PRIVE - Kaeng Krachan reisbutler - Thailand grootste natuurpark

Tourcode:0608
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.30 - 18.00
Category: ReisbutlerDuurzaam
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
PRIVE dagtocht die moeiteloos Thaise natuur, grotten en bijzondere tempels combineert. Van het stuwmeer van Thailands grootste natuurpark reist u naar het grootste houten Kuan Yin beeld in de wereld en de honderden Boeddha's in de grotten van Ban Dai It. VERNIEUWD !
Exclusieve Green Wood Travel privé reis.
PERSOONLIJKE VOORKEUR BEPAALT DEZE REIS !


De reisbutlers van Green Wood Travel zijn lokale Nederlandssprekende gidsen (en zoals in Hua Hin met een gidsen duo, in het Nederlands en het Engels) die u niet alleen veel kunnen laten zien, maar ook heel veel kunnen vertellen over de locaties die u bezoekt en over Thailand en de Thai in het algemeen.

Het is een volle dag, dus de tour begint vroeg. Om half negen vertrekken we per auto of minibus vanuit Cha-am of Hua Hin. De eerste stop is bij het stuwmeer van Kaeng Krachan National Park, met bijna drie duizend vierkante kilometer het grootste nationale park van Thailand. Het is een mooi uitzicht over het enorme meer en de omringende bergen.

Niet te ver van Kaeng Krachan ligt het park dat gewijd is aan de geliefde boeddhistische godin Yuan Kin, godin van het mededogen en de liefde. Op weg hier naar toe krijgt u uitgebreid informatie over de verschillende soorten boeddhisme en de betekenis van het beeld dat we gaan zien. Het beeld van Kuan Yin met de 'duizend ogen en duizend handen' is het grootste houten Kuan Yin beeld ter wereld.

Op weg naar de oude stad Petchaburi met de vele tempels gebruiken we eerst de lunch (niet inclusief). In de middag staan dan eerst de grotten van Ban Dai It op het programma. Er staan ruim 200 Boeddha-beelden op deze bijzondere locatie. In de Phra Non tempel vindt u de op twee na grootste liggende Boeddha van Thailand.

Ergens tussen 17.00 en 18.00 eindigt de tour weer waar we zijn begonnen.



Optionele Tours:

Vogels Spotten in Kaeng Krachan National Park
Vogels spotten in Thailand's grootste nationale park Kaeng Krachan.
PRIVE - Amphawa reisbutler - de drijvende weekendmarkt
Gevarieerde PRIVÉ dagtocht naar de lokale drijvende markt in Amphawa en naar Mae Klong waar de trein letterlijk dwars over de markt rijdt. Inclusi
PRIVE - Ratchaburi reisbutler
PRIVE dagtour door ongezien Ratchaburi met eeuwenoude tempels, een opvanghuis voor dieren door de voormalige koning Bhumibol geïnitieerd en een kla
PRIVE - Hua Hin reisbutler
PRIVE dagtour door ongezien Hua Hin. Afwisselende tocht op zaterdagen met een echte rommelmarkt, een kunstenaarsdorp, tempels, fraaie natuur en een to
Opmerkingen:
  • Green Wood Travel organiseert deze dagtocht PRIVÉ. U betaalt iets meer maar deze tour is op-maat gemaakt voor u !
  • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet, zonnebril en zonnecrème meenemen!)

  • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, sluiting van wegen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
    SURCHARGE pickup Pranburi hotels : +400 THB per person.
    SURCHARGE pickup Hua Hin hotels: +100 THB per person.
    Pickup from Cha-Am hotels: 07.30 - 17.30 hours.
    Inclusief de tour: alle vermelde entreegelden, vers fruit, drinkwater en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Cha Am hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en onder begeleiding van een lokaal gidsen duo (Nederlands en Engels sprekend). Vervoer per airconditioned minibus of auto en open trein.
    Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
    Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Cha Am hotels, toeslag pickup Pranburi & Hua Hin hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
    Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

    Recensie voor PRIVE - Kaeng Krachan reisbutler - Thailand grootste natuurpark

    Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

    Aanbevolen door Green Wood

    Vanaf:
    Contact
    PRIVE - Amphawa reisbutler - de drijvende weekendmarkt

    Gevarieerde PRIVÉ dagtocht naar de lokale drijvende markt in Amphawa en naar Mae Klong waar de trein letterlijk dwars over de markt rijdt. Inclusief een boottocht langs fraaie

    Vanaf:
    Contact
    PRIVE - Hua Hin reisbutler

    PRIVE dagtour door ongezien Hua Hin. Afwisselende tocht op zaterdagen met een echte rommelmarkt, een kunstenaarsdorp, tempels, fraaie natuur en een tocht door de ananasvelden.

    Vanaf:
    Contact
    PRIVE - Ratchaburi reisbutler

    PRIVE dagtour door ongezien Ratchaburi met eeuwenoude tempels, een opvanghuis voor dieren door de voormalige koning Bhumibol geïnitieerd en een klassieke keramiek fabriek.

    Vanaf:
    Contact
    PRIVE - Kaeng Krachan reisbutler - Thailand grootste natuurpark

    PRIVE dagtocht die moeiteloos Thaise natuur, grotten en bijzondere tempels combineert. Van het stuwmeer van Thailands grootste natuurpark reist u naar het grootste houten Kuan Yin

    Vanaf:
    Contact
    PRIVE - Hua Hin reisbutler - River Kwai en Kanchanaburi

    PRIVÉ dagtour naar de beroemde Bridge over the river Kwai en de erebegraafplaatsen in Kanchanaburi. Met als extra's een bezoek aan de grotten van Khao Bin en een grote kera