Charter over de ongerepte wateren rond Koh Tao

Tourcode:1405
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.00 - 16.00
Category: Cruises: per zeilboot
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
U kunt het zeiljacht 'Freedom Fargo' huren voor een dagtocht, Pristine Beach Charter, voor uzelf en uw vrienden. U kunt zelf gaan zeilen door de ongerepte wateren rond Koh Tao! U kunt stoppen wanneer u wilt om te zwemmen, te vissen of te snorkelen, of om een van de wondermooie stille baaien op dit eiland te ontdekken. Nog niet zo vaak gezeild? Geen nood, er gaat altijd een schipper met u mee die u aanwijzingen kan geven!

Charterprijs is inclusief schipper (verplicht!) transfers van en naar uw accommodatie en van en naar het zeilschip (met rubberbootjes), alcoholische en non-alcoholische drankjes kunt u aan boord kopen.

Het schip kunt u voor elke periode huren. Maar over het algemeen heeft u minimaal 3 dagen nodig om een aardige route uit te stippelen. Charters zijn uitermate geschikt voor groepen vrienden, voor huwelijksreizen, zeilinstructies, of voor hen die op zoek zijn naar meer vrijheid in hun vakantieplannen. Charters zijn gemakkelijk te boeken omdat u niet hoeft te wachten op het minimaal benodigde aantal passagiers..

Onthoudt wel dat het beste zeilseizoen loopt van januari tot oktober. Buiten het seizoen zijn charters ook mogelijk.Opmerkingen: TIP: neem zelf wat alcoholische dranken of snacks mee om uw verblijf te veraangenamen.
Het beste zeilseizoen loopt van januari tot september. Buiten het seizoen zijn charters ook mogelijk.

Handige zaken om niet te vergeten:
 • windjack
 • warme kleding
 • zwemspullen
 • zonnehoed/pet
 • zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor
 • zonnebril + veiligheidsbandje
 • bril als u contactlenzen draagt
 • contant geld, op sommige plekken zijn geen banken


 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (water)wegen, sluiting van Nationaal Zeepark Mu Koh Ang Thong etc. kunnen zeilroutes of accommodaties soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van Zeilen in het Nationaal Zeepark Mu Koh Ang Thong blijft te allen tijde gehandhaafd.
  Inclusief de tour: (charterprijs max. 8 personen) lunch en ontbijt aan boord, gebruik van snorkelspullen, transfers naar/van Koh Tao pier. Voor transfers vanaf andere locaties betaalt u een toeslag. Vervoer op beschreven zeilboot. Engelssprekende kapitein en twee lokale 'matrozen'. Verblijf in eenvoudige maar comfortabele ruimte aan boord met ventilator en gedeeld sanitair.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: (charterprijs) niet genoemde maaltijden zoals diner, fris en alcoholische dranken, persoonlijke uitgaven, niet vermelde (boot)transfers & visumkosten, entreegelden voor nationale parken, bagage afhandeling, facultatieve excursies en extra overnachting(en).
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Charter over de ongerepte wateren rond Koh Tao

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Charter over de ongerepte wateren rond Koh Tao

  U kunt het zeiljacht 'Freedom Fargo' huren voor een dagtocht, Pristine Beach Charter, voor uzelf en uw vrienden. U kunt zelf gaan zeilen door de ongerepte wateren rond Koh

  Vanaf:
  Contact
  Zeilen tijdens de zonsondergang

  Geniet van de serene schoonheid van een tropische zonsondergang!
  Wat is er nu romantischer dan twee uren zeilen aan het begin van de avond en ook de rode schakeringen van een

  Vanaf:
  Contact
  Zeilsafari door het zeepark Ang Thong (4 dagen)

  Een zeilexpeditie door een van de mooiste gebieden van Thailand! Het kleine Nationaal Zeepark Mu Koh Ang Thong (18 km2) bestaat uit 42 prachtige kleine eilandjes en hun schitterend

  Vanaf:
  Contact
  Zeiljacht charter

  In de zuidelijke Golf van Thailand liggen drie van de meest populaire eilanden: Koh Samui, Koh Pha-Ngan en Koh Tao...

  Vanaf:
  Contact
  Zeildag Cruise

  U wordt vanaf uw hotel naar de pier gebracht van waaruit u vertrekt voor deze ontspannen zeilcruise. U mag helemaal achteroverleunen en relaxen, of zelf een poosje achter het roer

  Vanaf:
  Contact
  Zeilen voor een lange halve dag

  U wordt evengoed opgehaald in uw hotel, gaat lekker 4 uren zeilen, stopt bij een rustige inham om te zwemmen of te snorkelen en als u deze tocht tegen de avond doet kunt u genieten