Zeekajakken - een Koh Chang dag expeditie

Tourcode:0811
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.30 - 16.00
Category: Kajakken
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Een volle dag op zee en langs sprookjesachtige bounty eilandjes en u mag het allemaal zelf doen. Met de kajak peddelt u moeiteloos door deze schitterende omgeving en heeft u alle tijd om alles te bekijken. Een sportieve en relaxte dag met zon, zee en strand.

U wordt 's morgens opgehaald bij uw hotel en naar de Amari Emerald Cave gebracht. Na al het papierwerk lopen we naar het strand waar u alles verteld en uitgelegd wordt over de dag en het gebruik van de kajak. Rond 09.30 uur peddelen we naar ons eerste eiland, Koh Man Noi. Hier krijgt u de kans om wat te zwemmen en wat te drinken en vers fruit te eten. Tot nu toe zijn we langs de kust gevaren maar als we Koh Man Noi verlaten peddelen we verder de zee op.

Bij de volgende twee eilandjes, Koh Man Nok en Koh Pli, stoppen we niet maar we varen er omheen en bekijken de fraaie natuur. Inmiddels is het lunchtijd geworden en dat doen we op het fraaie eiland Koh Yuak.
Met zijn kristalheldere water en prachtige koraalrif is dit de uitgelezen plek om te relaxen, wat te zwemmen en te snorkelen en te genieten van de omgeving.

Op de terugweg stoppen we nog even bij Koh Suwan voordat we weer aanmeren op het strand van het Amari. Per taxi wordt u weer naar uw hotel gebracht na deze heerlijke dag in de tropische wateren van Koh Chang.Opmerkingen: neem slippers mee die nat mogen worden, een waterdichte tas of plastic tas met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.

Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, Marine National Park sluiting etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Zeekajakken - een dag expeditie tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden en drinkwater, entreegelden voor het nationale park en omschreven transfers (alleen vanaf White Sand, Klong Prao, Kai Bae en Bai Lan Beach). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, snorkeluitrusting, zwemvesten en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus en zelf paddelen met een zeekajak.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Koh Chang stranden en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Zeekajakken - een Koh Chang dag expeditie

Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Eiland jungletrekking

Op Koh Chang kunt u natuurlijk genieten van de prachtige witte stranden en de azuurblauwe zee maar er is ook een echte jungle. Op deze avontuurlijke dagtour kunt u onder leiding va

Vanaf:
Contact
Zeekajakken - een Koh Chang dag expeditie

Een volle dag op zee en langs sprookjesachtige bounty eilandjes en u mag het allemaal zelf doen. Met de kajak peddelt u moeiteloos door deze schitterende omgeving en heeft u alle t

Vanaf:
Contact
Thai kookcursus op Koh Chang

De geheimen van de Thaise keuken worden u hier geleerd en u kunt het meteen zelf in de praktijk brengen tijdens deze spoedcursus van een halve dag. De groep is niet groter dan 6 pe

Vanaf:
Contact
Snorkelen bij Koh Chang

De omgeving van Koh Chang staat bekend om de nog ongerepte natuur. U kunt hiervan genieten met een exclusieve snorkel tour en neem een kijkje in de prachtige onderwaterwereld van K

Vanaf:
Contact
Snorkelen bij Koh Yuak - halve dag

Op deze snorkel tour kunt u een morgen of middag het onderwaterleven rondom Koh Chang ervaren. Per speedboot varen we naar het eilandje Koh Yuak waar we vanaf een mooi strand het