Het Charmante Thailand (18 dagen)

Tourcode:0010
Datum: Maandag & Vrijdag
Tijd: 09.00
Category: Rondreis individueel
Algemene waardering: 4.1 uit of 5 beoordelingen. 6 eerlijke recensies. Lees Recensie
Het charmante Thailand laat zich in 18 dagen van haar beste kant zien. Thai kunnen namelijk onweerstaanbaar lachen, misschien wist u dat al. Dat Thailand het land van de glimlach wordt genoemd is helemaal niet overdreven. NIEUW ! Exclusieve Green Wood Travel individuele reis
PERSOONLIJKE VOORKEUR BEPAALT DEZE REIS !
In combinatie met de beleefde omgangsvormen, die in Thailand een 'must' zijn, levert dat een rustige en ontspannen sfeer op. Thai doen graag alles op zijn tijd, er is geen reden voor haast. Het is al warm genoeg.

REISROUTE (zie kaart onderaan): BANGKOK - KANCHANABURI - CHIANG MAI (Jungletrek) - CHANTABURI - KOH CHANG

U zult ook gecharmeerd raken van Thailand, een van de meest geliefde vakantielanden ter wereld. En terecht. Het heeft prachtige natuur, schitterende tempels, een vriendelijke bevolking en heerlijk eten. En de zon schijnt bijna altijd. Deze reis brengt u naar Bangkok; het historisch getekende Kanchanaburi de brug over de rivier de Kwai; naar het koele Chiang Mai; naar de drijvende markt van Damnern Saduak; naar de jungle en de bergstam de Karen. U gaat met een bamboe vlot over een rivier en zwemmen met dolfijnen.

Aan het eind van de reis gaat u naar 'olifanteneiland' Koh Chang voor vijf heerlijke stranddagen. Koh Chang is onderdeel van een ongerepte eilanden-archipel aan de Thaise oostkust. De betoverende kleinere eilandjes die tot deze archipel behoren zijn gemakkelijk en snel bereikbaar en een verkenning meer dan waard.
Overnachting: Prince Palace Hotel
Maaltijden:
Vervoer: minibus
Dag 1: Het is begonnen! Welkom in Bangkok.
In Thailand wordt gezegd dat alle wegen in Bangkok beginnen en naar Bangkok leiden. Logisch dus dat uw reis hier begint. De hoofdstad van Thailand, die trouwens door de Thai Krungthep wordt genoemd, groeide in ruim honderd jaar uit van een stad met een paar honderdduizend inwoners tot een van de grootste (en warmste) metropolen ter wereld. Toch zal iedereen die hier geweest is vertellen dat de Thai u met een 'smile' zullen ontvangen. De stad blijft leefbaar omdat de Thai erg van lachen houden en beleefdheid zeer op prijs stellen.

Ontdek het op eigen wijze, maar vergeet niet te genieten van het iconische Wat Arun aan de Chao Praya rivier of de grote Liggende Boeddha in Wat Pho. Onderga het uitzicht in een van de vele rooftop bars, geniet van een echte Thaise massage en bovenal, schuif aan bij de Thai als ze druk zijn met hun favoriete bezigheid, eten.

Na aankomst in Bangkok wordt u opgehaald door onze Engelssprekende chauffeur en naar uw hotel gebracht.


Overnachting: Prince Palace Hotel
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: fiets
Dag 2: Ontdek Bangkok per fiets: Wat Arun, Wat Prayoon, lunch in Chinatown.
Een effectieve Nederlandse manier om de Thaise hoofdstad te ontdekken is: de fiets! Met deze tour (inclusief) fietst u een halve dag lang door de stad. Kleuren, geuren en smaken komen u massaal tegemoet. Het is fietsen en proeven van Thaise lekkernijen. Hoogtepunten op deze gevarieerde en originele tour zijn Bangkoks trots Wat Arun, Chinatown, de 24 uurs bloemen- en groente markt, Wat Prayoon en het park dat is opgedragen aan de grootmoeder van de huidige Thaise koning Vajiralongkorn.

