Paradijselijk Thailand (14 dagen)

Tourcode:0007
Datum: Maandag & Vrijdag
Tijd: 09:00
Category: Rondreis individueel
Algemene waardering: 4.2 uit of 5 beoordelingen. 15 eerlijke recensies. Lees Recensie
Een reis voor landbestormers en waterratten. Voor klimmers en duikers. In ieder geval voor mensen die 14 dagen intens willen genieten van paradijselijk Thailand. U weet het: reizigers die hun trip beginnen te plannen zijn eigenlijk al begonnen met reizen. NIEUW ! Exclusieve Green Wood Travel individuele reis
PERSOONLIJKE VOORKEUR BEPAALT DEZE REIS !
Proef alvast handenwrijvend aan uw toekomstige bezoek aan Bangkok, de tempelstad aan de Chao Praya rivier; aan het snorkelen tussen kleurrijke vissen en koraal; aan uw wandeling over de legendarische Bridge over the river Kwai.

Thailand is een van de meest geliefde vakantielanden ter wereld. En terecht. Het heeft prachtige natuur, schitterende tempels, een vriendelijke bevolking en heerlijk eten. En de zon schijnt bijna altijd. Deze reis brengt u naar Bangkok, het nationale park Khao Sok en de stranden van verrassend Khao Lak.

REISROUTE (zie kaart onderaan): BANGKOK - KANCHANABURI - KHAO SOK NATIONAL PARK (Jungle Safari) - KHAO LAK - BANGKOK

Wie eenmaal in Khao Lak is en de lange rustige stranden ziet of de rubber plantages en de mangrove bossen die het strand afschermen, kan de alledaagse drukte van zich af laten glijden. Het is tijd om te ontspannen. Geniet van het strand of maak een boottochtje naar de Similan Eilanden, volgens velen de mooiste van Thailand.

Wij zijn er trots op dat we als onderdeel van deze reis een exclusieve en avontuurlijke tour in het nationale park Khao Sok kunnen aanbieden. Het is een van de mooiste nationale parken van Thailand en bestaat grotendeels uit dicht, onontgonnen regenwoud en steile bergen van kalksteen. U gaat naar het Raja Phraba Meer waar door aanleg van een dam dit enorme stuwmeer is ontstaan en grote delen van de jungle overstroomd zijn. Al wandelend, per kano en langstaartboot ontdekt u dit dierrijke gebied. U logeert in een drijvend 'rafthouse' bungalow van bamboe.


Overnachting: Prince Palace Hotel
Maaltijden:
Vervoer: minibus
Dag 1: Aankomst in Bangkok. Rooftop bar? Liggende Boeddha?
In Thailand wordt gezegd dat alle wegen in Bangkok beginnen en naar Bangkok leiden. Logisch dus dat uw reis hier begint. De hoofdstad van Thailand groeide in ruim honderd jaar uit van een stad met een paar honderdduizend inwoners tot een van de grootste (en warmste) metropolen ter wereld. Toch zal iedereen die hier geweest is vertellen dat de Thai u met een 'smile' zullen ontvangen. De stad blijft leefbaar omdat de Thai erg van lachen houden en beleefdheid zeer op prijs stellen. Deze turbulente stad heeft voor ieder wat wils.

Ontdek het op eigen wijze, maar vergeet niet te genieten van het iconische Wat Arun aan de Chao Praya rivier of de grote Liggende Boeddha in Wat Pho. Onderga het uitzicht in een van de vele rooftop bars, geniet van een echte Thaise massage en bovenal, schuif aan bij de Thai als ze druk zijn met hun favoriete bezigheid, eten.

Na aankomst in Bangkok wordt u opgehaald door onze chauffeur en naar uw hotel gebracht.


Overnachting: Prince Palace Hotel
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: fiets
Dag 2: Ontdek Bangkok per fiets: Wat Arun, Wat Prayoon, lunch in Chinatown.
Een effectieve Nederlandse manier om de Thaise hoofdstad te ontdekken is: de fiets! Met deze tour (inclusief) fietst u een halve dag lang door de stad. Kleuren, geuren en smaken komen u massaal tegemoet. Het is fietsen en proeven van Thaise lekkernijen. Hoogtepunten op deze gevarieerde en originele tour zijn Bangkoks trots Wat Arun, Chinatown, de 24 uurs bloemen- en groente markt, Wat Prayoon en het park dat is opgedragen aan de grootmoeder van de huidige Thaise koning Vajiralongkorn.

