Zeilen door de Koh Chang Archipel (4 dagen / 3 nachten)

Tourcode:0852
Datum: Maandag
Tijd: 08.00
Category: Cruises: per zeilboot
Algemene waardering: 4.2 uit of 5 beoordelingen. 4 eerlijke recensies. Lees Recensie
De perfecte trip is vier dagen zeilen door de Koh Chang eilanden archipel. Verbaas jezelf met de schoonheid van de onbedorven tropische eilanden. Verlate stranden en een schitterende onderwaterwereld.

Hijs de zeilen en haal het anker op. We brengen u aan boord van (drie) comfortabele en veilige zeiljachten naar het paradijs in de Golf van Thailand. We varen vanaf het eiland Koh Chang (de thuishaven) aan de grens met Cambodja door een vrijwel onontdekte archipel van hooguit spaarzaam bewoonde eilanden. Kom tot rust op verlaten stranden, waar Robinson Crusoë zich helemaal thuis zou voelen. Wat dacht u van jungle-treks en watervallen aan land en veelkleurige riffen en koraal vlak onder de kust? Zeilen, zwemmen, snorkelen, zonnen, barbecueën, wat een leven!

U heeft de keuze uit de 2-daagse weekend-trip, de 3-daagse of 4-daagse zeilreis door de archipel of zelfs de 6-daagse reis naar de Cambodjaanse badplaats Sihanoekville. Of we nu aan land gaan op Koh Ngam, Koh Mak, Koh Rang, Koh Wai, Koh Kud of Koh Samit, elk eiland heeft zijn eigen charme en huisvest soms 'zeezigeuners'.

Een ' eigen', gecharterd zeilschip vormt het summum van vrijheid en zeilvermaak. Op die manier bent u volkomen vrij om te reilen en te zeilen waar u maar heen wilt. Ook hier geldt: u mag best de handen uit de mouwen steken, maar u hoeft niets. Wij zorgen voor de schipper, u voor een vakantie die veel fraaie foto's oplevert voor het thuisfront en ook familie en vrienden nog lang zal heugen.

Informatie over de jachtenOvernachting: aan boord
Maaltijden: Lunch,
Vervoer: zeiljacht
Dag 1: Begin aan een echte zon zee en zeilen cruise. Dagen vol met ongekende natuurschoon en een rijk onderwater leven
Op de eerste dag halen we u in de ochtend op (niet inclusief de tourprijs) bij uw resort op Koh Chang.

Welkom aan boord van het schip voor een 4-daagse zeiltrip in de Koh Chang-archipel. Eerst zeilen we om de westkust van het eiland naar Koh Wai of Koh Kham (afhankelijk van het weer).

Lunch aan boord. 's Avonds genieten we van een diner in een restaurant op het eiland; de nacht wordt doorgebracht op het schip, dat voor anker ligt.

Overnachting: aan boord
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: zeiljacht
Dag 2: Vandaag vele - picture perfect - momenten. Hou de iPhone gereed voor de unieke foto momenten
Begin de dag met een hartig ontbijt, waarna we de zeilen hijsen voor Koh Rang, een eiland met mooie riffen en koralen die onderdak bieden aan allerlei soorten tropische dieren. Lunch aan boord.

Als we klaar zijn met het verkennen van het rif zeilen we door naar Koh Kud. Vervolgens brengen we de avond door voor de kust van Koh Kood en nuttigen ons diner aan boord.

Hier vindt u maagdelijk witte stranden zonder voetstappen van anderen, smalle stroompjes en een paar vissersdorpjes.

Overnachting: aan boord
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: zeiljacht
Dag 3: Ontbijt en we varen per dinghy naar een eiland voor een inspannende voettocht
's Ochtends gaan we na het ontbijt op het achterdek aan land voor een korte trek door de jungle op weg naar een waterval, waar u heerlijk kunt zwemmen.

Lunch aan boord en dan vertrekken we naar Koh Kham of Koh Wai om daar voor anker de nacht door te brengen.

Overnachting: geen
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: zeiljacht
Dag 4: Nog een volle dag op en in het water. Eindpunt is Salak Phet pier op Koh Chang
Op de laatste dag hebben we ' s ochtends de tijd om het mooie water rondom het eiland zwemmend en/of snorkelend te verkennen. Dan gaan we op weg naar Koh Chang. Lunch aan boord.

