PRIVE - Amphawa reisbutler - de drijvende weekendmarkt

Tourcode:0622
Datum: Vrijdag, Zaterdag & Zondag
Tijd: 08.30 - 18.30
Category: MarktenReisbutlerDuurzaam
Algemene waardering: 4.2 uit of 5 beoordelingen. 4 eerlijke recensies. Lees Recensie
Gevarieerde PRIVÉ dagtocht naar de lokale drijvende markt in Amphawa en naar Mae Klong waar de trein letterlijk dwars over de markt rijdt. Inclusief een boottocht langs fraaie tempels en mooie natuur. VERNIEUWD !
Exclusieve Green Wood Travel privé reis.
PERSOONLIJKE VOORKEUR BEPAALT DEZE REIS !


De reisbutlers van Green Wood Travel zijn lokale Nederlandssprekende gidsen (en zoals in Hua Hin met een gidsen duo, in het Nederlands en het Engels) die u niet alleen veel kunnen laten zien, maar ook heel veel kunnen vertellen over de locaties die u bezoekt en over Thailand en de Thai in het algemeen.

Om half negen vertrekken wij per auto of minibus vanuit Cha-am of Hua Hin naar de provincie Samut Songkhram. Onze dag begint met een gebeurtenis die u niet snel zult vergeten. Op het treinstation Mae Klong lopen we over de rails een markt op. Deze markt, een van de grootste verse vismarkten van Thailand, heeft de bijnaam 'paraplu markt'. U zult zien waarom: regelmatig doorkruist de trein de markt die alle beschikbare ruimte in beslag neemt, dus ook het spoor. Als de locomotief zich aankondigt verdwijnt de handel vliegensvlug van de rails en worden de luifels razendsnel omhoog gehesen. Als de trein voorbij is klapt de markt als een paraplu weer uit en vervolgt alsof er nooit een trein gepasseerd is.

Van oudsher leefden, werkten en woonden veel Thai op het water. Niet zo gek dat er veel drijvende markten waren om groente en fruit aan de man te brengen. Inmiddels zijn er nog maar weinig van deze markten over. Gelukkig is de weekendmarkt van Amphawa blijven bestaan en voor Thai uit Bangkok het aanlokkelijke doel voor een ontspannen dagje uit. In Amphawa ligt onze privé boot klaar en varen we de jungle in; we zien prachtige natuur en het moet al gek lopen als we niet enkele grote varanen naast de boot of langs de waterkant zien zwemmen.

Wij leggen aan bij drie bijzondere tempels, waaronder de Bang Kung tempel die in een boom is gebouwd.
Terug in Amphawa kunt u genieten van een heerlijke Thaise late lunch (niet inclusief.) Er is nog tijd om rond te wandelen en inkopen te doen voordat we aan de terugreis beginnen.

Tussen 18.00 en 18.30 uur bent u weer terug in uw hotel.





Optionele Tours:

PRIVE - Hua Hin reisbutler
PRIVE dagtour door ongezien Hua Hin. Afwisselende tocht op zaterdagen met een echte rommelmarkt, een kunstenaarsdorp, tempels, fraaie natuur en een to
PRIVE - Ratchaburi reisbutler
PRIVE dagtour door ongezien Ratchaburi met eeuwenoude tempels, een opvanghuis voor dieren door de voormalige koning Bhumibol geïnitieerd en een kla
PRIVE - Hua Hin reisbutler - River Kwai en Kanchanaburi
PRIVÉ dagtour naar de beroemde Bridge over the river Kwai en de erebegraafplaatsen in Kanchanaburi. Met als extra's een bezoek aan de grotten
Opmerkingen: neem wandelschoenen, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra T-shirt en zonnecrème en zonnebril.

Door plaatselijke omstandigheden, het weer, sluiting van bezienswaardigheden etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Amphawa drijvende weekend markt blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
SURCHARGE pickup Pranburi hotels : +400 THB per person.
SURCHARGE pickup Hua Hin hotels: +100 THB per person.
Pickup from Cha-Am hotels: 08.30 - 17.30 hours.
Inclusief de tour: alle vermelde entreegelden voor het nationale park en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Cha-Am hotels.) Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en onder begeleiding van een lokaal gidsen duo (Nederlands en Engels sprekend). Vervoer per airconditioned minibus of auto en open boot.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Cha Am hotels, toeslag pickup Pranburi & Hua Hin hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor PRIVE - Amphawa reisbutler - de drijvende weekendmarkt

Algemene waardering: 4.2 uit of 5 beoordelingen. 4 eerlijke recensies.
Name: Harry Baars
Date: 08-Dec-19

Recensie: Erg veel gezien maar het erg druk met Thaise toeristen op de markt. De trein markt vonden wij het leukst.



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Familie Smit
Date: 16-Nov-19

Recensie: Prima excursies gedaan in Hua Hin. De excursie met Paul naar de floating market, Maeklong Railway market etc was erg leuk



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Leendert
Date: 23-Jul-19

Recensie: Markten tempels en natuur. Een grote hobby van Thai is eten. Daar heb je ingrediënten voor nodig en die vind je op de markt. Tijdens deze trip bezoek je een trein-markt en een drijvende-markt. Niet die voor toeristen, maar voor de Thai zelf. En dat maakt het bijzonder. Vervolgens bij komen tijdens een boottochtje op zoek naar varanen in een schitterende natuur. Tot slot drie tempels die zo verschillend zijn dat het je verbaasd. Prive vervoer en prive gidsen: Paul en Bussaya die Thailand op hun duimpje kennen. Zij hebben deze trip speciaal gemaakt: Kennis over het land, zijn inwoners en gebruiken; zorg voor hun gasten; en de mensen die ze kennen waarmee het bezoek aan diverse onderdelen persoonlijk werd. Hun enthousiasme en liefde voor dit land willen ze graag delen. En dat is gelukt! Bedankt voor deze indrukwekkende dagtocht.



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Leo Koenen
Date: 21-May-19

Recensie: Een dag ECHT Thailand. Het was op de drijvende markt alleen maar snacken, heerlijk !!



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
PRIVE - Amphawa reisbutler - de drijvende weekendmarkt

Gevarieerde PRIVÉ dagtocht naar de lokale drijvende markt in Amphawa en naar Mae Klong waar de trein letterlijk dwars over de markt rijdt. Inclusief een boottocht langs fraaie

Vanaf:
Contact
Ontdek Petchaburi

U wordt meegenomen naar Petchaburi, een van de oudste provincies in Thailand. Ten westen van de gelijknamige stad rijzen drie heuvels boven de stad uit. Op een van deze heuvels is