Ontdek Petchaburi

Tourcode:0602
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00 - 16.00
Category: MarktenStadstour
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
U wordt meegenomen naar Petchaburi, een van de oudste provincies in Thailand. Ten westen van de gelijknamige stad rijzen drie heuvels boven de stad uit. Op een van deze heuvels is het Phra Nakhon Khiri gebouwd, het 'hemelse paleis op de berg'. Met een tandradbaantje gaan we naar boven om het schitterende zomerpaleis van Koning Rama IV te bekijken. Dit paleis was ook te zien in de film "The King and I". In het bijbehorende museum kunt u delen van de koninklijke erfenis terugvinden en vanaf de uitkijktoren heeft u een prachtig uitzicht.

Honderden apen leven in de tamarinde bomen die het paleis omringen, maar pas op, want de apen leveren apenstreken!

Voordat we verder gaan naar de Khao Luang grot, met niet minder dan 170 Boeddha beelden, krijgt u de lunch geserveerd. Na de grot stoppen we bij een 14e eeuwse tempel, het Wat Mahathat, waar bouwstijl en versieringen een mooie integratie van Khmer en Thaise stijlen vormen. Naast deze tempel ligt de That Phetchaburi, een befaamde school voor traditioneel Thaise kunsten.

U kunt nog even rondneuzen op de lokale markt voordat de terugtocht naar het hotel wordt aanvaard.Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)

 • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!

 • Including pick-up from hotel in HuaHin and Cha-Am only
  SURCHARGE for pick-up from Pranburi or Samroiyod hotels : +400 THB per person.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Hua Hin en Cha-Am hotels.) Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door lokale Engelssprekende Thaise gids. Vervoer per airconditioned minibus.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
  Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Hua Hin of Cha-Am hotels en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Ontdek Petchaburi

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Ontdek Petchaburi

  U wordt meegenomen naar Petchaburi, een van de oudste provincies in Thailand. Ten westen van de gelijknamige stad rijzen drie heuvels boven de stad uit. Op een van deze heuvels is