De tocht begint om 9 uur 's ochtends en duurt ongeveer drie uur. Een lichte lunch in Chinatown is inbegrepen. U moet op eigen gelegenheid van het hotel naar de startplaats van de tocht bij Wat Arun gaan en terug (dit vervoer is niet inclusief de tour).

Lees meer op Fietsen - Proef het echte Bangkok


Overnachting: Prince Palace Hotel
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 3: Vrije dag in Bangkok. Grand Palace, Chinatown, Jim Thompson House?
Vrije dag in Bangkok. Neem het er van of trek de stad in. Wat dacht u van zo'n beroemde Thaise voetmassage of lekker zwemmen in het hotel? Of neemt u het taxibootje over de klong op weg naar de oude stad, Golden Mount, Chinatown of het Jim Thompson House?

Wij geven u graag de ruimte zelf uw tijd in te vullen. Wilt u suggesties? Green Wood Travel is al een kwart eeuw de Thailand expert. Kom gerust langs voor de laatste tips over lekker eten, uitgaan en de belangrijkste bezienswaardigheden.

Blader eens langs de vele tours die Green Wood Travel in Bangkok aanbiedt. Misschien zit er iets van uw gading bij. Kijk op: Tours in Bangkok.


Overnachting: Pung-Waan Resort & Spa
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: minibus, boot
Dag 4: Drijvende markt, boottocht. Daarna naar de Brug over de rivier de Kwai.
Na het ontbijt een vroeg vertrek per minibus naar de befaamde drijvende markt van Damnern Saduak. We rijden langs de kust en we stoppen, in het seizoen, om te zien hoe de Thai zout uit zeewater winnen. De drijvende markt ligt ongeveer 100 kilometer ten westen van Bangkok, in de provincie Ratchaburi.

We maken een boottocht van een half uur naar de markt. Het is een schilderachtig gezicht die honderden smalle bootjes met fruit, levensmiddelen, vlees en vis. Het levert een aantal prachtige ansichtkaart foto's op, maar ook een culturele ervaring: het leven in Thailand zoals het zich zo'n honderd jaar geleden afspeelde.

Dan door naar Kanchanaburi, bekend door de Brug over de rivier de Kwai en de beruchte dodenspoorlijn. Rond het middaguur lunchen we vlakbij de brug in een drijvend restaurant. Daarna brengen we een bezoek aan Chungkai, een van de erebegraafplaatsen voor de slachtoffers van de dodenspoorlijn. Ten zuidwesten van Chungkai bezoeken we Wat Tham Khao Pun, een tempel in een grot. Tussen de stalagmieten en stalactieten staan boeddhistische en hindoeïstische beelden, een klein heiligdom. Tijdens de Tweede Wereldoorlog gebruikten de Japanners het grotcomplex als opslag.

We gaan verder naar het Pung Waan Resort, aan de oever van de Kwai Noi-rivier. De namiddag is ter vrije besteding; maak een avontuurlijke rit in de buurt per fiets, ga vlotvaren of laat u verwennen in Baan Pungnoi, een traditionele Thaise massage salon en kruidensauna en/of neem een verfrissende duik in het grote zwembad.


Overnachting: Kodaun River Kwai Resort
Maaltijden: Ontbijt, Lunch, Diner
Vervoer: minibus, trein
Dag 5: Hellfire Pass, de trein van Ban Nam Lok. Drijvend hotel in de jungle.
In het verlengde van gisteren ligt een bezoek aan de Hell Fire Pass. "Als je 's nachts van bovenaf de pas in kijkt, ziet het eruit als de hel van Dante", schreef een krijgsgevangene die de gruwelijkheden overleefde. Zo kreeg deze pas zijn naam. Hier dwongen de Japanners de krijgsgevangenen onder onmenselijke omstandigheden tot extreme werkuren. In een berg moest een pas voor een treinspoor worden uitgehakt, maar materiaal om mee te werken was er nauwelijks. De hitte, een gebrek aan voedsel, ziektes en een meedogenloze overheerser kosten velen het leven. Onder leiding van een ervaren gids verkent u deze 1200 meter lange en 5 meter brede passage.

