De magische Phang Nga cruise

Tourcode:0317
Datum: Dagelijks
Tijd: 07.30-17.30
Category: Cruises: per motorboot
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Ervaar het opmerkelijke landschap en de mystiek van de Zee van Andaman vanaf het dek van de 'June Bahtra', een traditioneel Chinese jonk. Verwonder u over de pracht van de rotsformaties en geniet van afgelegen schitterende stranden in de baai van Phang Nga. Verken al snorkelend in kristalheldere wateren de grandioze onderwaterwereld van de eilanden rond Phuket.
Filmmakers, schrijvers en romantici raakten al eerder gefascineerd door dit spectaculaire landschap. U heeft de hele dag fraai uitzicht en mag genieten aan boord van dit unieke zeilschip, een tocht met een langstaartboot maken langs de kust, u wordt verwend met een heerlijk vers zeebanket en mag dan lekker lui zonnebaden met tussendoor nog een verfrissende duik, met of zonder snorkel!

U wordt in uw hotel opgehaald en naar de pier gebracht. Aan boord van de June Bahtra is er een hartelijk welkom door de traditioneel geklede bemanning en u krijgt een drankje.
Dan mag u lekker decadent, met het drankje in de hand, op de dekkussens plaatsnemen terwijl de boot koers zet naar het schilderachtige Koi Boi Yai. Dit eiland is nog onontdekt door het massatoerisme en heeft haar natuurlijke schoonheid en rust behouden. Met de sloep wordt u naar het eiland gebracht waarna u kunt kiezen wat u wilt doen: een korte trek maken o.l.v. een gids door de weelderige vegetatie van het eiland of peddel zelf per kajak door de prachtige mangrovebossen. Maar u kunt ook gewoon relaxen op het hagelwitte strand en in de heldere zee zwemmen.
We gaan weer aan boord en zeilen naar de pittoreske baai van Phang Nga, terwijl u kunt genieten van een uitgebreide lunch van lokale specialiteiten. Rond 14.30 uur krijgt u wederom de gelegenheid om een frisse duik in zee te nemen voordat we de terugreis aanvaarden. Geheel ontspannen kunt u uw ogen uitkijken bij de schitterende kalksteenformaties waar de baai zo bekend om staat en waar we langs varen op weg naar de haven.

U bent weer terug in uw hotel. Dit is een geweldig leuke cruise die u niet wilt missen!

Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht prive voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!
 • June Bahtra dag cruise start alleen met een minimum 6 deelnemers.


 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, Marine National Park sluiting etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de June Bahtra dag cruise blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit en drinkwater, entreegelden voor het nationale park en omschreven transfers (alleen vanaf Kata-, Karon- & Patong Beach). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, snorkeluitrusting, zwemvesten en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned (mini)bus en diverse open boten.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Phuket hotels en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor De magische Phang Nga cruise

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  De magische Phang Nga cruise

  Ervaar het opmerkelijke landschap en de mystiek van de Zee van Andaman vanaf het dek van de 'June Bahtra', een traditioneel Chinese jonk. Verwonder u over de pracht van de

  Vanaf:
  Contact
  Hoogtepunt - Kamperen op de Surin Eilanden (3 dagen / 2 nachten)

  Dit is een hoogtepunt van elke vakantie naar Thailand. Kamperen op de Surin Eilanden laat je maximaal genieten van een omgeving die je anders echt alleen op foto's ziet. De zee

  Vanaf:
  Contact
  Koh Racha Bounty eiland (4 dagen / 3 nachten)

  Dit tropische paradijs biedt alles wat de rustzoeker en de ware strandliefhebber zich maar kan wensen: een azuurblauwe zee en witte stranden met poederfijn zand tegen een achtergro

  Vanaf:
  Contact
  Exotisch Myanmar (Birma) (2 dagen / 1 nacht)

  Deze tweedaagse trip brengt u niet alleen naar Birma maar ook naar de Thaise provincie Ranong. Dat is de dunst bevolkte provincie van Thailand, met slechts 250.000 inwoners...

  Vanaf:
  Contact
  De onvergetelijke Similan Eilanden (3 dagen / 2 nachten)

  Mooier wordt het niet. De Similan Eilanden zijn de perfecte locatie om te duiken of te snorkelen. De Andaman Zee heeft hier kristalhelder water, zit boordevol vissen en prachtig ko