De tocht begint om 9 uur 's ochtends en duurt ongeveer drie uur. Een lichte lunch in Chinatown is inbegrepen. U moet op eigen gelegenheid van het hotel naar de startplaats van de tocht bij Wat Arun gaan en terug (dit vervoer is niet inclusief de tour).

Lees meer op Fietsen - Proef het echte Bangkok


Overnachting: Prince Palace Hotel
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 3: Vrije dag in Bangkok. Grand Palace, Chinatown, Jim Thompson House?
Vrije dag in Bangkok. Neem het er van of trek de stad in. Wat dacht u van zo'n beroemde Thaise voetmassage of lekker zwemmen in het hotel? Of neemt u het taxibootje over de klong op weg naar de oude stad, Chinatown of het Jim Thompson House?

Wij geven u graag de ruimte zelf uw tijd in te vullen. Wilt u suggesties? Green Wood Travel is al een kwart eeuw de Thailand expert. Kom gerust langs voor de laatste tips over lekker eten, uitgaan en de belangrijkste bezienswaardigheden.

Blader eens langs de vele tours die Green Wood Travel in Bangkok aanbiedt. Misschien zit er iets van uw gading bij. Kijk op: Tours in Bangkok.


Overnachting: Pung-Waan Resort & Spa
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: minibus, boot
Dag 4: Drijvende markt, boottocht. Daarna naar de Brug over de rivier de Kwai.
Na het ontbijt een vroeg vertrek per minibus naar de befaamde drijvende markt van Damnern Saduak. We rijden langs de kust en we stoppen, in het seizoen, om te zien hoe de Thai zout uit zeewater winnen. De drijvende markt ligt ongeveer 100 kilometer ten westen van Bangkok, in de provincie Ratchaburi.

We maken een boottocht van een half uur naar de markt. Het is een schilderachtig gezicht die honderden smalle bootjes met fruit, levensmiddelen, vlees en vis. Het levert een aantal prachtige ansichtkaart foto's op, maar ook een culturele ervaring: het leven in Thailand zoals het zich zo'n honderd jaar geleden afspeelde.

Dan door naar Kanchanaburi, bekend door de Brug over de rivier de Kwai en de beruchte dodenspoorlijn. Rond het middaguur lunchen we vlakbij de brug in een drijvend restaurant. Daarna brengen we een bezoek aan Chungkai, een van de erebegraafplaatsen voor de slachtoffers van de dodenspoorlijn. Ten zuidwesten van Chungkai bezoeken we Wat Tham Khao Pun, een tempel in een grot. Tussen de stalagmieten en stalactieten staan boeddhistische en hindoeïstische beelden, een klein heiligdom. Tijdens de Tweede Wereldoorlog gebruikten de Japanners het grotcomplex als opslag.

We gaan verder naar het Pung Waan Resort, aan de oever van de Kwai Noi-rivier. De namiddag is ter vrije besteding; maak een avontuurlijke rit in de buurt per fiets, ga vlotvaren of laat u verwennen in Baan Pungnoi, een traditionele Thaise massage salon en kruidensauna en/of neem een verfrissende duik in het grote zwembad.


Overnachting: Kodaun River Kwai Resort
Maaltijden: Ontbijt, Lunch, Diner
Vervoer: minibus, trein
Dag 5: Hellfire Pass, de trein van Ban Nam Lok. Drijvend hotel in de jungle.
In het verlengde van gisteren ligt een bezoek aan de Hell Fire Pass. "Als je 's nachts van bovenaf de pas in kijkt, ziet het eruit als de hel van Dante", schreef een krijgsgevangene die de gruwelijkheden overleefde. Zo kreeg deze pas zijn naam. Hier dwongen de Japanners de krijgsgevangenen onder onmenselijke omstandigheden tot extreme werkuren. In een berg moest een pas voor een treinspoor worden uitgehakt, maar materiaal om mee te werken was er nauwelijks. De hitte, een gebrek aan voedsel, ziektes en een meedogenloze overheerser kosten velen het leven. Onder leiding van een ervaren gids verkent u deze 1200 meter lange en 5 meter brede passage.

