Isaan echt Thailand rondreis (15 dagen)

Tourcode:0005
Datum: Maandag
Tijd: 09.00
Category: Rondreis individueelDuurzaam
Algemene waardering: 4.5 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies. Lees Recensie
Wanneer u met vliegtuig of trein vanuit Bangkok naar Chiang Mai reist, dan mist u de Isaan. Het noordoosten van Thailand, dat grenst aan Laos en Cambodja, is in alle opzichten een bijzonder gebied. Het is nog nauwelijks door het toerisme ontdekt en is zeer rijk aan cultuur vooral uit de Khmer-tijd. NIEUW ! Exclusieve Green Wood Travel individuele reis
PERSOONLIJKE VOORKEUR BEPAALT DEZE REIS !


REISROUTE: BANGKOK - KANCHANABURI - KHAO YAI - ISAAN (NOORDOOST-THAILAND) - CHIANG MAI - BANGKOK

Isaan is het armste deel van het koninkrijk, waar het leven nog steeds eenvoudig is en 'traditioneel Thai'. De dagen gaan er langzaam voorbij, de mensen zijn vriendelijk en open; toeristen zijn zeldzaam.

De Isaan is een gebied waar Thaise geschiedenis en cultuur nog de gang van alle dag bepalen. Reis met een ervaren gids door centraal en Noordoost-Thailand met zijn talloze bezienswaardigheden en ontdek het echte Thailand, zoals slechts weinig toeristen dit beleven!

De Isaan 10++ Tips over Noordoost-Thailand
Overnachting: Prince Palace Hotel
Maaltijden:
Vervoer: minibus
Dag 1: Aankomst in Bangkok. Rooftop bar? Liggende Boeddha?
In Thailand wordt gezegd dat alle wegen in Bangkok beginnen en naar Bangkok leiden. Logisch dus dat uw reis hier begint. De hoofdstad van Thailand groeide in ruim honderd uit van een stad met een paar honderdduizend inwoners tot een van de grootste (en warmste) metropolen ter wereld. Toch zal iedereen die hier geweest is vertellen dat de Thai u met een 'smile' zullen ontvangen. De stad blijft leefbaar omdat de Thai erg van lachen houden en beleefdheid zeer op prijs stellen. Deze turbulente stad heeft voor ieder wat wils.

Ontdek het op eigen wijze, maar vergeet niet te genieten van het iconische Wat Arun aan de Chao Praya rivier of de grote Liggende Boeddha in Wat Pho. Onderga het uitzicht in een van de vele rooftop bars, geniet van een echte Thaise massage en bovenal, schuif aan bij de Thai als ze druk zijn met hun favoriete bezigheid, eten.

Na aankomst in Bangkok wordt u opgehaald door onze Engelssprekende chauffeur en naar uw hotel gebracht.


Overnachting: Prince Palace Hotel
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: minibus, boot
Dag 2: Bangkok. Klong tour door het echte Venetië van het Oosten
Laat in de ochtend vertrekt u voor een korte rit naar de Chao Phraya rivier, het beginpunt van waaruit u het 'Venetië van het Oosten' gaat ontdekken. Deze kanalentocht is een originele Green Wood Travel tour. Niet een kort toeristisch boottochtje maar een echte beleving in het wijde water landschap van Bangkok.

Tegenwoordig zijn nog steeds uitgestrekte gebieden rond Bangkok alleen over water te bereiken. De klongs (kanalen) zijn in die gebieden de levensaders en de bevolking leeft er veelal nog op de traditionele manier.

Langs het water liggen weelderige plantages, waar mango's, papaja's, doerians en ander tropisch fruit worden verbouwd. U gaat met verschillende soorten boten een leuke en beetje spectaculaire tocht maken door dit gebied, waarbij u meteen de drukte van de stad achter u laat. Een unieke belevenis die u niet wilt missen!

Een eenvoudige lunch in een typisch Thaise buurtschap en kijkje naar (niet in) de Bangkok Hilton, Bangkwang gevangenis, is inbegrepen.


