Zeilsafari door het zeepark Ang Thong (4 dagen)

Tourcode:1450
Datum: Dagelijks
Tijd: 07.00 - 17.00
Category: Cruises: per zeilboot
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Het kleine Nationaal Zeepark Mu Koh Ang Thong (18 km2) bestaat uit 42 prachtige kleine eilandjes en hun schitterende onderwaterwereld. U zeilt er dwars doorheen en neemt de tijd om de allermooiste plekjes te bekijken! Het natuurschoon zal een onuitwisbare indruk bij u achterlaten!

Deze meerdaagse tour combineert serieuze zeilafstanden - in totaal gaat u meer dan 100 nautische mijlen afleggen - met de mogelijkheid de belangrijkste attracties van de eilanden helemaal voor uzelf te hebben!

Een zeilexpeditie door een van de mooiste gebieden van Thailand!

Deze cruise begint en eindigt bij Sairee Plaza op Koh Tao en duurt 4 dagen / 3 nachten. U slaapt aan boord, tenzij u met meer dan 4 mensen bent, dan wordt er voor tenten of ander verblijf gezorgd aan land. Voor sommige wandelingen op de eilanden zijn goede wandelschoenen een vereiste, en ook een beetje redelijke basisconditie is wel aan te raden. Overlegt u tevoren met de cruiseleiding! Ga na wat u zelf wilt zien en geef dit aan bij de cruisebegeleiders. Wilt u veel snorkelen, of juist meer in de zon liggen op stille strandjes en baaien, of heeft u om de dag een internetaansluiting nodig of speciale wensen onderweg, het is allemaal bespreekbaar!

Het hieronder beschreven dagschema is een voorbeeld van een eerdere tocht; de uiteindelijke route zal altijd mede afhangen van wind- en weersomstandigheden en ook van de mogelijkheden en voorkeuren van de deelnemers onderweg.
Overnachting: aan boord
Maaltijden: Ontbijt, Lunch, Diner
Vervoer: zeiljacht | open pickup truck
Dag 1: Opstaan en vergeet het ontbijt in uw hotel, dat genieten we aan boord
Om 7 uur wordt u opgehaald van uw hotel om vervolgens naar het Nationaal Zeepark Ang Thong te zeilen. Ontbijt en lunch vinden aan boord plaats.

Laat in de middag komt u aan op deze prachtige bestemming en er kan dan een romantische avond aan het strand van Koh Wua Talap plaatsvinden.


Overnachting: aan boord
Maaltijden: Ontbijt, Lunch, Diner
Vervoer: zeiljacht
Dag 2: Een heerlijk dag van natuur, dieren, zeilen snorkelen en strand
Vroeg uitgebreid ontbijt, wandeling naar het uitkijkpunt, een van de mooiste van Thailand. Het zal er erg rustig zijn, want het duurt nog uren voordat de eerste tourboten arriveren!! Misschien komt u onderweg wel de mooie langoer-apen tegen die u van dichtbij kunt bekijken.

Terug op het strand een korte pauze voordat we de Buabo grot bezoeken die ook wat hogerop gelegen is. Terwijl u luncht aan boord, komen de eerste tourboten aan. Er kan vervolgens verder gezeild worden naar Koh Sarmsao om de stenen brug te bekijken en te snorkelen of een rustige baai op te zoeken om lekker te zonnebaden. Het diner is weer aan boord.


Overnachting: aan boord
Maaltijden: Ontbijt, Lunch, Diner
Vervoer: zeiljacht
Dag 3: Het is eiland hoppen vandaag met een zeer avontuurlijke inslag
Na het ontbijt bijvoorbeeld een bezoek aan het Talee Nai, een prachtig gelegen groen turkooizen binnenmeertje omgeven door steile rotswanden en alleen met de zee verbonden via een onderwatertunnel. Een echt natuurwondertje!

Hierna zou u verder kunnen zeilen naar de noordelijke eilanden van het reservaat en een kijkje kunnen nemen bij de eilanden Koh Tai Plao of Koh Rork.