Lunch bij het treinstation van Ban Nam Tok. Met de boemeltrein zetten we de reis over de oude spoorlijn voort naar het plaatsje Ta Ke Len, een schitterende tocht. Houd uw camera klaar als het boemeltje langzaam voortbeweegt over de beroemde houten viaducten langs de Kwai.

Dan door naar een (deels) drijvend hotel dat midden in de jungle is gebouwd van hout en bamboe. De (eenvoudige) airconditioned kamers hebben elk een badkamer met douche en toilet en een veranda.

De namiddag kunt u naar eigen wens invullen; geniet van de rust luierend in uw hangmat, bezoek het nabijgelegen dorpje, ga zwemmen in de rivier. Er is een traditionele Thaise massage salon. Dineren doen we met uitzicht over de River Kwai.


Overnachting: Slaaptrein
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: minibus, trein
Dag 6: Erawan watervallen. Nachttrein naar Chiang Mai.
Deze dag brengt ons naar de watervallen van Erawan. Deze bestaan uit 7 helderblauwe terrassen waarin u uitgebreid kunt zwemmen. Let op de kleine visjes die zich vastzuigen aan uw huid. Het kriebelt vreselijk maar u loopt geen gevaar op infecties. In luxe massage salons gebruikt men deze visjes om uw huid op een natuurlijke wijze te reinigen.

De lunch gebruiken we nabij de Srinakarin dam, de grootste in Thailand. Uiteraard kijken we ook even bij deze dam.

U wordt op tijd naar het treinstation in Bangkok gebracht voor de nachttrein naar Chiang Mai.


Overnachting: The Park Hotel
Maaltijden:
Vervoer: trein, minibus
Dag 7: Aankomst in Chiang Mai, prettige stad tussen de heuvels.
Chiang Mai is en blijft geliefd bij veel reizigers. Ze vinden de noordelijke stad tussen de heuvels een verademing in vergelijking met Bangkok. De oude hoofdstad van het Lanna koninkrijk is kleiner en dus rustiger en beter te overzien, de temperaturen zijn volgens velen prettiger dan in de hoofdstad van Thailand, die hier ineens ver weg is.

U komt rond half negen in de ochtend met de nachttrein uit Bangkok in Chiang Mai aan. Onze Engelssprekende chauffeur haalt u op het station op en brengt u naar het hotel. U kunt de rest van de dag zelf besteden. Maar aan het begin van de avond komt de gids even langs om de jungle trektocht van morgen te bespreken.

Gebruik de avond om heerlijk door de stad te wandelen en een van de markten te bezoeken. Ondanks de vele reizigers die Chiang Mai aandoen is de sfeer op straat en de manier waarop u wordt benaderd nog echt Thai.


Overnachting: op een bamboematje
Maaltijden: Ontbijt, Lunch, Diner
Vervoer: truck
Dag 8: Trektocht door de jungle bij Chiang Mai. Bezoek aan Karen bergstammen.
We vertrekken om 9.00 uur per truck uit Chiang Mai en rijden noordwaarts naar het nationale park Chiangdao. Onderweg doen we boodschappen op de lokale markt van Mae Malai. Misschien tevens een kennismaking met lokale vruchten en kruiden, die u voor het eerst van uw leven ziet of proeft. Voordat we aan de jungle trektocht beginnen stoppen we bij de Mok Fa waterval voor een verfrissende duik. Een lunch van lokale gerechten wordt geserveerd in een restaurant in Baan Pang Lun.

In de middag bezoeken we een heetwaterbron, daarna gaan we gedurende anderhalf uur te voet verder door de jungle. We stoppen in een dorp van de Karen. Zij vormen de grootste minderheidsgroep bergstammen in Thailand. Er wonen er ongeveer een miljoen in het Noorden van Thailand, vlakbij Myanmar waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Bekend zijn de vrouwen met meerdere ringen om hun nek. Ze geven de illusie dat de nek langer is. Dit doen alleen vrouwen van de Padaung stammen, een subgroep van de Karen. We bezoeken vandaag ook een tweede Karen dorp, op ongeveer twee uur lopen van het eerste dorp. Hier zullen we eten, uitrusten en de nacht doorbrengen.