Overnachting: Prince Palace Hotel
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 3: Vrije dag in Bangkok. Grand Palace, Chinatown, Jim Thompson House?
Vrije dag in Bangkok. Neem het er van of trek de stad in. Wat dacht u van zo'n beroemde Thaise voetmassage of lekker zwemmen in het hotel? Of neemt u het taxibootje over de klong op weg naar de oude stad, Chinatown of het Jim Thompson House?

Wij geven u graag de ruimte zelf uw tijd in te vullen. Wilt u suggesties? Green Wood Travel is al een kwart eeuw de Thailand expert. Kom gerust langs voor de laatste tips over lekker eten, uitgaan en de belangrijkste bezienswaardigheden.

Blader eens langs de vele tours die Green Wood Travel in Bangkok aanbiedt. Misschien zit er iets van uw gading bij. Kijk op: Tours in Bangkok.


Overnachting: Pung-Waan Resort & Spa
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: minibus
Dag 4: Naar Kanchanaburi: Drijvende Markt en Bridge on the river Kwai.
Na het ontbijt een vroeg vertrek per minibus naar de befaamde drijvende markt van Damnern Saduak. We rijden langs de kust en we stoppen, in het seizoen, om te zien hoe de Thai zout uit zeewater winnen. De drijvende markt ligt ongeveer 100 kilometer ten westen van Bangkok, in de provincie Ratchaburi. We maken een mooie boottocht van een half uur naar de markt. Het is een schilderachtig gezicht die honderden smalle bootjes met fruit, levensmiddelen, vlees en vis.

Sommige mensen vinden dat het te toeristisch is. Er zijn echter weinig echte drijvende markten overgebleven. Als ze er zijn heeft u geluk om meer dan drie bootjes met verkopers te zien. Kijk verder en dan krijgt u niet alleen een aantal prachtige ansichtkaart foto's, maar ook een culturele ervaring van het leven in Thailand zo'n honderd jaar geleden. Het is ook het juiste moment voor een goede kop lokale (ijs)koffie.

Dan door naar Kanchanaburi, bekend door de 'Bridge over the River Kwai' en de beruchte dodenspoorlijn. De brug werd wereldberoemd door de gelijknamige film. Rond het middaguur lunchen we vlakbij de brug op een drijvend restaurant. Daarna brengen we een bezoek aan het ereveld Chungkai, èèn van de drie rustplaatsen voor de slachtoffers van de dodenspoorlijn. Ten zuidwesten van de Chungkai bezoeken we Wat Tham Khao Pun, een grottempel.

In de grot, tussen de stalagmieten en stalactieten, zijn boeddhistische en hindoeïstische beelden en beeldjes, een klein heiligdom. Tijdens de Tweede Wereldoorlog, gebruikten de Japanners het grotcomplex als opslag. We gaan verder naar het Pung-Waan Resort, op de oever van de Kwai Noi-rivier. De namiddag is ter vrije besteding; maak een avontuurlijke rit in de buurt per fiets, ga vlotvaren of laat u verwennen in Baan Pungnoi, een traditionele Thaise massage salon en kruidensauna en/of neem een verfrissende duik in het grote zwembad.

Na het diner (niet inclusief) is er regelmatig een Pong-Lang Show. Traditionele Birmese dansen en muziek uitgevoerd door kinderen van Birmese immigranten. De opvoering van hun dansen in Thailand is uniek.


Overnachting: Kodaun River Kwai Resort
Maaltijden: Ontbijt, Lunch, Diner
Vervoer: minibus, trein
Dag 5: Kanchanaburi. Hell-Fire Pass, met het boemeltje over de dodenspoorlijn
Eerst ontbijt en daarna per minibus naar de stroomopwaarts gelegen Hellfire pass. Het bijbehorende museum bestaat uit een verzameling foto's, tekeningen, zelfgemaakte voorwerpen en filmvoorstellingen die herinneren aan de vreselijke gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog toen Japan, na de bezetting van Thailand en Birma, een spoorlijn tussen beide landen liet aanleggen dwars door bergland en jungle.