Lunch bij het treinstation van Ban Nam Tok. Met de boemeltrein zetten we de reis over de oude spoorlijn voort naar het plaatsje Ta Ke Len, een schitterende tocht. Houd uw camera klaar als het boemeltje langzaam voortbeweegt over de beroemde houten viaducten langs de Kwai.

Dan door naar een (deels)drijvend hotel dat midden in de jungle is gebouwd van hout en bamboe. De (eenvoudige) airconditioned kamers hebben elk een badkamer met douche en toilet en een veranda.

De namiddag kunt u naar eigen wens invullen; geniet van de rust luierend in uw hangmat, bezoek het nabijgelegen dorpje, ga zwemmen in de rivier. Er is een traditionele Thaise massage salon. Dineren doen we met uitzicht over de River Kwai.


Overnachting: Slaaptrein
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: minibus, trein
Dag 6: Erawan watervallen. Nachttrein naar Surat Thani.
Deze dag brengt ons naar de watervallen van Erawan. Deze bestaan uit 7 helderblauwe terrassen waarin u uitgebreid kunt zwemmen. Let op de kleine visjes die zich vastzuigen aan uw huid. Het kriebelt vreselijk maar u loopt geen gevaar op infecties. In luxe massage salons gebruikt men deze visjes om uw huid op een natuurlijke wijze te reinigen.

De lunch gebruiken we nabij de Srinakarin dam, de grootste in Thailand. Uiteraard kijken we ook even bij deze dam.

U wordt op tijd naar het station gebracht voor de nachttrein naar Surat Thani die om 19.35 uur vertrekt.


Overnachting: Palm View
Maaltijden: Lunch, Diner
Vervoer: minibus, boot
Dag 7: Khao Sok, een van de mooiste nationale parken van Thailand.
Rond 7.00 uur komt u aan in Surat Thani. Onze chauffeur wacht u daar op en brengt u naar Khao Sok.

Wij zijn er trots op dat we als onderdeel van deze reis een exclusieve en avontuurlijke tour in het nationale park Khao Sok kunnen aanbieden. Het is een van de mooiste nationale parken van Thailand en bestaat grotendeels uit dicht, onontgonnen regenwoud en steile bergen van kalksteen. U krijgt de kans dit tropisch regenwoud te ontdekken onder leiding van zeer ervaren gidsen.

De accommodatie is eenvoudig, soms zonder elektriciteit en moderne communicatiemiddelen. Op zich al een avontuur. U logeert in een drijvend 'rafthouse' (bungalow van bamboe) op een gigantisch stuwmeer, dat geheel omsloten is door tropisch regenwoud.

U gaat per kano de omgeving ontdekken. Ontspannen zakken we de rivier af en u maakt kennis met de rijke natuur van het Khao Sok National Park. U ziet prachtige kliffen, lianen en enorme bomen. Onze lokale gids zorgt voor uw veiligheid en kan u alles vertellen over wat u onderweg ziet. Hij wijst u op vogels, apen en slapende slangen in de bomen.

Na deze riviertocht is er nog tijd om te relaxen. Tijdens een sfeervol diner zorgen (olie)lampen voor de verlichting samen met vele vuurvliegjes. Omgeven door geheimzinnige junglegeluiden gaat u de nacht in.

Informatie over: KHAO SOK NATIONAAL PARK


Overnachting: rafthouse
Maaltijden: Ontbijt, Lunch, Diner
Vervoer: truck, boot
Dag 8: Boottrip over Raja Phraba Meer, zwemmen in een spelonk en nachtsafari.
Na een stevig ontbijt rijdt u met een pickup-truck in circa een uur naar het Raja Phraba Meer. Dit enorme stuwmeer is ontstaan door de aanleg van een dam, waardoor grote delen van de jungle overstroomd zijn. Majestueuze rotsformaties rijzen loodrecht uit het water op en er komen nog steeds boomtoppen boven het water uit.

U gaat met de longtail boat naar Cheow Lan Lake, een tocht van ongeveer een uur. Ook stoppen we tijdens de autorit bij de lokale markt van Takhun. Nadat u heeft ingecheckt en geluncht is er tijd om eens lekker te zwemmen in het meer. In de middag wacht nog een junglewandeltocht die u langs grotten met fraaie koralen leidt. In de spelonken leven vleermuizen. Zwem gerust via het heldere water de donkere grot binnen...