Informatie over: JUNGLETREKS IN NOORD-THAILAND
Informatie over: BERGSTAMMEN IN NOORD-THAILAND


Overnachting: The Park Hotel
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: olifant, vlot, truck
Dag 9: Olifantenkamp in de jungle, met het bamboevlot de rivier af.
Na het ontbijt in het Karen dorp lopen we in een uurtje naar een werkolifantenkamp. Hier maakt u kennis met de olifanten en hun verzorgers, de mahouts. Als u het leuk vindt kunt u op een olifant de jungle in trekken. Deze tocht duurt ongeveer een uur en komt uit bij een dorpje van de Lahu bergstam waar we de lunch gebruiken.

In de middag zakken we op een bamboe vlot de Taeng rivier af. We drijven rustig door de prachtige natuur terwijl u op uw gemak om u heen kunt kijken. De tocht duurt zeker drie uur en het wordt nog even spannend als we een aantal stroomversnellingen passeren.

We meren af bij een Shan dorpje. Hier staat de truck al klaar om u weer terug te brengen naar Chiang Mai. Rond vijf uur arriveert u in uw hotel.


Overnachting: The Park Hotel
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 10: Vrije dag in Chiang Mai. Bezoek aan de geliefde Doi Suthep tempel?
Misschien vindt u het vandaag heerlijk om eens helemaal niets te doen en uit te rusten van de jungletocht. een beetje jammer is dat wel, want alhoewel er geen programma is vandaag, raden wij een bezoek aan de Doi Suthep tempel erg aan.

Wat Doi Suthep ligt ruim 300 trappen hoog en biedt, nadat u de slangen trap hebt beklommen, een mooi uitzicht over de omgeving. Het is een van de belangrijkste tempels in dit deel van Thailand. Volgens de legende heeft een witte olifant hier een afgebroken stukje bot uit de schouder van Boeddha naar toe gebracht. Op de plek waar de olifant stopte is later het tempel complex gebouwd. Op de top van de berg trekt een gouden stoepa de volle aandacht. Gelovigen uit de wijde omgeving komen hier naar toe om te bidden. Ze laten lotusbloemen en offers achter. Er staan veel fruitbomen, kleine altaartjes en monumentjes en er staat een beeld van de witte olifant.


Overnachting: The Park Hotel
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 11: Vrije dag in Chiang Mai. Kookcursus of naar de kabelbaan?
Vrije dag on Chiang Mai. Maak een wandeling door de stad, rust lekker uit of gooi het over een andere boeg. Leer Thais koken of zwier als Tarzan door de Thaise jungle.

Heeft u altijd al meer willen weten over dat heerlijke Thaise eten en hoe het bereidt wordt? Deelnemen aan de Thai Farm Cooking School is dan een superleuke en leerzame dagbesteding! De Engelssprekende kookleraren weten hun enthousiasme voor het klaarmaken van Thaise gerechten goed over te brengen. Ze weten welke ingrediënten buiten Thailand verkrijgbaar zijn en hoe niet verkrijgbare ingrediënten vervangen kunnen worden door bij ons bekende producten. U kunt na deze cursus dus ook thuis aan de slag om uw familie of vrienden te verrassen met een heerlijke Thaise maaltijd! Meer weten? Kijk op Thai Farm Cooking School Chiang Mai.

Of: Maak een Jungle Flight, de avontuurlijkste attractie van Chiang Mai. Vlieg over en door het regenwoud op een van Thailand's vijf hoogste bergen, Doi Lankah, langs de zes kilometer lange, supersnelle en hoogste ziplines (kabelbaan of tokkelbaan) van Azië met maar liefst 39 platforms. Kijk voor de uitgebreid informatie op Tokkelen Jungle Zzziplijnen - 39 Platforms.