Onder leiding van een ervaren gids verkent u deze 1200 meter lange en 5 meter brede passage door een berg die onder erbarmelijke omstandigheden door krijgsgevangenen en dwangarbeiders is uitgehakt. 's Nachts werd het werk verlicht door olie- en carbidlampen, vandaar de naam Hellfire pass.

Lunch bij het treinstation van Ban Nam Tok. Met de boemeltrein zetten we de reis over de oude spoorlijn voort naar het plaatsje Ta Ke Len, een schitterende tocht. Hou uw camera klaar als het boemeltje langzaam voortbeweegt over de beroemde houten viaducten langs de River Kwai. Dan door naar een Jungle Raft, een uniek drijvende hotel middenin de jungle gebouwd van hout en bamboe.

De (eenvoudige) airconditioned kamers hebben elk een badkamer met douche en toilet en een veranda. Deze schitterende locatie geeft alle mogelijkheid om volledig tot rust te komen. De namiddag kunt u naar eigen wens invullen; geniet van de rust luierend in uw fauteuil, bezoek het nabijgelegen dorpje, ga zwemmen in de rivier. Er is een traditionele Thaise massage salon. Dineren doen we met uitzicht over de River Kwai.


Overnachting: Prince Palace Hotel
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: minibus
Dag 6: Erawan watervallen, Srinakarin dam en transfer naar Bangkok
Na het ontbijt een mooie rit naar het Erawan Nationaal Park, waar we een bezoek brengen aan de Erawan watervallen. Deze bestaan uit 7 helderblauwe terrassen waarin u uitgebreid kunt zwemmen. Achter diverse watervallen liggen grotten en spelonken om te verkennen.

Een perfecte ochtend. Let op de kleine visjes die zich vastzuigen aan uw huid. Het kriebelt vreselijk maar is zonder gevaar voor infecties. In luxe massage salons gebruiken deze visjes om uw huid te reinigen op een natuurlijke wijze. De lunch gebruiken we nabij de Srinakarin dam, de grootste in Thailand, die we ook bezoeken.

Vervolgens is het tijd om terug te gaan naar Bangkok. Als het verkeer meezit, stoppen we onderweg nog even voor een bezoek aan de Chedi van Nakorn Pathom. Zoniet dan ziet u deze hoogste chedi ter wereld vanuit onze minibus. Deze chedi is een belangrijk boeddhistisch bedevaartsoord. Tegen de avond aankomst in uw hotel in Bangkok.


Overnachting: Korat Resort
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: minibus
Dag 7: Noordoosten via Khao Yai nationaal park, watervallen en Lamtakong meer
Ontbijt en een vroeg vertrek per minibus met airconditioning richting Korat (Nakorn Ratchasima), de toegangspoort tot de Isaan. Onze eerste grote pauze is bij de Tadan Dam, de grootste in Zuidoost-Azië. Van daaruit rijden we verder over een lokale weg dwars door het dichtbegroeide en heuvelachtige landschap van Khao Yai, Thailand's oudste en beroemdste nationale park. In dit park leven meer verschillende planten- en dierensoorten dan op enig andere plaats op aarde.

Uiteraard hopen we in dit uitbundig groene landschap ook nog wat wilde dieren tegen te komen, olifanten of misschien zelfs tijgers? Regelmatig is er tijd voor een versnapering en we stoppen o.a. bij de prachtige watervallen waar Leonardo DiCaprio (in "The Beach") een duik in nam. Ook iets voor u?

De lunch gebruiken we dan weer in de buurt van een andere waterval. Er volgt nog een ontspannen wandeling bij het hoofdkwartier van het park, dat tevens dienst doet als bezoekerscentrum, en dan gaat de tocht verder. Onderweg gaan we nog even rondsnuffelen op een van de lokale fruit- en bloemenmarkten.

De gids laat u van alles proeven, heeft u b.v. wel eens 'Dragon fruit' gegeten? Na nog een mooie route langs het Lamtakong meer komen we laat in namiddag aan in het Korat resort of gelijkwaardig.
's Avonds kunt u dineren (niet inclusief) in een gezellig restaurant waar u wordt omgeven door een fraai aangelegde tuin met waterpartijen; regelmatig vinden hier optredens plaats van lokale zangers en zangeressen.


