Doi Inthanon Nationaal Park

Tourcode:0208
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.30 - 17.00
Category: Jungle trekking
Algemene waardering: 3.8 uit of 5 beoordelingen. 22 eerlijke recensies. Lees Recensie
Een vroeg vertrek vanuit Chiang Mai per minibus naar Thailand's hoogste berg de Doi Inthanon (2.565 meter!). Het gebied rond deze berg, die een uitloper is van het Himalayagebergte, vormt een spectaculair nationaal park met een ongewoon rijke flora en fauna. Hier leven meer dan 300 soorten vogels en we maken diverse stops onderweg om foto's te maken. De bochtige weg naar boven geeft mooie vergezichten over de omgeving en na het laatste steile stukje arriveren we op de top, die vlak is en vaak omgeven door nevels. Het kan hier behoorlijk koel zijn dus hou rekening met wat u aan kleding meeneemt.

We bezichtigen de Pagodes die hier gebouwd zijn ter ere van de Koning en Koningin en de ontzagwekkende Chedi. In het bezoekerscentrum leert u meer over de omgeving. Na de lunch in een lokaal restaurant dalen we af naar de fraaie watervallen van Mae Klang of Vachiratham. Uitstekend geschikte plekken voor mooie vakantiefoto's. Op de terugweg stoppen we nog in Baan Sop Had, een dorpje waar de bewoners behoren tot de Karen bergstam.

In de namiddag bent u weer terug in uw hotel en kunt u terugblikken op een mooie dag in de natuur.

UNIEK: wij organiseren speciale maatwerkreizen voor VOGELAARS op aanvraag. Neem contact op met Green Wood Travel.





Opmerkingen: daar het weer op de Doi Inthanon bijna altijd koel is is het verstandig een jas of trui mee te nemen!
* Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Chiang Mai hotels.) Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door professionele lokale Engelssprekende Thaise gidsen. Vervoer per airconditioned minibus.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Chiang Mai hotels en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Doi Inthanon Nationaal Park

Algemene waardering: 3.8 uit of 5 beoordelingen. 22 eerlijke recensies.
Name: Eric van der Herk
Date: 14-Jan-20

Recensie: Deze excursie is zeker een aanrader hele mooie natuur maar vergeet niet een jasje mee te nemen want bovenop bij de pagodes is best wel fris.



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Lisanne
Date: 11-Jan-20

Recensie: Er was van tevoren niet verteld dat het zo koud zou zijn op deze berg (9 graden Celsius) en dat het gigantisch kon regenen en waaien. Daar waren wij dus totaal niet op voorbereid! In januari schijnt dit bijna altijd zo koud te zijn, wat overigens ook betekent dat je geen uitzicht hebt vanaf de berg vanwege de grote hoeveelheid mistflarden. Verder werden wij een half uur te vroeg opgehaald, waardoor wij nog zaten te ontbijten. Onze gids was gepikeerd dat wij nog niet mee wilden. De watervallen waren erg mooi en de lunch goed. Je ziet erg veel.



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Richard Coppens
Date: 21-Dec-19

Recensie: Een hele mooie dag we hadden ook een leuke reisleiding.



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: johan
Date: 12-Dec-19

Recensie: Door de periode waren er wat minder bloemen, wat tegen viel , ook het aantal vlinderen viel tegen. De gids vertelde niet zo veel, je zit relatief lang in het busje. Misschien in een andere jaargetijde



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Rudy & Ingrid
Date: 02-Nov-19

Recensie: Dit is een hele mooie excursie. Maar wel alleen met een heldere lucht. Het is namelijk veel uitzicht, wat heel erg mooi is bij helder weer. Veel mooie natuur in deze excursie en bovenop de Doi Inthanon kan het behoorlijk fris zijn, wij hadden 13C bovenop!



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

LEES MEER RECENSIES

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Doi Inthanon Nationaal Park

Een vroeg vertrek vanuit Chiang Mai per minibus naar Thailand's hoogste berg de Doi Inthanon (2.565 meter!). Het gebied rond deze berg, die een uitloper is van het Himalayagebe

Vanaf:
Contact
Jungle Pop per vlot en olifanten wassen

Een tour voor een ieder die geen meerdaagse jungle trek kan doen maar wel een interessant dagprogramma met diverse "jungle belevenissen"

Vanaf:
Contact
Trekking te voet, olifant & vlot (5 dagen / 4 nachten)

De meeste jungletreks in het noorden van Thailand zijn behoorlijk toeristisch. Green Wood Travel is echter gespecialiseerd in kleine groepen, alternatieve routes en deskundige gids

Vanaf:
Contact
Voettocht door de jungle van Mae Taeng (2 dagen / 1 nacht)

Deze tweedaagse expeditie voert je door het mooie nationale park van Chiangdao. Je maakt kennis met verschillende bergstammen, loopt door de indrukwekkende jungle en drijft op een

Vanaf:
Contact
Het grote avontuur (4 dagen / 3 nachten)

Deze interessante en afwisselende tocht gaat langs maar liefst 5 verschillende bergstammen. In afgelegen dorpjes in het noorden van Thailand proberen deze volkeren hun kleurrijke t

Vanaf:
Contact
Lichte jungletrek (3 dagen / 2 nachten)

's Morgens vroeg vertrek vanuit Chiang Mai met de bus voor een korte rit naar het Samoeng district. We maken hier een korte stop om bij de lokale markt van Mae Rim rond te kijk