Overnachting: Baan Luang Rajamaitri Historic Inn
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: vliegtuig, minibus
Dag 12: Van Chiang Mai, via Utapao Airport naar Chanthaburi.
In de vroege ochtend (8.15 uur) vliegt u van Chiang Mai naar Utapao Rayong-Pattaya Airport. Daar wacht onze chauffeur op u om u naar Chanthaburi te brengen. Aan het begin van de middag komt u daar aan.

Chanthaburi is voor veel reizigers geen doel. En dat is best jammer, want het is een opvallend stadje. Van oudsher werden hier veel edelstenen verhandeld. Hier en daar ziet u dat nog. Duidelijker herkenbaar is de invloed van de Fransen op 'Chan', zoals het door veel Thai wordt genoemd. Rond 1900 hadden ze het hier voor het zeggen toen dit gebied onderdeel van het koloniale Indochina was. Opvallende herinnering aan die tijd is de kerk, geen alledaags gezicht in een Thaise leefgemeenschap. Toch is 'Chan' echt Thais. Dat bewijzen de tempels, het monument ter ere van koning Taksin en de vele noodle shops.

Als u al heel lang van plan bent eindelijk eens doerian te proeven, doe het dan hier. Chanthaburi heeft een reputatie op te houden als het om goed tropisch fruit gaat.


Overnachting: Centara Koh Chang Tropicana Resort
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: minibus
Dag 13: Zwemmen met dolfijnen in Chanthaburi. Naar Koh Chang.
In de ochtend staat u een unieke gebeurtenis te wachten: zwemmen met dolfijnen. Dat doen we bij Oasis Sea World, een lokaal dolfijnenopvangcentrum. Ze hebben Humpback en Irriwaddy dolfijnen, die nog altijd in het wild in Thailand rondzwemmen.

Na dit bezoek wordt u naar Koh Chang gebracht. Daar kunt u volop snorkelen en zwemmen, maar dan zonder dolfijnen.

Het Centara Koh Chang Tropicana Resort is de komende vijf nachten uw 'thuis'.


Overnachting: Centara Koh Chang Tropicana Resort
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 14: Koh Chang. Het luie leven van de strandliefhebber.
Koh Chang betekent 'olifanteiland'. Dat duidt op de vorm van dit tropische paradijs, dat alles biedt wat rustzoekers en strandliefhebbers zich maar kunnen wensen: een azuurblauwe zee, witte stranden met poederfijn zand tegen een achtergrond van kokospalmen en bergen, bedekt met een tropisch regenwoud.

Het Centara Koh Chang Tropicana Resort ligt aan het strand Klong Prao, aan de westkant van het eiland. Het is een rustig maar groot complex, feitelijk een grote tropische tuin met palmbomen, planten en vijvers. Er zijn twee ruime zwembaden en er is volop gelegenheid voor kinderen om zich te vermaken. Gelukkig is er ook een happy hour voor de ouders. Drankje met uitzicht op de zonsondergang.


Overnachting: Centara Koh Chang Tropicana Resort
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 15: Koh Chang. Onderwaterleven en welverdiende rust.
Koh Chang is onderdeel van een ongerepte eilanden-archipel aan de Thaise oostkust. De betoverende kleinere eilandjes die tot deze archipel behoren zijn gemakkelijk en snel bereikbaar en een verkenning meer dan waard. Ze zijn niet alleen verbluffend mooi, ze hebben ook ieder hun eigen interessante geschiedenis.

Voor avontuur en een beetje schipbreukelingengevoel zijn de eilanden rond Koh Chang een ideale bestemming. U kunt heerlijk genieten van zon, zee en de mooiste stranden; er is een rijk onderwaterleven; verbluffend mooie natuur en ook uw welverdiende rust krijgt hier een kans.


Overnachting: Centara Koh Chang Tropicana Resort
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 16: Koh Chang. Hoort een bergwandeling ook bij het eilandleven?
Heerlijk dat zand tussen de tenen, dat verfrissende water van de zee dat over uw voeten rolt. Het lijkt wel of er geen einde komt aan uw eilandleven. Niet te lui worden, bent u al de berg opgewandeld?

