Zeildag Cruise

Tourcode:1401
Datum: Dagelijks
Tijd: 10.00 - 16.00
Category: Cruises: per zeilbootSnorkelen
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
U wordt vanaf uw hotel naar de pier gebracht van waaruit u vertrekt voor deze ontspannen zeilcruise. U mag helemaal achteroverleunen en relaxen, of zelf een poosje achter het roer gaan zitten!

Er wordt aangelegd op een of meerdere prachtige plekjes waar u kunt zwemmen en snorkelen. U krijgt een vers klaargemaakte lunch en gekoelde drankjes aan boord. Na een dagje plezier met lekker eten, zwemmen of snorkelen zeilt u weer terug naar de vertrek pier en wordt u voldaan thuisgebracht naar uw hotel.

De prijs is VOOR 4 PERSONEN en is inclusief de transfers van en naar uw accommodatie op Koh Tao, de lunch onderweg, onbeperkt frisdrank, gebruik van de aanwezige snorkeluitrusting en de transfers met rubberboten van en naar het zeilschip.

Deze zeilcruise, 'day charter', vertrekt dagelijks met een minimum van 6 deelnemers.Opmerkingen: TIP: u heeft voor deze unieke trip geen zeilervaring nodig! Onze schippers kunnen zelfstandig de boot besturen.

 • Het beste zeilseizoen loopt van januari tot oktober. Buiten het seizoen zijn charters ook mogelijk.
 • Neem een minimum aan bagage mee tijdens deze unieke zeiltour.
 • Deze dag zeilexcursie is geschikt voor iedereen die goed kan zwemmen en beschikt over een gezonde fysieke conditie. Bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
 • Deze tour is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder.

 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (water)wegen, sluiting van Nationaal Zeepark Mu Koh Ang Thong etc. kunnen zeilroutes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van Zeildag Cruise in het zeepark Ang Thong blijft te allen tijde gehandhaafd.

  Handige zaken om niet te vergeten:
 • windjack
 • warme kleding
 • zwemspullen
 • zonnehoed/pet
 • zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor
 • zonnebril + veiligheidsbandje
 • bril als u contactlenzen draagt
 • contant geld, op sommige plekken zijn geen banken
 • Inclusief de tour: transfers vanaf uw hotel op Koh Tao, lunch aan boord, onbeperkt water en frisdrank, snokeluitrusting, transfers in rubberbootjes van en naar de kust, Engelssprekende reisleiding onderweg.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: niet genoemde maaltijden zoals ontbijt en diner, fris en alcoholische dranken, persoonlijke uitgaven, niet vermelde (boot)transfers & visumkosten, entreegelden voor nationale parken, bagage afhandeling, facultatieve excursies en extra overnachting(en).
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Zeildag Cruise

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Charter over de ongerepte wateren rond Koh Tao

  U kunt het zeiljacht 'Freedom Fargo' huren voor een dagtocht, Pristine Beach Charter, voor uzelf en uw vrienden. U kunt zelf gaan zeilen door de ongerepte wateren rond Koh

  Vanaf:
  Contact
  Zeilen tijdens de zonsondergang

  Geniet van de serene schoonheid van een tropische zonsondergang!
  Wat is er nu romantischer dan twee uren zeilen aan het begin van de avond en ook de rode schakeringen van een

  Vanaf:
  Contact
  Zeilsafari door het zeepark Ang Thong (4 dagen)

  Een zeilexpeditie door een van de mooiste gebieden van Thailand! Het kleine Nationaal Zeepark Mu Koh Ang Thong (18 km2) bestaat uit 42 prachtige kleine eilandjes en hun schitterend

  Vanaf:
  Contact
  Zeiljacht charter

  In de zuidelijke Golf van Thailand liggen drie van de meest populaire eilanden: Koh Samui, Koh Pha-Ngan en Koh Tao...

  Vanaf:
  Contact
  Zeildag Cruise

  U wordt vanaf uw hotel naar de pier gebracht van waaruit u vertrekt voor deze ontspannen zeilcruise. U mag helemaal achteroverleunen en relaxen, of zelf een poosje achter het roer

  Vanaf:
  Contact
  Zeilen voor een lange halve dag

  U wordt evengoed opgehaald in uw hotel, gaat lekker 4 uren zeilen, stopt bij een rustige inham om te zwemmen of te snorkelen en als u deze tocht tegen de avond doet kunt u genieten