Voor het diner kunt u nog even heerlijk op adem komen. Na het diner staat er nog een korte 'Nachtelijke' Safari vaartocht op de agenda. Geniet van het nachtleven op en rond het meer. U slaapt in een bamboe raft house omgeven door een schitterende sterrenhemel en een weldadige stilte met daarin alleen wat dierengeluiden.

Opmerking: het meer vormt de 'badkamer,' de toiletten bereikt u via een drijvende brug op het nabije eilandje (om milieutechnische redenen).


Overnachting: Khaolak Sunset Resort
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: boot, minibus
Dag 9: Ontwaak voor de Wildlife Safari Cruise reis verder naar Khao Lak.
Het is deze ochtend weliswaar uw laatste ontbijt van deze safari, maar de trip is nog niet voorbij. Er staat nog een Wildlife Safari - cruise op het programma. Per boot gaat u op zoek naar speelse gibbons, de excentrieke neushoornvogel en andere dieren of u loopt de 'Hiking Klong Mui Nature Trail'.

U bent op tijd terug voor de lunch. Dan is het tijd om uit te checken en per boot terug naar de Raja Prabha pier te varen. U arriveert daar rond half drie in de middag.

Vanaf deze plaats of Palm View bungalow vertrekt u per gedeelde minibus (inclusief) voor de doorreis naar Khao Lak.


Overnachting: Khaolak Sunset Resort
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 10: Khao Lak. Het is tijd om te ontspannen.
Khao Lak is het juiste alternatief voor het drukkere en grotere Phuket. Wie eenmaal in Khao Lak is en de lange rustige stranden ziet of de rubber plantages of de mangrove bossen die het strand afschermen, kan de alledaagse drukte van zich af laten glijden. Het is tijd om te ontspannen.

Khao Lak is geschikt als uitvalsbasis voor dagjes aan het strand of tripjes naar de nabijgelegen Similan of Surin eilanden. Ook dichtbij: nog meer natuurschoon in een van de Thaise nationale parken. Eigenlijk betekent Khao Lak 'Lak berg', maar het is bekend geworden als verzamelnaam voor deze streek. Wat kleine dorpjes, het strand en de baai zijn in naam verenigd.


Overnachting: Khaolak Sunset Resort
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 11: Dagje in Khao Lak, dagje aan het strand.
U verblijft in Khaolak Sunset Resort, dat omgeven door dicht tropisch regenwoud fraai aan de Andaman zee ligt. Sterker, het heeft een privéstrand waar u zo in de glasheldere zee in kunt duiken. Of het niet genoeg is, er is ook een groot zwembad (120 m2) met kinderbad.


Overnachting: Khaolak Sunset Resort
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 12: Vrije dag in Khao Lak.
Het weer in Khao Lak werkt niet altijd mee. Dat wil zeggen: tussen mei en oktober kan het regenen. Soms veel, soms weinig. Mocht u dat een probleem vinden, dan kunnen wij voor het verblijf in Khao Lak een alternatief bieden. Aan de andere kant: het is er een stuk rustiger en dat heeft ook zijn voordelen.


Overnachting: Khaolak Sunset Resort
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 13: Khao Lak. Zin in een uitstapje?
U mag gewoon op uw bedje aan het zwembad blijven liggen met een frisse fruitshake of nog eens lekker van het strand genieten. Maar wie weet heeft u zin om de Similan Eilanden te ontdekken. Overweeg dan deze tour (niet inclusief):

Deze negen eilanden zijn volgens velen de mooiste van Thailand. U vindt hier gevarieerde en ongerepte flora en fauna, vissen en koralen. De boot wordt op weg naar deze paradijselijke eilanden vaak door walvishaaien verwelkomd. We gaan onder meer voor anker bij het onbewoonde eiland Koh Ba-Ngu en bij Siliman eiland. Hier zijn rotsformaties die verrassende vormen hebben: laarzen of Donald Duck's hoofd. En ze bieden mooi uitzicht.

Meer weten? Kijk op Boottocht naar de Similan Eilanden.


