PRIVE - Hua Hin reisbutler - River Kwai en Kanchanaburi

Tourcode:0611
Datum: Dagelijks
Tijd: 07.30 - 18.00
Category: ReisbutlerDuurzaam
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
PRIVÉ dagtour naar de beroemde Bridge over the river Kwai en de erebegraafplaatsen in Kanchanaburi. Met als extra's een bezoek aan de grotten van Khao Bin en een grote keramiek-fabriek in Ratchaburi. VERNIEUWD !
Exclusieve Green Wood Travel privé reis.
PERSOONLIJKE VOORKEUR BEPAALT DEZE REIS !


De reisbutlers van Green Wood Travel zijn lokale Nederlandssprekende gidsen (en zoals in Hua Hin met een gidsen duo, in het Nederlands en het Engels) die u niet alleen veel kunnen laten zien, maar ook heel veel kunnen vertellen over de locaties die u bezoekt en over Thailand en de Thai in het algemeen.

Om ongeveer half acht in de ochtend vertrekken wij per minibus vanuit Cha-am of Hua Hin richting Kanchanaburi. Het is een flinke rit door de provincie Ratchaburi, die we onderbreken met een stop bij de Khao Bin grot. Deze 300 meter diepe grot, ongetwijfeld de mooiste in deze regio, heeft prachtig uitgelichte rotsstructuren.
Langs uitgestrekte suikerrietvelden vervolgen we onze tocht naar Kanchanaburi.

Zestigduizend krijgsgevangenen en 200 duizend arbeiders werkten tijdens de Tweede Wereldoorlog aan de beruchte Birma spoorlijn. De Japanners wilde een verbinding over land via Thailand naar Birma om de Japanse soldaten te kunnen bevoorraden. De omstandigheden waaronder gewerkt moest worden waren verschrikkelijk. Zo'n honderdduizend mensen overlijden, waaronder ongeveer drieduizend Nederlandse krijgsgevangenen. Sommigen liggen begraven op de zeer goed onderhouden erebegraafplaatsen in Kanchanaburi. Het indrukwekkende maar toegankelijke oorlogsmuseum naast de grootste begraafplaats maakt de geschiedenis zeer inzichtelijk aan de hand van persoonlijke verhalen.

Na de lunch (niet inclusief) op een drijvend restaurant op de River Kwai, bezoeken we de beroemde brug. Vanaf 1944 probeerden de Geallieerden de bruggen van de Birma spoorlijn te vernietigen. Brug 277, door de gelijknamige film bekend geworden als The Bridge over the river Kwai, heeft die bombardementen doorstaan en wordt inmiddels gezien als een symbool voor vrede. Er is tijd om eens rustig over de brug te wandelen en de geschiedenis en de fraaie omgeving op u in te laten werken.

De provincie Ratchaburi staat bekend vanwege het uitstekende keramiek. Van enorme Chinese kruiken tot delicate vazen, voor in de tuin of in huis, het wordt hier nog vaak volgens traditionele procedures gemaakt. Op de weg terug leggen we aan bij een bekende keramiek-fabriek met een maar liefst 100 meter lange hout-oven.

Ergens tussen half zeven en zeven uur 's avonds bent u weer terug in uw hotel.Optionele Tours:

PRIVE - Amphawa reisbutler - de drijvende weekendmarkt
Gevarieerde PRIVÉ dagtocht naar de lokale drijvende markt in Amphawa en naar Mae Klong waar de trein letterlijk dwars over de markt rijdt. Inclusief
PRIVE - Hua Hin reisbutler
PRIVE dagtour door ongezien Hua Hin. Afwisselende tocht op zaterdagen met een echte rommelmarkt, een kunstenaarsdorp, tempels, fraaie natuur en een to
PRIVE - Kaeng Krachan reisbutler - Thailand grootste natuurpark
PRIVE dagtocht die moeiteloos Thaise natuur, grotten en bijzondere tempels combineert. Van het stuwmeer van Thailands grootste natuurpark reist u naar
Opmerkingen:
 • Green Wood Travel organiseert deze dagtocht PRIVÉ. U betaalt iets meer maar deze tour is op-maat gemaakt voor u !
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet, zonnebril en zonnecrème meenemen!)

 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, vertraging lokale trein, sluiting van wegen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de River Kwai Tour tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
  SURCHARGE pickup Pranburi hotels : +400 THB per person.
  SURCHARGE pickup Hua Hin hotels: +100 THB per person.
  Pickup from Cha-Am hotels: 07.30 - 17.30 hours.
  Inclusief de tour: alle vermelde entreegelden, vers fruit, drinkwater en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Cha Am hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en onder begeleiding van een lokaal gidsen duo (Nederlands en Engels sprekend). Vervoer per airconditioned minibus of auto en open trein.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Cha Am hotels, toeslag pickup Pranburi & Hua Hin hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor PRIVE - Hua Hin reisbutler - River Kwai en Kanchanaburi

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  PRIVE - Amphawa reisbutler - de drijvende weekendmarkt

  Gevarieerde PRIVÉ dagtocht naar de lokale drijvende markt in Amphawa en naar Mae Klong waar de trein letterlijk dwars over de markt rijdt. Inclusief een boottocht langs fraaie tem

  Vanaf:
  Contact
  PRIVE - Hua Hin reisbutler

  PRIVE dagtour door ongezien Hua Hin. Afwisselende tocht op zaterdagen met een echte rommelmarkt, een kunstenaarsdorp, tempels, fraaie natuur en een tocht door de ananasvelden.

  Vanaf:
  Contact
  PRIVE - Ratchaburi reisbutler

  PRIVE dagtour door ongezien Ratchaburi met eeuwenoude tempels, een opvanghuis voor dieren door de voormalige koning Bhumibol geïnitieerd en een klassieke keramiek fabriek.

  Vanaf:
  Contact
  PRIVE - Kaeng Krachan reisbutler - Thailand grootste natuurpark

  PRIVE dagtocht die moeiteloos Thaise natuur, grotten en bijzondere tempels combineert. Van het stuwmeer van Thailands grootste natuurpark reist u naar het grootste houten Kuan Yin

  Vanaf:
  Contact
  PRIVE - Hua Hin reisbutler - River Kwai en Kanchanaburi

  PRIVÉ dagtour naar de beroemde Bridge over the river Kwai en de erebegraafplaatsen in Kanchanaburi. Met als extra's een bezoek aan de grotten van Khao Bin en een grote keramie