Overnachting: President Hotel
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: minibus
Dag 8: Een culturele route: BanDan Kwian, Phimai, Baan Phrasat, zijdedorp, Udon Thani
Ontbijt. Dan door naar Ban Dan Kwian, een pottenbakkersdorp. De potten worden met de hand gemaakt en bewerkt en vervolgens in grote ovens gebakken. Dit is een goede plaats om originele souveniers te kopen. De volgende grote attractie is de Phrasat Hin Phimai, deze schitterend gerestaureerde Khmer-ruïnes uit de 12e eeuw liggen in een mooi park. Lopend met de gids door het park krijgt u uitleg waar de verschillende gebouwen en vijvers ooit voor gediend hebben. Phimai was vroeger verbonden met de Angkor Wat (één van de zeven wereldwonderen) in Cambodja.

Ook in de buurt staat een zeer oude Bayan Tree (meer dan 350 jaar). Deze religieuze boom wordt dagelijks door vele Thaise boeddhistische mensen geëerd. De lunch is in een lokaal restaurant. Tijdens de tour vallen de vele rijstvelden die de Isaan zo kenmerken duidelijk op; natuurlijk heeft u onderweg regelmatig de gelegenheid om fraaie foto's te maken, voordat we bij het volgende culturele erfgoed aankomen.

Nog niet zo heel lang geleden is Baan Phrasat voor het publiek geopend. Archeologen hebben hier één van de oudste prehistorische vondsten van Thailand gedaan (1000 jaar voor Christus). De prehistorische mensen die hier woonden, maakten uniek beschilderde potten, gereedschappen en sieraden van hoge kwaliteit. In nabijgelegen tombes kunnen we ook menselijke skeletten uit die tijd bezichtigen.

Een stukje verder richting Udon Thani, wordt nog even gestopt in Chonnabot, een dorpje waar de inwoners voornamelijk leven van (hand)geweven zijde met prachtige patronen. Overnachting vindt plaats in het President Hotel of gelijkwaardig. Een diner (niet inclusief) aan het meer is een leuke optie; u kunt zich met een riksja (fietstaxi) laten brengen!


Overnachting: Sook Somboon Hotel
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: minibus
Dag 9: Langs de Mekong aan grens met Laos. Ban Phu rotsformaties en Chiang Khan
Na het ontbijt gaan we vroeg op pad voor een bezoek aan Ban Phu. In dit schitterende park ziet u grillige rotsformaties, gevormd door een vroegere route van de Mekong Rivier. Er zijn vele tempels in het gebied, waarvan sommige nog steeds in gebruik zijn. Een van deze tempels heeft een gigantisch rotsblok als dak! In het park ontdekt u ook oude tekens en legendes van vroegere beschavingen. De gids maakt u attent op de zeer oude rotsschilderingen (1500-4000 jaar voor Christus).

Vanaf het plaatsje Si Chiang Mai gaan we vandaag de Mekong Rivier volgen op de grens met Laos. Aan de andere kant kunt u al snel de hoofdstad van Laos, Vientiane zien liggen. Sinds april 1994 is Thailand verbonden met Vientiane via de vriendschapsbrug. We bezoeken de brug echter niet. De lunch gebruiken we een stukje verderop in Sangkom.

De tocht leidt verder langs de Mekong; Laos is hier gehuld in dicht regenwoud terwijl de Thaise kant gecultiveerd is. In het rustige dorp Chiang Khan vindt u smalle stoffige straatjes en de meeste huizen zijn nog altijd van hout. U betrekt het Sook Somboon Hotel, nog steeds aan de oever van deze prozaïsche rivier. Dit typische, in Thaise stijl gebouwde, guesthouse hotel is grotendeels gemaakt van teakhout. Ook het personeel is echt heel anders dan dat van andere hotels.

Wat dacht u van een romantische boottocht (niet inclusief) over de Mekong tijdens de zonsondergang?