Overnachting: geen
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: minibus, vliegtuig
Dag 14: Waar gaat de reis nu heen?
Deze veertien dagen zijn voorbij gevlogen. Dat durven wij best te beweren. U wordt door onze chauffeur naar de luchthaven van Phuket gebracht voor uw vlucht naar Bangkok of Nederland.
Opmerkingen:
 • Tijdens de River Kwai Tour kan alleen handbagage meegenomen worden. Heeft u geen compacte tas koop er een voordelig in Bangkok. Zwemspullen, handdoek en slipvaste schoenen zijn essentieel en ..... een goed humeur!
 • Voor bijna ieder hotel in Thailand geldt: check-in tijd is 13:00 uur; check-uit tijd is 12:00 uur!
 • Een geldig paspoort en visum is uw verantwoordelijkheid, controleer uw reispapieren!

 • Khao Sok National Park
 • Zwemkleding en breng uw eigen handdoek en lakenzak mee. Vooral in de moessontijd zijn de handdoeken en beddengoed op de rafthouses nauwelijks droog (schoon) te krijgen.
 • Khaosok Tree Tops Jungle Safaris is niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar.
 • Kinderen moeten kunnen zwemmen, kunnen klimmen en geen hoogtevrees hebben.
 • Gezondheid: deze reis, ook in het regenwoud, is voor iedereen geschikt met een goede gezondheid. Als u twijfelt, raadpleeg een arts.

 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (water)wegen, hotelsluiting etc. moeten we de route of het hotel soms aanpassen. We behouden ons het recht voor om veranderingen te maken indien nodig. De intentie van Paradijselijk Thailand tour blijft te allen tijde gehandhaafd.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleid door een lokale Engelssprekende gids.
  Vervoer als omschreven per (mini)bus (airco) en vlucht van Phuket naar Bangkok (bagagevrijheid 7kg hand en 20kg check-in). Genoemde nachttrein met slaapplaatsen (airco- of ventilator gekoeld), VIP-bus (airco) met slaapstoelen en toilet, genoemde pick-up truck, lokale bussen en diverse boten. Mocht de nachttrein volgeboekt zijn dan maken we gebruik van een VIP-bus (airco).
  Verblijf in goede toeristenklasse hotels als omschreven, met airconditioning en eigen sanitair, in Khaosok Tree Tops eenvoudige logies met eigen sanitair en alleen gedeeld sanitair tijdens het verblijf op de rafthouses. Er is alleen accommodatie met een tweepersoons bed, dus geen aparte bedden! Op de rafthouses en geen elektriciteit maar LED of olielampen. Wel is er een generator, zodat we batterijen kunnen opladen!
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie!
  Exclusief de tour: overige maaltijden, transfers, vliegtickets (internationaal), online inchecken, persoonlijke uitgaven, visumkosten, bagageafhandeling, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulering- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Nederland of België. Deze soort verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Paradijselijk Thailand (14 dagen)

  Algemene waardering: 4.2 uit of 5 beoordelingen. 15 eerlijke recensies.
  Name: Mike Versteegen
  Date: 03-Mar-20

  Recensie: Heel afwisselende reis! Prima te doen, wel handig als je al ervaring in Azie hebt. Je krijgt in elk geval voldoende praktische informatie mee van Greenwood. Prince Palace Hotel groot toeristenhotel met mooi zwembad, ligging is origineel en redelijk centraal. Klong excursie in Bangkok is een bijzonder leuke dag! Driedaagse tour naar River Kwai erg goed, maar met een groep van 12 gasten in twee minibusjes zeker geen individuele tour! In overleg met de gids kon de hele groep een olifanten opvangcentra bezoeken. De laatste dag wilde ons busje (twee gezinnen) liever een uurtje eerder terug naar Bangkok om te zwemmen en de bagage in te pakken voor de treinreis, maar dat kon niet. Jammer want verder was er een hele relaxte sfeer. Treinreis naar het zuiden per nachttrein goed te doen. Er is eten en drinken in de trein te koop. Couchettes liggen comfortabel, maar er zijn veel geluiden en het licht blijft de hele nacht aan; neem slaapmaskertjes mee. Onze trein had 2 uur vertraging; we werden wel opgewacht, maar de aansluitende airco minibus naar Kao Sok hebben we gemist. We konden gelukkig meerijden met een minibusje van een andere touroperator. Het driedaagse verblijf in Khaosok was het hoogtepunt van de vakantie!! Onze kinderen wilden er niet meer weg: de kleinschalige accommodatie, de stilte, de persoonlijke begeleiding van de Thaise gidsen, het natuurschoon: alles was even geweldig! En het comfort viel reuze mee; boomhutten zijn wel hoog maar met een primitief badkamertje met toilet en bij drijvende rafts een soort campinggevoel met de toiletgebouwen op de oever. We hebben er heerlijk geslapen! Transfer van Kao Sok naar Koh Phanngan in april (regentijd!) per combi bus en boot vonden wij heel goed te doen; je koffers of rugzakken worden naar het het kantoor van de rederij gebracht, zelf kom je van de rafts met weekendtassen en handbagage, na een tropische stortbui tijdens de transfer op het meer was alles kleddernat, op het kantoor geen faciliteiten. Verder op Koh Phanngan goed weer gehad en ook de terugreis naar Bangkok ging volgens het door ons aangepaste programma.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Tom Tichelaar
  Date: 26-Feb-20

