Weekend zeilen in Koh Chang Archipel (2 dagen / 1 nacht)

Tourcode:0850
Datum: Zaterdag & Zondag
Tijd: 10.00
Category: Cruises: per zeilboot
Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies. Lees Recensie
Dit is een 2-daagse weekendtrip met vertrek vanuit Bangkok naar de eilanden van Koh Chang Archipel. De tour begint op zaterdagochtend vroeg om 06.00 uur met de transfer (niet inclusief) naar Koh Chang, of zaterdag om 10.00 uur vanaf Salak Pier als u al op Koh Chang bent.

Hijs de zeilen en haal het anker op. We brengen u aan boord van (drie) comfortabele en veilige zeiljachten naar het paradijs in de Golf van Thailand. We varen vanaf het eiland Koh Chang (de thuishaven) aan de grens met Cambodja door een vrijwel onontdekte archipel van hooguit spaarzaam bewoonde eilanden. Kom tot rust op verlaten stranden, waar Robinson Crusoë zich helemaal thuis zou voelen. Wat dacht u van jungle-treks en watervallen aan land en veelkleurige riffen en koraal vlak onder de kust? Zeilen, zwemmen, snorkelen, zonnen, barbecueën, wat een leven!

U heeft de keuze uit de 2-daagse weekend-trip, de 3-daagse of 4-daagse zeilreis door de archipel of zelfs de 6-daagse reis naar de Cambodjaanse badplaats Sihanoekville. Of we nu aan land gaan op Koh Ngam, Koh Mak, Koh Rang, Koh Wai, Koh Kud of Koh Samit, elk eiland heeft zijn eigen charme en huisvest soms 'zeezigeuners'.

Een ' eigen', gecharterd zeilschip vormt het summum van vrijheid en zeilvermaak. Op die manier bent u volkomen vrij om te reilen en te zeilen waar u maar heen wilt. Ook hier geldt: u mag best de handen uit de mouwen steken, maar u hoeft niets. Wij zorgen voor de schipper, u voor een vakantie die veel fraaie foto's oplevert voor het thuisfront en ook familie en vrienden nog lang zal heugen.

Informatie over de jachtenOvernachting: aan boord
Maaltijden: Lunch,
Vervoer: zeiljacht
Dag 1: Erg vroeg vertrek uit Bangkok of een later vanaf Koh Chang. Warm welkom aan boord en we varen uit naar bounty eiland Koh Ngam
We vertrekken op zaterdagochtend omstreeks 10.00 uur vanaf Salak Phet pier. Dan wordt er uitgevaren naar Koh Ngam, alwaar de lunch zal plaatsvinden. In de middag arriveren we op Koh Mak en daar heeft u de tijd om Koh Mak te verkennen of te zwemmen, snorkelen en te relaxen.

's Avonds is er een diner (niet inclusief) in een restaurant op Koh Mak en de nacht wordt doorgebracht op de boot, die voor anker ligt voor het eiland.

Overnachting: geen
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: zeiljacht | minibus
Dag 2: Dobbert wakker worden en ontbijt aan boord met een miljoen euro uitzicht. Geniet van tropische eilanden en een kleurrijke onderwater wereld
De volgende ochtend bijtijds op om weer verder te zeilen naar een volgend prachtig eiland, Koh Rang.

Daar heeft u weer de gelegenheid om te snorkelen en te zwemmen. De onderwaterwereld zal u versteld doen staan! Voor de lunch vertrekken we naar Koh Wai. In de middag moeten we helaas alweer terug zeilen naar Leam Ngop pier voor de terugkeer naar Bangkok.

Ook kunt u verlengen door accommodatie op Koh Chang te boeken. Green Wood Travel biedt een laagste prijsgarantie voor ieder hotel.

Onderweg kan er gestopt worden om wat te eten (niet inbegrepen). U zult zondagavond rond 23.00 uur in Bangkok aankomen. U kunt terugkijken op een onvergetelijke ervaring!

Koh Chang Area


Opmerkingen: TIP: neem zelf wat alcoholische dranken of snacks mee om uw verblijf te veraangenamen.
 • Het beste zeilseizoen loopt van november tot april. Buiten het seizoen zijn charters ook mogelijk.
 • Neem een minimum aan bagage mee tijdens deze unieke zeiltour.
 • Deze meerdaagse excursie is geschikt voor iedereen die goed kan zwemmen en beschikt over een gezonde fysieke conditie. Bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
 • Deze tour is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder.

 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (water)wegen, sluiting van Koh Chang National Marine Park etc. kunnen zeilroutes of accommodaties soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van Zeilen in de Koh Chang Archipel blijft te allen tijde gehandhaafd.

  Handige zaken om niet te vergeten:
 • windjack
 • warme kleding
 • zwemspullen
 • zonnehoed/pet
 • zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor
 • zonnebril + veiligheidsbandje
 • bril als u contactlenzen draagt
 • contant geld, op sommige plekken zijn geen banken

 • Informatie over de jachten
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden, gebruik van snorkelspullen, vertrek vanaf Salak Phet Pier. Voor transfers vanaf andere locaties betaalt u een toeslag. Vervoer op beschreven zeilboot. Engelssprekende kapitein en twee lokale 'matrozen'. Verblijf in eenvoudige maar comfortabele ruimte aan boord met ventilator en gedeeld sanitair.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische dranken, persoonlijke uitgaven, niet vermelde (boot)transfers & visumkosten, bagage afhandeling en facultatieve excursies.
  Minibus transfer van uw Koh Chang hotel naar Salak Phet pier is niet inclusief. Prijs vanaf: 1,650 THB per enkele reis.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Weekend zeilen in Koh Chang Archipel (2 dagen / 1 nacht)

  Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies.
  Name: Mirjam
  Date: 10-Mar-19

  Recensie: In de omschrijving staat dat de maaltijden (w.o. een diner) aan boord is inbegrepen in de prijs. Helaas wordt er niet aan boord gedineerd maar in een restaurant. Het was erg lekker, maar flink aan de prijs. Dit moest dus apart bijbetaald worden. Het zou fijn zijn dat dit juist omschreven wordt. Verder hebben we een onvergetelijk weekend met Ralph, onze kapitein, gehad.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Weekend zeilen in Koh Chang Archipel (2 dagen / 1 nacht)

  Dit is een 2-daagse weekendtrip met vertrek vanuit Bangkok naar de eilanden van de Koh Chang Archipel. De tour begint op zaterdagochtend vroeg om 06.00 uur met de transfer naar Koh

  Vanaf:
  Contact
  Zeilen door de Koh Chang Archipel (4 dagen / 3 nachten)

  Op de eerste dag halen we u in de ochtend op (niet inclusief de tourprijs) bij uw resort op Koh Chang. Welkom aan boord van het schip voor een 4-daagse zeiltrip in de Koh Chang-arc

  Vanaf:
  Contact
  PRIVE exclusieve zeilcharter

  Een charter is een privé-zeiltrip die veel meer vrijheid geeft. U betaalt het zeilschip per 24 uur, u heeft niet te maken met een minimum aantal personen. Hoe meer medepassagiers,