Snorkelen bij Koh Chang

Tourcode:0857
Datum: Dagelijks
Tijd: 08:00 - 17:00
Category: Snorkelen
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
De omgeving van Koh Chang staat bekend om de nog ongerepte natuur. U kunt hiervan genieten met een exclusieve snorkel tour en neem een kijkje in de prachtige onderwaterwereld van Koh Chang.

Omstreeks 08.00 uur wordt u opgehaald bij u hotel om naar onze boot te gaan. Na een bakje koffie of thee steken we van wal en kunt u genieten van het mooie uitzicht op het eiland. Als we de plek bereikt hebben wordt het materiaal tevoorschijn gehaald en kunt u beginnen met het ontdekken van de prachtige onderwaterwereld. Bij onze organisatie staat veiligheid op de eerste plek. Voor mensen die niet zeker zijn in het water zijn er zwemvesten beschikbaar zodat deze ook kunnen genieten van het unieke onderwaterwereld. Na een heerlijke lunch kunt u beslissen om nog een keer te snorkelen of heerlijk te zonnen of zwemmen.

In de namiddag varen we op ons gemak weer terug naar het eiland Koh Chang en leggen aan bij Bang Bao Pier. Transfer naar uw hotel wordt daar weer netjes geregeld.



Opmerkingen: wat moet je ...
1. Mee? (Onderwater)camera GoPro & zonnebrandcrème en bescherm je goed tegen de zon (pet meenemen!) Vergeet zwemspullen, handdoek en extra kleding niet!
2. Aan? Losse luchtige kleren en slippers of sandalen
3. Doen? Niets, je kunt het helemaal overlaten aan onze gidsen
4. Verwacht? Avontuur onderwater
Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de (water)conditie van de wegen, nationaal marine park sluiting etc. kunnen routes of middelen van transport soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Koh Chang snorkel trip tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen die goed kan zwemmen en met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit, drinkwater, frisdrank en omschreven transfers van centraal gelegen Koh Chang hotels. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, snorkeluitrusting, zwemvesten en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus of open pickup truck en diverse open boten.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, transfer van niet centraal gelegen hotels. National Park entree gelden en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Snorkelen bij Koh Chang

Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Snorkelen bij Koh Chang

De omgeving van Koh Chang staat bekend om de nog ongerepte natuur. U kunt hiervan genieten met een exclusieve snorkel tour en neem een kijkje in de prachtige onderwaterwereld van K

Vanaf:
Contact
Snorkelen bij Koh Yuak - halve dag

Op deze snorkel tour kunt u een morgen of middag het onderwaterleven rondom Koh Chang ervaren. Per speedboot varen we naar het eilandje Koh Yuak waar we vanaf een mooi strand het

Vanaf:
Contact
Tropisch snorkelen (hele dag)

Per 20 meter lange cruiser gaat u een volle dag door de eilanden archipel van het Koh Chang Nationaal Park. Er worden 5 eilanden aangedaan: Koh Thonglang, Koh Wai, Koh Mak, Koh Kra

Vanaf:
Contact
Snorkel trip naar 4 eilanden - halve dag

Op deze snorkel tour kunt u een morgen (09.00) of middag (13.00) het onderwaterleven rondom Koh Chang ervaren. Per speedboot bezoeken we vier eilanden: Koh Yuak, Koh Mannok, Koh R