  Recensie: Paradijselijk Thailand was een super reis. Goed georganiseerd en gezellige medereizigers. Volgend jaar weer naar Thailand. Dat is zeker  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Fam Gijsbrecht
  Date: 27-Jan-20

  Recensie: Weer een paar dagen terug in Nederland na een geweldige rondreis door het mooie Thailand. Hebben vele goede indrukken opgedaan en hebben echt genoten, van het begin tot het einde. Reis was grotendeels conform het programma. Onze gids, Toy, wist veel extra te vertellen tijdens de River Kwai-tour. Complimenten. Ook alle transfers (Taxi-bus, boot, trein, pick-up) waren prima geregeld. Alleen de taxi na de boottocht naar Koh Samui stond niet klaar. Maar na een telefoontje met Greenwood was ook dit snel opgelost. Hoogtepunt vonden wij de primitieve drijvende vlotten op het stuwmeer, echt een belevenis. Back to basic. Vooraf aan de rondreis hebben we een aantal dagen Bangkok bijgeboekt. Vakantie hebben we niet afgesloten op Khaolak maar op Koh Samui.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Familie Baijens
  Date: 22-Jan-20

  Recensie: Wij hebben een super vakantie gehad dankzij greenwood, alles perfect geregeld. Het enige minpuntje vond ik, dat de gidsen bij treetops erg slecht Engels praatte. Wij zouden het iedereen aanraden om met jullie door Thailand te reizen.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Margaret van der Veen
  Date: 21-Dec-19

  Recensie: Het was een super mooie reis. We reisden met een klein groepje van zo'n 8 personen. Sommige onderdelen van deze reis waren erg vermoeiend mede door het klimmen en soms wachten op elkaar. Een ideale reis voor mensen die zelf het e.a. willen ontdekken.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  De Gouden Thailand Rondreis (16 dagen)

  De Gouden Thailand Rondreis voert u in 16 dagen van Bangkok, via de voormalige Gouden Stad Ayutthaya naar de noordelijke -ooit beruchte- opium Gouden Driehoek rond Chiang Mai en Ch

  Vanaf:
  Contact
  Wonderlijk Thailand (19 dagen)

  Wonderlijk Thailand laat u verwonderen en bewonderen, maar ook verrassen en plezieren. In 19 dagen tijd ziet u veel verschillende kanten van Thailand. Het turbulente Bangkok en het

  Vanaf:
  Contact
  Paradijselijk Thailand (14 dagen)

  Een reis voor landbestormers en waterratten. Voor klimmers en duikers. In ieder geval voor mensen die 14 dagen intens willen genieten van paradijselijk Thailand. U weet het: reizig

  Vanaf:
  Contact
  Thailand: Reis van de glimlach (21 dagen)

  Thailand: Reis van de glimlach. Een reis met een glimlach en om van te glimlachen. 21 Dagen door het prachtige centrale en noordelijke deel van Thailand, waarin natuurschoon, tempe

  Vanaf:
  Contact
  Het Charmante Thailand (18 dagen)

  Het charmante Thailand laat zich in 18 dagen van haar beste kant zien. Thai kunnen namelijk onweerstaanbaar lachen, misschien wist u dat al. Dat Thailand het land van de glimlach w

  Vanaf:
  Contact
  Het Grote Thailand Avontuur (21 dagen)

  Het Grote Thailand Avontuur duurt maar liefst 21 heerlijk lange dagen. Een perfecte reis voor liefhebbers van warm weer, vriendelijke goedlachse mensen en misschien wel het lekkers