PRIVE exclusieve zeilcharter

Tourcode:0853
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00
Category: Cruises: per zeilbootPRIVE
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Een charter is een privé-zeiltrip die veel meer vrijheid geeft. U betaalt het zeilschip per 24 uur, u heeft niet te maken met een minimumaantal personen. Hoe meer medepassagiers, hoe beter. Wij zorgen voor een schipper die u zal helpen met uw reisplannen. VERNIEUWD ! Exclusieve Green Wood Travel privé charter
PERSOONLIJKE VOORKEUR BEPAALT DEZE ZEILREIS !
U bent vrij om te doen wat u wilt (binnen redelijke grenzen natuurlijk.) Wij zorgen voor eten en accommodatie aan boord. Alles wat u buiten de boot wilt gebruiken aan eten, drinken of accommodatie is voor uw eigen rekening.

Het schip kunt u voor elke periode huren. Maar over het algemeen heeft u minimaal 4 dagen nodig om een aardige route uit te stippelen. Charters zijn uitermate geschikt voor groepen vrienden, voor huwelijksreizen, zeilinstructies, of voor hen die op zoek zijn naar meer vrijheid in hun vakantieplannen. Charters zijn gemakkelijk te boeken omdat u niet hoeft te wachten op het minimaal benodigde aantal passagiers..

Onthoudt wel dat het beste zeilseizoen loopt van november tot april. Buiten het seizoen zijn charters ook mogelijk.



Charter Route


Opmerkingen: TIP: neem zelf wat alcoholische dranken of snacks mee om uw verblijf te veraangenamen.
Het beste zeilseizoen loopt van november tot april. Buiten het seizoen zijn charters ook mogelijk.

Handige zaken om niet te vergeten:
  • windjack
  • warme kleding
  • zwemspullen
  • zonnehoed/pet
  • zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor
  • zonnebril + veiligheidsbandje
  • bril als u contactlenzen draagt
  • contant geld, op sommige plekken zijn geen banken


  • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (water)wegen, sluiting van Koh Chang National Marine Park etc. kunnen zeilroutes of accommodaties soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van Zeilcharter in de Koh Chang Archipel blijft te allen tijde gehandhaafd.
    Informatie over de jachten
    Inclusief de tour: (charterprijs) lunch en ontbijt aan boord, gebruik van snorkelspullen, vertrek vanaf Salak Phet Pier. Voor transfers vanaf andere locaties betaalt u een toeslag. Vervoer op beschreven zeilboot. Engelssprekende kapitein en twee lokale 'matrozen'. Verblijf in eenvoudige maar comfortabele ruimte aan boord met ventilator en gedeeld sanitair.
    Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
    Exclusief de tour: (charterprijs) niet genoemde maaltijden zoals diner, fris en alcoholische dranken, persoonlijke uitgaven, niet vermelde (boot)transfers & visumkosten, entreegelden voor nationale parken, bagage afhandeling, facultatieve excursies en extra overnachting(en).
    Minibus transfer van uw Koh Chang hotel naar Salak Phet pier is niet inclusief. Prijs vanaf: 1,650 THB per enkele reis.
    Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

    Recensie voor PRIVE exclusieve zeilcharter

    Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

    Aanbevolen door Green Wood

    Vanaf:
    Contact
    Weekend zeilen in Koh Chang Archipel (2 dagen / 1 nacht)

    Dit is een 2-daagse weekendtrip met vertrek vanuit Bangkok naar de eilanden van de Koh Chang Archipel. De tour begint op zaterdagochtend vroeg om 06.00 uur met de transfer naar Koh

    Vanaf:
    Contact
    Zeilen door de Koh Chang Archipel (4 dagen / 3 nachten)

    Op de eerste dag halen we u in de ochtend op (niet inclusief de tourprijs) bij uw resort op Koh Chang. Welkom aan boord van het schip voor een 4-daagse zeiltrip in de Koh Chang-arc

    Vanaf:
    Contact
    PRIVE exclusieve zeilcharter

    Een charter is een privé-zeiltrip die veel meer vrijheid geeft. U betaalt het zeilschip per 24 uur, u heeft niet te maken met een minimum aantal personen. Hoe meer medepassagier