PADI - Open Water Diver Duikcursus KOH CHANG

Tourcode:0858
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.00- 17.00
Category: Duiken
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Dichtbij de Cambodjaanse grens, gelegen in het Koh Chang Marine National Park, en deel uitmakend van een andere prachtige archipel in de Golf van Thailand biedt Koh Chang een van de mooiste onbedorven duiklocaties in de Golf. De plek pronkt met de harde en zachte koraaltuinen, een overvloed aan papengaaivissen, wimpelvissen, barracuda's en schildpadden. Nog geen ervaring? Je kan het heel snel leren met de driedaagse PADI duikcursus.

Een driedaagse cursus bestaat uit drie delen:
- Oefeningen in het ondiep water en/of oefen zwembad
- Theorielessen wat moet worden afgesloten met een meerkeuzetoets
- Vier open water duiken

Na het behalen van je duikcursus ontvang je een PADI duikbrevet. Dit duikbrevet is internationaal erkend en na je opleiding kan je heerlijk overal duiken, t/m 18 meter. Met dit brevet kan je overal ter wereld een uitrusting huren om samen met een gebrevetteerde "buddy" te gaan duiken. Nu ben je klaar om zelf de onderwaterwereld te gaan ontdekken!Opmerkingen: deze PADI cursus is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen. Er is geen gezondheidsverklaring nodig. Wel moet er bij aanvang een medische verklaring ingevuld worden die vraagt naar jouw medische achtergrond. Bij hoge uitzondering is het nodig een gezondheidsverklaring te krijgen van een dokter voordat je kan deelnemen aan een PADI cursus.
*Op verzoek kan Green Wood Travel een Nederlandssprekende duikinstructeur bevestigen indien beschikbaar!
Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting national park, koraalriffen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van deze PADI cursus blijft te allen tijde gehandhaafd.
Inclusief de tour: PADI cursus als omschreven in de reisbeschrijving, duikuitrusting (BCD + Fins + Mask + Tanks & Regulator), begeleiding door een lokale Engelssprekende* instructeur, lesmaterialen, certificatiekosten, duikverzekering, omgeschreven transfers van centraal gelegen Koh Chang hotels, lokale lunch, fruit, drinkwater en frisdranken.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, alcoholische drankjes, overige transfers van niet centraal gelegen Koh Chang hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor PADI - Open Water Diver Duikcursus KOH CHANG

Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Wrakduiken bij Koh Rang

Met uw PADI-certificaat kunt u nu nog meer ontdekken van de prachtige onderwaterwereld. Kom nu duiken op een van de mooiste plekken van Thailand. De meeste duikstekken zijn multi-l

Vanaf:
Contact
Snorkelen rondom Koh Rang

Koh Rang is een van de adembenemende eilanden van de Mu Koh Chang National Park. Tijdens deze tour maakt u kennis met dit prachtige eiland en de prachtige koralen. Ook is de zee ri

Vanaf:
Contact
Duikintroductie op Koh Chang

Ontdek het duiken zonder certificaat in de prachtige onderwaterwereld van Koh Chang. Tijdens deze introductie duiken wordt de basiskennis van het diepzeeduiken bijgebracht gevolgd

Vanaf:
Contact
PADI - Open Water Diver Duikcursus KOH CHANG

Dichtbij de Cambodjaanse grens, gelegen in het Koh Chang Marine National Park, en deel uitmakend van een andere prachtige archipel in de Golf van Thailand biedt Koh Chang een van d