Overnachting: geen
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: zeilacht | open pickup truck
Dag 4: Vandaag een echte zeildag, help de bemanning de juiste koers te houden
De dag staat in het teken van lekker ontspannen terug zeilen naar Koh Tao. Neem een duik in de blauwe zee, ga vissen maar blijf vooral genieten.

Bij aankomst op Koh Tao transfer naar uw resort.

Opmerkingen: TIP 1: neem zelf wat alcoholische* dranken of snacks mee om uw verblijf te veraangenamen.
TIP 2: u heeft voor deze unieke trip geen zeilervaring nodig! Onze schippers kunnen zelfstandig de boot besturen.

 • Het beste zeilseizoen loopt van januari tot oktober. Buiten het seizoen zijn charters ook mogelijk.
 • Neem een minimum aan bagage mee tijdens deze unieke zeiltour.
 • Deze meerdaagse excursie is geschikt voor iedereen die goed kan zwemmen en beschikt over een gezonde fysieke conditie. Bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
 • Deze tour is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder.


 • Handige zaken om niet te vergeten:
 • windjack
 • warme kleding
 • zwemspullen
 • zonnehoed/pet
 • zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor
 • zonnebril + veiligheidsbandje
 • bril als u contactlenzen draagt
 • contant geld, op sommige plekken zijn geen banken


 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (water)wegen, sluiting van Nationaal Zeepark Mu Koh Ang Thong etc. kunnen zeilroutes of accommodaties soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van Zeilen in het zeepark Ang Thong blijft te allen tijde gehandhaafd.
  Inclusief de tour: transfers vanaf uw hotel op Koh Tao, alle maaltijden onderweg aan boord, onbeperkt frisdrank, beperkte alcoholconsumpties* (4 flessen bier of 4 glazen wijn per persoon per dag), accommodatie aan boord (max. 4 personen. Indien meer dan overnachting op het vasteland in tenten of bungalows), snokeluitrusting, transfers in rubberbootjes van en naar de kust, Engelssprekende reisleiding onderweg.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: niet genoemde maaltijden, transfers, alcoholische* dranken, extra overnachting. Extra drankjes kunt u ook aan boord kopen!
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Zeilsafari door het zeepark Ang Thong (4 dagen)

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Charter over de ongerepte wateren rond Koh Tao

  U kunt het zeiljacht 'Freedom Fargo' huren voor een dagtocht, Pristine Beach Charter, voor uzelf en uw vrienden. U kunt zelf gaan zeilen door de ongerepte wateren rond Koh

  Vanaf:
  Contact
  Zeilen tijdens de zonsondergang

  Geniet van de serene schoonheid van een tropische zonsondergang!
  Wat is er nu romantischer dan twee uren zeilen aan het begin van de avond en ook de rode schakeringen van een

  Vanaf:
  Contact
  Zeilsafari door het zeepark Ang Thong (4 dagen)

  Een zeilexpeditie door een van de mooiste gebieden van Thailand! Het kleine Nationaal Zeepark Mu Koh Ang Thong (18 km2) bestaat uit 42 prachtige kleine eilandjes en hun schitterend

  Vanaf:
  Contact
  Zeiljacht charter

  In de zuidelijke Golf van Thailand liggen drie van de meest populaire eilanden: Koh Samui, Koh Pha-Ngan en Koh Tao...

  Vanaf:
  Contact
  Zeildag Cruise

  U wordt vanaf uw hotel naar de pier gebracht van waaruit u vertrekt voor deze ontspannen zeilcruise. U mag helemaal achteroverleunen en relaxen, of zelf een poosje achter het roer

  Vanaf:
  Contact
  Zeilen voor een lange halve dag

  U wordt evengoed opgehaald in uw hotel, gaat lekker 4 uren zeilen, stopt bij een rustige inham om te zwemmen of te snorkelen en als u deze tocht tegen de avond doet kunt u genieten