Jungle Pop per vlot en olifanten wassen

Tourcode:0216
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00 - 17.00
Category: Jungle trekking
Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 14 eerlijke recensies. Lees Recensie
Een tour voor een ieder die geen meerdaagse jungle trek kan doen maar wel een interessant dagprogramma met diverse "jungle belevenissen" wil meemaken.

Rond 8 uur 's morgens wordt u bij uw hotel opgehaald en rijden we per lokale truck naar het district Sanpatong ten zuiden van Chiang Mai. Na een uurtje komen we aan in Mae Wang en vandaar uit lopen we door de jungle naar een Hmong dorp. We maken kennis met de bewoners en het dagelijkse leven van deze bergstam.

Per truck vervolgen we onze tocht en komen uit bij een olifantenkamp. Dan is het tijd om deze kolossen te helpen wassen en voederen. Na de lunch, die we in een lokaal restaurant gebruiken, rijden we naar een waterval waar u heerlijk kunt relaxen en van het verkoelende water genieten. We wandelen verder de jungle in en bezoeken een dorp van de Karen. U krijgt alle tijd om rustig rond te kijken en te communiceren met de bewoners.

Per truck rijden we verder naar de rivier en laten ons rustig op een bamboevlot met de stroom meevoeren langs de prachtig begroeide oevers. Na anderhalf uur gaan we weer aan land en brengt de truck u terug naar uw hotel in Chiang Mai. Wat een belevenissen in een dag!



Opmerkingen: om de kwaliteit van de voettochten op een constant niveau te houden, kan de gids onder bepaalde omstandigheden (bijv. het weer) besluiten van het programma af te wijken. De intentie van de tocht blijft echter te allen tijde gehandhaafd.
- Uitrusting: het is raadzaam om wandelschoenen mee te nemen die nat mogen worden, naast zaklantaarn, slippers, petje, zonnebrandcrème, anti-muggenolie, kopieën van uw paspoort, een kleine rugzak met zwemkleding, handdoek en extra kleding.
- Conditie: deze Jungle Pop voettocht is voor iedereen met een goede fysieke conditie. Bij twijfel dient u uw arts te raadplegen!

Afhankelijk van het seizoen (van juni tot oktober valt veel regen en van maart tot en met mei is het droog), de samenstelling van de groep en de conditie van de wegen moeten we soms het programma aanpassen.
Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers vanaf ieder Chiang Mai-stadshotel of guesthouse. Deze jungletrek wordt begeleid door een (1x) lokale Engelssprekende gids. Vervoer per lokale open taxi en/of minibus.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, transfers, bagageafhandeling en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Jungle Pop per vlot en olifanten wassen

Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 14 eerlijke recensies.
Name: Wilma Braaksma
Date: 10-Feb-20

Recensie: Leuke dagtour die we met onze 2 dochters hebben gemaakt afgelopen kerstvakantie. Je gaat op pad met een olifant (echt een belevenis) en daarna 40 minuten op een bamboe vlot. Ook leuk. Tussentijds bezoek je nog een lokaal dorpje en een waterval. Het restaurant waar de lunch wordt verzorgt is goed en ook wat de smaak betreft.



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Conny van Heemskerk
Date: 24-Jan-20

Recensie: Hele leuke dag! Olifanten geweldig, leuke wandeling, mooie rijstvelden en kleine stam bezocht, erg leuk. Vlottentocht ook leuk. Zeker doen!



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Wim Jansen
Date: 18-Jan-20

Recensie: Erg leuke trip, vooral het bezoeken van het olifantenkamp en het vlotvaren over een rivier.



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Martijn
Date: 16-Dec-19

Recensie: Zware dag, ik doe het nooit weer. Gids sprak verstaanbaar Engels maar zijn woordkennis was beperkt. Hij had soms ook moeite om de hele groep van 14 bij elkaar te houden. Daardoor info gemist. Het dorpsbezoek stelde niet veel voor. Vies dorpje met wat tafeltjes waar ze je van alles probeerde aan te smeren. De jungletocht was zwaar vanwege de modderige paden, veel geld geinvesteerd in aangepaste kleding die ik weg kon gooien na afloop. Niet meer schoon te krijgen. De waterval was heerlijk en mooie rijstvelden gezien.



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Maria Bakker
Date: 07-Nov-19

Recensie: Een tocht waarin veel activiteiten worden ondernomen in één dag, maar daardoor ook vluchtig. Bezoek aan bergstammen is niet echt authentiek. Veel . Zou een volgende keer een andere tocht doen, waarschijnlijk privé zodat je niet bij souvenirstalletje uitkomt.



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

LEES MEER RECENSIES

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Doi Inthanon Nationaal Park

Een vroeg vertrek vanuit Chiang Mai per minibus naar Thailand's hoogste berg de Doi Inthanon (2.565 meter!). Het gebied rond deze berg, die een uitloper is van het Himalayagebe

Vanaf:
Contact
Jungle Pop per vlot en olifanten wassen

Een tour voor een ieder die geen meerdaagse jungle trek kan doen maar wel een interessant dagprogramma met diverse "jungle belevenissen"

Vanaf:
Contact
Trekking te voet, olifant & vlot (5 dagen / 4 nachten)

De meeste jungletreks in het noorden van Thailand zijn behoorlijk toeristisch. Green Wood Travel is echter gespecialiseerd in kleine groepen, alternatieve routes en deskundige gids

Vanaf:
Contact
Voettocht door de jungle van Mae Taeng (2 dagen / 1 nacht)

Deze tweedaagse expeditie voert je door het mooie nationale park van Chiangdao. Je maakt kennis met verschillende bergstammen, loopt door de indrukwekkende jungle en drijft op een

Vanaf:
Contact
Het grote avontuur (4 dagen / 3 nachten)

Deze interessante en afwisselende tocht gaat langs maar liefst 5 verschillende bergstammen. In afgelegen dorpjes in het noorden van Thailand proberen deze volkeren hun kleurrijke t

Vanaf:
Contact
Lichte jungletrek (3 dagen / 2 nachten)

's Morgens vroeg vertrek vanuit Chiang Mai met de bus voor een korte rit naar het Samoeng district. We maken hier een korte stop om bij de lokale markt van Mae Rim rond te kijk