Het hoogste punt is de Salak Peak, 744 meter boven de zeespiegel. Ook voor avonturiers valt hier genoeg te beleven. De tropische jungle is te voet, per mountain bike of zelfs per olifant te verkennen. Via Green Wood Travel kunt u op Koh Chang fantastische jungletrektochten maken.

Voor meer informatie en ideeën: Tours in Koh Chang.


Overnachting: Centara Koh Chang Tropicana Resort
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 17: Koh Chang. Laatste dag voor de eilander.
U bent al bijna een deskundige als het om Koh Chang gaat. Waar kun je het beste echt Thai eten; hoe verlopen eb en vloed; waar gaat de zon onder; wanneer begint het happy hour in uw favoriete strand barretje?

Geniet ervan, zolang het nog kan. En bereid u alvast een beetje mentaal voor op de overgang die u morgen te wachten staat: terug naar Bangkok.


Overnachting: geen
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: minibus
Dag 18: Terug naar Bangkok.
Jammer genoeg komt er vandaag een einde aan deze reis. U wordt door onze chauffeur terug gebracht naar Bangkok. Een rit van ongeveer zes uur inclusief de veerboot.
Opmerkingen:
 • Tijdens de River Kwai Tour kan alleen handbagage meegenomen worden. Heeft u geen compacte tas koop er een voordelig in Bangkok. Zwemspullen, handdoek en slipvaste schoenen zijn essentieel en ..... een goed humeur!
 • Advies: breng uw eigen handdoek mee. Vooral in de moessontijd zijn de handdoeken ter plekke nauwelijks droog te krijgen.
 • Gezondheid: deze reis, ook in het regenwoud, is voor iedereen geschikt met een goede gezondheid. Als u twijfelt, raadpleeg een arts.
 • Voor bijna ieder hotel in Thailand geldt: check-in tijd is 13:00 uur; check-uit tijd is 12:00 uur!
 • Een geldig paspoort en visum is uw verantwoordelijkheid, controleer uw reispapieren!

 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (water)wegen, hotelsluiting etc. moeten we route of hotel soms aanpassen. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Charmante Thailand reis blijft te allen tijde gehandhaafd.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleid door een lokale Engelssprekende gids.
  Vervoer als omschreven per airco (mini)bus, lokale boten en vlucht van Chiang Mai naar U-Tapao (bagagevrijheid 7kg hand en 20kg check-in). Genoemde 2e klasse nachttrein met gereserveerde slaapplaatsen (ventilator of airco) en gedeeld toilet. Mocht de nachttrein volgeboekt zijn dan maken we gebruik van een VIP-bus (airco). Deze bus is voorzien van slaapstoelen en toilet.
  Verblijf in goede toeristenklasse hotels met airconditioning en eigen sanitair. Tijdens de jungletrek zeer primitieve accommodatie in bamboe hutten zonder matrassen of sanitaire voorzieningen.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, transfers, vliegtickets (internationaal), online inchecken, persoonlijke uitgaven, visumkosten, bagageafhandeling en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om zelf een reis-, medische-, annulerings- of andere soort Verzekeringen af te sluiten in Nederland of België. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kan niet in Thailand of Zuidoost-Azië worden afgesloten.

  Recensie voor Het Charmante Thailand (18 dagen)

  Algemene waardering: 4.1 uit of 5 beoordelingen. 6 eerlijke recensies.
  Name: Andre Mulder
  Date: 29-Jan-20

  Recensie: Prachtige tour ! Teleurstellend diner in Bayoke Hotel op 78e verdieping,niet spectaculair, en eten is koud voordat je weer op je plaats zit. Dit was echt een minpunt! Fantastische gids/chauffeur Bom, hij wist heel veel maar niet alleen over cultuur en geschiedenis, je kon overal met hem over praten.Religie, Politiek, toestand in de wereld etc. Fijn dat we de Gouden driehoek tour extra geboekt hadden, die zou eigenlijk standaard in de tour opgenomen moeten worden. En wat een schitterende Jungle in Thailand. Wij hebben het met alle extra dingen die we gaan hebben een fantastische vakantie gahd in Thailand. En ondanks alle perikelen in het begin met verkeerde tickets, ons petje af voor Greenwood Travel. Hartelijke groeten en bedankt, Andre en Nel Mulder  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: T. de Nooijer
  Date: 21-Nov-19

