode:0856
Datum: Dagelijks
Tijd: 08:00 - 17:00
Category: Duiken
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Ontdek het duiken zonder certificaat in de prachtige onderwaterwereld van Koh Chang. Tijdens deze introductie duiken wordt de basiskennis van het diepzeeduiken bijgebracht gevolgd door een echte duikervaring. U gaat namelijk onder professionele begeleiding duiken bij de mooiste plekken rondom Koh Chang.

Nadat u bent opgehaald bij het hotel gaat u naar de duikschool. Hier legt een PADI-professional u de basistheorie uit en worden er oefeningen gedaan. Als u deze beheerst is het tijd voor het echte werk. Met een boot gaat u naar de mooiste locaties rondom Koh Chang. Hier gaat u onder professionele begeleiding uw eerste duik maken. Als u besluit om een PADI-cursus te doen, mag u deze duiken al meetellen. Als u niet verder gaat met duiken, heeft u een ervaring waarover u het later nog vaak zal hebben.

Na deze onvergetelijke dag wordt u weer netjes afgezet bij uw eigen hotel. En bent u een duikervaring rijker.Opmerkingen: deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen. Er is geen gezondheidsverklaring nodig. Wel moet er bij aanvang een medische verklaring ingevuld worden die vraagt naar jouw medische achtergrond. Bij hoge uitzondering is het nodig een gezondheidsverklaring te krijgen van een dokter voordat je kan deelnemen aan een PADI cursus.
*Op verzoek kan Green Wood Travel een Nederlandssprekende duikinstructeur bevestigen indien beschikbaar!
Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting national park, koraalriffen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van Duikintroductie op Koh Chang blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
Inclusief de tour: beginners cursus en twee duiken zoals omschreven, duikuitrusting (BCD + Fins + Mask + Tanks & Regulator), begeleiding door een lokale Engelssprekende* instructeur, lesmaterialen, duikoorkonde, duikverzekering, omgeschreven transfers vanaf centraal gelegen Koh Chang hotels, lokale lunch, fruit, drinkwater en frisdranken.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, alcoholische drankjes, overige transfers van niet centraal gelegen hotels, entree gelden National Park (200 THB pp), persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Duikintroductie op Koh Chang

Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Wrakduiken bij Koh Rang

Met uw PADI-certificaat kunt u nu nog meer ontdekken van de prachtige onderwaterwereld. Kom nu duiken op een van de mooiste plekken van Thailand. De meeste duikstekken zijn multi-l

Vanaf:
Contact
Snorkelen rondom Koh Rang

Koh Rang is een van de adembenemende eilanden van de Mu Koh Chang National Park. Tijdens deze tour maakt u kennis met dit prachtige eiland en de prachtige koralen. Ook is de zee ri

Vanaf:
Contact
Duikintroductie op Koh Chang

Ontdek het duiken zonder certificaat in de prachtige onderwaterwereld van Koh Chang. Tijdens deze introductie duiken wordt de basiskennis van het diepzeeduiken bijgebracht gevolgd

Vanaf:
Contact
PADI - Open Water Diver Duikcursus KOH CHANG

Dichtbij de Cambodjaanse grens, gelegen in het Koh Chang Marine National Park, en deel uitmakend van een andere prachtige archipel in de Golf van Thailand biedt Koh Chang een van d