Overnachting: Rain Forest Resort
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: minibus
Dag 10: Chiang Khan; Thailands mooiste route
Bij zonsopkomst kunt u zien hoe -volgens eeuwenoud gebruik- iedere familie in Chiang Khan aalmoezen geeft aan de monniken in hun saffraangele gewaden. Na het ontbijt volgt een rit over de bergen en door dichte jungle. Tijdens deze rit passeren we een aantal nationale parken waar we natuurlijk ook de nodige stops maken. Dit is één van de allermooiste routes in Thailand!
De provincie Loei is bekend vanwege haar wijngaarden en de beroemdste gaan we bezoeken: Chateau de Loei. In het dorp Bo Po bevindt zich een zoutwaterbron. De dorpelingen koken het water totdat het zout achterblijft en verkocht kan worden. U luncht onderweg.

Onderweg maakt u ook een stop bij het Thung Salaeng National Park om de Keang Sopha watervallen te bezichtigen, ook beter bekend als de Niagara Falls van Thailand. Het is de grootste waterval in Phitsanulok. Als de stroming niet te sterk is kunt u hier ook zwemmen.

Overnachting vindt plaats in het Rain Forest Resort of gelijkwaardig. U dineert in het resort en voor de liefhebbers is er de optie gedurende het regenseizoen voor Wild Water Rafting (beide niet inclusief).


Overnachting: Ruean Phae Royal Park Hotel
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: minibus, fiets
Dag 11: Phitsanulok. Ontdek de ruïnes van de voormalige hoofdstad Sukhothai per fiets
Ontbijt. Dicht bij Phitsanulok ligt Sukhothai, de eerste hoofdstad van Thailand (toen nog Siam). Deze stad werd verlaten toen de invloed en macht van Ayutthaya, de tweede hoofdstad, toenamen in de 14e eeuw. Op de fiets touren we door dit prachtige historische park. De gids verstrekt een plattegrond zodat u ook zelf de weg kunt vinden in dit doolhof van ruïnes, stadswallen en waterpartijen. Lunch in een restaurant in de buurt van het park. In de middag gaat u per minibus naar het gezellige stadje Phitsanulok, waar u overnacht in het Ruean Phae Royal Park Hotel of gelijkwaardig.

U kunt u door een fietstaxi weg laten brengen voor een heerlijk diner aan de Nan rivier (beide niet inclusief).
Hier worden op een speciale manier "The Early Morning Glory Flying Vegetables" geserveerd. De kok gooit uw eten wel 10 meter hoog door de lucht en de ober vangt dit weer op uw bord op, staande op een platform. Een spectaculaire show.


Overnachting: The Empress Hotel
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: minibus, trein
Dag 12: Per trein naar Chiang Mai, door tunnels en over met jungle bedekte bergen
Na het ontbijt heeft u de tijd voor uzelf, of u bezoekt de beroemde tempel, Wat Mahathat gelegen aan de oever van de Nan rivier. Een andere optie is het Folkloristische Museum in de stad. Rond het middaguur brengen we u naar het treinstation van Phitsanulok.

Per comfortabele airco sprintertrein reist u dan van Phitsanulok naar Chiang Mai. De tocht gaat door tunnels en over met jungle bedekte bergen, u ziet hierbij de mooiste panorama's.

Transfer van het treinstation naar The Empress Hotel.


Overnachting: The Empress Hotel
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 13: Chiang Mai. Dag is ter vrije besteding. Doi Suthep?
Vrije dag on Chiang Mai. Maak een wandeling door de stad, rust lekker uit of gooi het over een andere boeg. Wij raden een bezoek aan de Doi Suthep tempel erg aan.

Wat Doi Suthep ligt ruim 300 trappen hoog en biedt, nadat u de slangen trap hebt beklommen, een mooi uitzicht over de omgeving. Het is een van de belangrijkste tempels in dit deel van Thailand. Volgens de legende heeft een witte olifant hier een afgebroken stukje bot uit de schouder van Boeddha naar toe gebracht. Op de plek waar de olifant stopte is later het tempel complex gebouwd. Op de top van de berg trekt een gouden stoepa de volle aandacht. Gelovigen uit de wijde omgeving komen hier naar toe om te bidden. Ze laten lotusbloemen en offers achter. Er staan veel fruitbomen, kleine altaartjes en monumentjes en er staat een beeld van de witte olifant.