Onderweg heeft u nog volop gelegenheid om te zwemmen, te vissen en/of gewoon te luieren.

Aan het eind van de middag komt u weer aan op Koh Chang, met een onvergetelijke ervaring in uw bagage!

Opmerkingen: TIP: neem zelf wat alcoholische dranken of snacks mee om uw verblijf te veraangenamen.
 • Het beste zeilseizoen loopt van november tot april. Buiten het seizoen zijn charters ook mogelijk.
 • Neem een minimum aan bagage mee tijdens deze unieke zeiltour.
 • Deze meerdaagse excursie is geschikt voor iedereen die goed kan zwemmen en beschikt over een gezonde fysieke conditie. Bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
 • Deze tour is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder.

 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (water)wegen, sluiting van Koh Chang National Marine Park etc. kunnen zeilroutes of accommodaties soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van Zeilen in de Koh Chang Archipel blijft te allen tijde gehandhaafd.

  Handige zaken om niet te vergeten:
 • windjack
 • warme kleding
 • zwemspullen
 • zonnehoed/pet
 • zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor
 • zonnebril + veiligheidsbandje
 • bril als u contactlenzen draagt
 • contant geld, op sommige plekken zijn geen banken

 • Informatie over de jachten
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden, gebruik van snorkelspullen, vertrek vanaf Salak Phet Pier. Voor transfers vanaf andere locaties betaalt u een toeslag. Vervoer op beschreven zeilboot. Engelssprekende kapitein en twee lokale 'matrozen'. Verblijf in eenvoudige maar comfortabele ruimte aan boord met ventilator en gedeeld sanitair.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische dranken, persoonlijke uitgaven, niet vermelde (boot)transfers & visumkosten, bagage afhandeling en facultatieve excursies.
  Minibus transfer van uw Koh Chang hotel naar Salak Phet pier is niet inclusief. Prijs vanaf: 1,650 THB per enkele reis.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Zeilen door de Koh Chang Archipel (4 dagen / 3 nachten)

  Algemene waardering: 4.2 uit of 5 beoordelingen. 4 eerlijke recensies.
  Name: Rene & Brigit
  Date: 08-Nov-19

  Recensie: heerlijke zeiltrip voor 4 dagen. Zeilen , snorkelen, eilandjes, vissersdorpen, leuke ankerplekjes . Ook ruimte voor eigen invulling. Compliment aan Frank de schipper. Een Engelse gastheer tot in de puntjes.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Richard de Jager
  Date: 29-Oct-19

  Recensie: Unieke zeiltocht door de Koh Chang eilanden archipel. Aanrader!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Iwan
  Date: 17-Mar-19

  Recensie: Heerlijk relaxed. De duitse schipper laat aan jou over wat je wilt zeilen/snorkelen/kleine eilandjes etc. Gelukkig is airco aan boord, wel even vragen om aan te zetten. Gezellig met andere mensen.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Huub Talboom
  Date: 01-Feb-19

  Recensie: Prive charter met Duits Engelssprekende kapitein en 1 matroos. We hebben niet aan boord de diners gegeten maar in resorts op Koh Kood en Koh Mak. Vanwege de ruwe zee hebben we minder gezeild dan afgesproken. Dat was een tegenvaller. Verder vier heerlijk zee dagen  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Weekend zeilen in Koh Chang Archipel (2 dagen / 1 nacht)

  Dit is een 2-daagse weekendtrip met vertrek vanuit Bangkok naar de eilanden van de Koh Chang Archipel. De tour begint op zaterdagochtend vroeg om 06.00 uur met de transfer naar Koh

  Vanaf:
  Contact
  Zeilen door de Koh Chang Archipel (4 dagen / 3 nachten)

  Op de eerste dag halen we u in de ochtend op (niet inclusief de tourprijs) bij uw resort op Koh Chang. Welkom aan boord van het schip voor een 4-daagse zeiltrip in de Koh Chang-arc

  Vanaf:
  Contact
  PRIVE exclusieve zeilcharter

  Een charter is een privé-zeiltrip die veel meer vrijheid geeft. U betaalt het zeilschip per 24 uur, u heeft niet te maken met een minimum aantal personen. Hoe meer medepassagiers,