Snorkelen rondom Koh Rang

Tourcode:0855
Datum: Dagelijks
Tijd: 08:00 - 17:00
Category: Duiken
Algemene waardering: 4.7 uit of 5 beoordelingen. 4 eerlijke recensies. Lees Recensie
Koh Rang is een van de adembenemende eilanden van de Mu Koh Chang National Park. Tijdens deze tour maakt u kennis met dit prachtige eiland en de prachtige koralen. Ook is de zee rijk aan kleurrijke vissen die zich graag laten bewonderen.

Tijdens deze tour wordt u opgehaald bij u hotel op het eiland Koh Chang. Na aanmonsteren op de 'custom made' boot en een vers kopje koffie/thee of fris, varen we naar het prachtige eiland Koh Rang. Rond dit eiland zal de boot verscheidene malen stil liggen om te snorkelen, zwemmen of heerlijk te zonnen op het dek van het schip. Na een heerlijke lunch is er ook nog mogelijkheid om verder te snorkelen maar natuurlijk kunt u ook lekker relaxen.

Na een dag vol met unieke beelden van het mooie onderwaterleven rondom Koh Rang, vaart de boot weer naar de pier in Koh Chang. Hier staat het vervoer al klaar om u weer terug te brengen naar uw hotel.



Opmerkingen: wat moet je ...
1. Mee? (Onderwater)camera GoPro & zonnebrandcrème en bescherm je goed tegen de zon (pet meenemen!) Vergeet zwemspullen, handdoek en extra kleding niet!
2. Aan? Losse luchtige kleren en slippers of sandalen
3. Doen? Niets, je kunt het helemaal overlaten aan onze gidsen
4. Verwacht? Avontuur onderwater
Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de (water)conditie van de wegen, nationaal marine park sluiting etc. kunnen routes of middelen van transport soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Koh Rang snorkel tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen die goed kan zwemmen en met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, drinkwater, frisdrank, koffie en thee en omschreven transfers vanaf centraal gelegen Koh Chang hotels. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, snorkeluitrusting, zwemvesten en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus of soortgelijk en diverse open boten.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, alcoholische drankjes, overige transfers van niet centraal gelegen Koh Chang hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Snorkelen rondom Koh Rang

Algemene waardering: 4.7 uit of 5 beoordelingen. 4 eerlijke recensies.
Name: Saskia Palsma
Date: 11-Dec-19

Recensie: Super veel gezien. Prima eten aan boord. Top dag



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Martin Schol
Date: 12-Nov-19

Recensie: een hele dag op pad. alles was goed geregeld. er zijn instructeurs aanwezig die je wegwijs maken en waar je allemaal op moet letten gedurende het snorkelen/duiken. Heerlijke lunch en voldoende drinken aan boord. prachtige tocht. zeker een aanrader.



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Schoovers
Date: 15-Sep-19

Recensie:



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Maxim
Date: 15-Aug-19

Recensie: Mooie dag gesnorkeld, hadden wij niet willen missen!



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Wrakduiken bij Koh Rang

Met uw PADI-certificaat kunt u nu nog meer ontdekken van de prachtige onderwaterwereld. Kom nu duiken op een van de mooiste plekken van Thailand. De meeste duikstekken zijn multi-l

Vanaf:
Contact
Snorkelen rondom Koh Rang

Koh Rang is een van de adembenemende eilanden van de Mu Koh Chang National Park. Tijdens deze tour maakt u kennis met dit prachtige eiland en de prachtige koralen. Ook is de zee ri

Vanaf:
Contact
Duikintroductie op Koh Chang

Ontdek het duiken zonder certificaat in de prachtige onderwaterwereld van Koh Chang. Tijdens deze introductie duiken wordt de basiskennis van het diepzeeduiken bijgebracht gevolgd

Vanaf:
Contact
PADI - Open Water Diver Duikcursus KOH CHANG

Dichtbij de Cambodjaanse grens, gelegen in het Koh Chang Marine National Park, en deel uitmakend van een andere prachtige archipel in de Golf van Thailand biedt Koh Chang een van d