Overnachting: Slaaptrein
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: minibus, nachttrein 2e klasse
Dag 14: Chiang Mai. Dag is ter vrije besteding. Per slaaptrein naar Bangkok
Ontbijt en een unieke tour! (niet inclusief de tourprijs) Vertrek per airconditioned minibus vanuit uw hotel in Chiang Mai naar Lampoon dat ongeveer 26 kilometer ten zuiden van Chiang Mai ligt. Het stadje werd in 660 gesticht als de hoofdstad van het toenmalige Mon-rijk Haripoonchai. Als we de stad binnen rijden zien we al de overblijfselen van de oude muren. We bezoeken eerst de Haripoonchai tempel uit 897, waar de koning vroeger woonde.

De massief gouden pagode van 51 meter hoog waarin een relikwie van Boeddha bewaard wordt torent boven de omgeving uit. Op hetzelfde tempelterrein bevindt zich een voetafdruk van Boeddha en een unieke teakhouten bibliotheek met o.a oude Pali geschriften. Een Chedi in Lanna stijl en enorme gong complementeren het geheel. Hierna bezoeken we Wat Jammathevee, genoemd naar koningin Jammathevee, die de eerste vorstin was van het Haripunchai rijk.

Terug naar het heden in het pittoreske dorpje Pa Sang, dat bekend staat om haar traditionele katoenweefkunst. U kunt door het dorpje wandelen en zien hoe het weefproces verloopt en als u dat wilt kunt u hier ook als souvenir de producten van hoogwaardige kwaliteit kopen.
Terug naar Chiang Mai over de oude route. Geniet van de prachtige vergezichten met houten Thaise huizen en honderden jaren oude bomen. 's Avonds vertrekt u dan per slaaptrein terug naar Bangkok.
Ervaar, beleef de Thaise spoorwegen (foto s en video s)


Overnachting: geen
Maaltijden:
Vervoer: minibus
Dag 15: Terug naar Bangkok. Einde van deze reis.
's Ochtends vroeg aankomst in Bangkok en transfer naar het vliegveld van Bangkok (Suvarnabhumi) voor uw terugreis naar huis.

Heeft u een avondvlucht dan kunt u uw bagage achtergelaten in het Prince Palace Hotel en nog wat laatste inkopen doen of gewoon lekker uitrusten in de gemakkelijke ligstoelen bij het zwembad.

Uw transfer naar het vliegveld van Bangkok vertrekt dan vanaf het Prince Palace Hotel.

Optionele Tours:

Isaan echt Thailand Tour (Noordoosten) (6 dagen)
Als u met vliegtuig of trein vanuit Bangkok naar Chiang Mai reist, dan mist u I-saan, het noordoosten van Thailand dat grenst aan Laos en Cambodja. In
Opmerkingen:
 • Tijdens de River Kwai Tour kan alleen handbagage meegenomen worden. Heeft u geen compacte tas koop er een voordelig in Bangkok. Zwemspullen, handdoek en slipvaste schoenen zijn essentieel en ..... een goed humeur!
 • Voor bijna ieder hotel in Thailand geldt: check-in tijd is 13:00 uur & check-uit tijd is 12:00 uur.
 • Een geldig paspoort en visum is uw verantwoordelijkheid, controleer uw reispapieren!
 • De Isaan 10++ Tips over Noordoost-Thailand

 • **) Vanaf slechts 2.400 THB (65 euro) extra per persoon kunt u ook vliegen van Chiang Mai naar Bangkok. Transfer naar Chiang Mai luchthaven is inbegrepen. De extra nacht accommodatie (Chiang Mai of Bangkok) berekenen we apart en per seizoen.
  Dat geldt in dat geval ook voor de transfer van Bangkok luchthaven naar Bangkok hotel. Voor de niet gebruikte treintickets ontvangt u een teruggave van 750 THB per ticket.

  Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (water)wegen, hotelsluiting etc. moeten we route of hotel soms aanpassen. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Isaan Echt Thailand rondreis blijft te allen tijde gehandhaafd.
  Inclusief de tour: inclusief de tourprijs: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleid door een professionele lokale Engelssprekende gids.
  Vervoer per airconditioned minibus, 2e klasse nachttrein met slaapplaatsen (ventilator of airco) met eigen bed en gedeeld toilet. Mocht de slaaptrein volgeboekt zijn dan maken we gebruik van een VIP-bus (airco), voorzien van slaapstoelen en toilet.
  Verblijf in goede toeristenklasse hotels als omschreven met airconditioning en eigen sanitair. Tijdens het verblijf in Chiang Khan eenvoudige ventilator of airco gekoelde accommodatie met eigen sanitair.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, transfers, vliegtickets (internationaal), online inchecken, persoonlijke uitgaven, visumkosten, bagageafhandeling, facultatieve excursies en een reis-/ annuleringsverzekering.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in Nederland of België. Dit soort verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kan niet in Thailand of Zuidoost-Azië worden afgesloten.

  Recensie voor Isaan echt Thailand rondreis (15 dagen)

  Algemene waardering: 4.5 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies.
  Name: Vincent Stam
  Date: 05-Mar-20

  Recensie: In februari deden wij de Isaan-rondreis bij Greenwood Travel. Deze is zeer goed meegevallen, onze proficiat voor Greenwood die dit alles prima heeft georganiseerd. Een prachtige tour trouwens, de river Kwai streek, het noorden, Bangkok.. Vele mooie dingen gezien, zeer goede gidsen, goede hotels, ... en dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs! Een echte aanrader!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Gert van Steenhoven
  Date: 27-Aug-19

  Recensie: Niet eerder zoveel meegemaakt tijdens een vakantie als tijdens deze Isaan reis. Onze gids tijdens het Isaan gedeelte was fantastische. Mr. Anucha vertelde over heden en verleden en nam ons gezin mee naar de kleinste dorpjes. We zullen nooit het uurtje Engelse les vergeten waarvoor hij ons strikte in Ban Pu. Wat hebben we gelachen en genoten. Bedankt we komen zeker terug en bevelen Green Wood Travel van harte aan.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  De Gouden Thailand Rondreis (16 dagen)

  De Gouden Thailand Rondreis voert u in 16 dagen van Bangkok, via de voormalige Gouden Stad Ayutthaya naar de noordelijke -ooit beruchte- opium Gouden Driehoek rond Chiang Mai en Ch

  Vanaf:
  Contact
  Wonderlijk Thailand (19 dagen)

  Wonderlijk Thailand laat u verwonderen en bewonderen, maar ook verrassen en plezieren. In 19 dagen tijd ziet u veel verschillende kanten van Thailand. Het turbulente Bangkok en het

  Vanaf:
  Contact
  Paradijselijk Thailand (14 dagen)

  Een reis voor landbestormers en waterratten. Voor klimmers en duikers. In ieder geval voor mensen die 14 dagen intens willen genieten van paradijselijk Thailand. U weet het: reizig

  Vanaf:
  Contact
  Thailand: Reis van de glimlach (21 dagen)

  Thailand: Reis van de glimlach. Een reis met een glimlach en om van te glimlachen. 21 Dagen door het prachtige centrale en noordelijke deel van Thailand, waarin natuurschoon, tempe

  Vanaf:
  Contact
  Het Charmante Thailand (18 dagen)

  Het charmante Thailand laat zich in 18 dagen van haar beste kant zien. Thai kunnen namelijk onweerstaanbaar lachen, misschien wist u dat al. Dat Thailand het land van de glimlach w

  Vanaf:
  Contact
  Het Grote Thailand Avontuur (21 dagen)

  Het Grote Thailand Avontuur duurt maar liefst 21 heerlijk lange dagen. Een perfecte reis voor liefhebbers van warm weer, vriendelijke goedlachse mensen en misschien wel het lekkers