Thai kookcursus op Koh Chang

Tourcode:0806
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.00-13.00 & 15.00
Category: Thais koken
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
De geheimen van de Thaise keuken worden u hier geleerd en u kunt het meteen zelf in de praktijk brengen tijdens deze spoedcursus van een halve dag. De groep is niet groter dan 6 personen waar door u alle aandacht krijgt.

U wordt ontvangen met een welkomstdrankje en we wandelen door de tuin waar de groenten organisch gekweekt worden. Dan is het tijd om aan de slag te gaan en bereidt u onder deskundige leiding, afhankelijk van de ochtend of middagsessie een echte Thaise lunch of diner. En natuurlijk is het dan smullen van de verschillende gerechten die op tafel komen.

U ontvangt ook nog een kookboekje en een souvenir ter herinnering aan deze eerste stappen in de Thaise kookkunst.Opmerkingen:
 • Heeft u een (voedsel)allergie of eet u vegetarisch? Geef dit dan op bij uw boeking.
 • Deze kookcursus is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
 • Inclusief de tour: voor deze heerlijke kookcursus wordt u opgehaald en teruggebracht van uw Koh Chang Sai Khao Beach & Kai Bae Beach Hotels en ontvangt u een receptboekje van de door u bereide gerechten. Uw eigen klaargemaakte heerlijke snacks, gerechten en drinkwater. Begeleidt door een professionele Engelssprekende Thaise kok.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar van hotels niet gelegen aan Sai Khao Beach & Kai Bae Beach en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Thai kookcursus op Koh Chang

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Thai kookcursus op Koh Chang

  De geheimen van de Thaise keuken worden u hier geleerd en u kunt het meteen zelf in de praktijk brengen tijdens deze spoedcursus van een halve dag. De groep is niet groter dan 6 pe