  Recensie: Schitterende tour met prima gidsen en een perfecte organisatie van Green Wood. Hebben de vele kanten van Thailand mogen beleven. Volgende keer weer met Green Wood Travel.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Rob & Petra
  Date: 15-Sep-19

  Recensie: Deze tour hebben we in augustus 2019 gedaan met Green onze gids. Wij hebben het zeer naar ons zin gehad. Green heeft ons een hoop verteld en laten zien. Voor ons was dat jaar voor het eerst voor ons in Thailand, verhalen van mijn ouders hadden wij al meerdere malen gehoord aangezien die al tig jaren gaan en reizen met Greenwood, ze zijn dan ook al bekend daar. Het prettige van zo Individuele gids is dat je toch een band opbouwt en als er een klik is dan is dat toch prettig .vandaar dat wij afgelopen keer weer om Green hebben Gevraagd En weer was het amazing geloof dat we nu zo bestijg heel Thailand al door gecrossed zijn met hem. Fijne herinneringen, ook ervaringen met greenwood zijn positief. We zijn alweer aan het kijken hoor....  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Renee Boer
  Date: 22-Aug-19

  Recensie: Mooie rondreis en onze gids Ms. Toy was fantastisch. Sprak goed Engels en ze let op details. Overal stond transport klaar alleen bij aankomst in Chiangmai met de nachttrein vanuit Bangkok stond er geen chauffeur. Na een telefoontje was dit ook geregeld. De strandvakantie op Koh Chang was ook geweldig. Bedankt voor het advies om in Sea View Resort te verblijven. We raden Greenwood zeker aan.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Michel Janssen
  Date: 21-Jun-19

  Recensie: We hadden een waaanzinnig goede gids in Bangkok (Ms. Green). Wil je een ander stuk (niet toeristisch) zien dan moet je deze toer boeken. Wij kijken met veel plezier terug. Michel en Jorine  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  De Gouden Thailand Rondreis (16 dagen)

  De Gouden Thailand Rondreis voert u in 16 dagen van Bangkok, via de voormalige Gouden Stad Ayutthaya naar de noordelijke -ooit beruchte- opium Gouden Driehoek rond Chiang Mai en Ch

  Vanaf:
  Contact
  Wonderlijk Thailand (19 dagen)

  Wonderlijk Thailand laat u verwonderen en bewonderen, maar ook verrassen en plezieren. In 19 dagen tijd ziet u veel verschillende kanten van Thailand. Het turbulente Bangkok en het

  Vanaf:
  Contact
  Paradijselijk Thailand (14 dagen)

  Een reis voor landbestormers en waterratten. Voor klimmers en duikers. In ieder geval voor mensen die 14 dagen intens willen genieten van paradijselijk Thailand. U weet het: reizig

  Vanaf:
  Contact
  Thailand: Reis van de glimlach (21 dagen)

  Thailand: Reis van de glimlach. Een reis met een glimlach en om van te glimlachen. 21 Dagen door het prachtige centrale en noordelijke deel van Thailand, waarin natuurschoon, tempe

  Vanaf:
  Contact
  Het Charmante Thailand (18 dagen)

  Het charmante Thailand laat zich in 18 dagen van haar beste kant zien. Thai kunnen namelijk onweerstaanbaar lachen, misschien wist u dat al. Dat Thailand het land van de glimlach w

  Vanaf:
  Contact
  Het Grote Thailand Avontuur (21 dagen)

  Het Grote Thailand Avontuur duurt maar liefst 21 heerlijk lange dagen. Een perfecte reis voor liefhebbers van warm weer, vriendelijke goedlachse mensen en misschien wel het lekkers