Drijvende markt van Damnern Saduak en Rose Garden

Tourcode:0102
Datum: Dagelijks
Tijd: 06.45 - 17.00
Category: Markten
Algemene waardering: 3.0 uit of 5 beoordelingen. 11 eerlijke recensies. Lees Recensie
Veel klongs (kanalen) zijn in Bangkok in de loop van de jaren vervangen door wegen en daarmee is het nut van een drijvende markt in deze stad verdwenen. Echter, rondom de stad is vervoer van koopwaar over klongs (kanalen) nog steeds heel gewoon, en ook de handel vindt plaats op het water. PRIVÉ TOUR !
Green Wood Travel kan voor een kleine meerprijs deze tour exclusief privé uitvoeren
BOEK PRIVÉ !


De meest bekende drijvende markt is die van Damnern Saduak in Ratchaburi. Onderweg hiernaartoe ziet U hoe zout uit zeewater wordt gewonnen (in het seizoen van november tot mei) en suiker uit de bloemen van kokospalmen wordt gemaakt.

Deze tocht in de ochtenduren kan perfect worden gecombineerd met een bezoek aan de Chedi in Nakorn Pathom (met zijn 127 meter de hoogste van Thailand) en de wervelende culturele show in de Rose Garden.

Tijdens deze show in de Rose Garden krijgt u een demonstratie van onder meer Thaise dansen, Muay Thai (thaiboksen) en een traditionele bruiloft en er is een olifantenshow.

Bij een combinatietour van Damnern Saduak en Rose Garden is een lunch inbegrepen.



Optionele Tours:

PRIVE - Damnern Saduak drijvende markt en de Mae Klong treinmarkt
Honderden Thaise kano's vol groenten, fruit, vlees en zoetigheid op de kleurige en geurige drijvende markt van Damnern Saduak. En de Mae Klong tre
Opmerkingen:
  • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
  • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!

  • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
    * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
    Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (centraal gelegen Bangkok hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een (1x) lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus en open boot.
    Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
    Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris, alcoholische drankjes en tips, transfers van andere niet centraal gelegen Bangkok hotels en facultatieve excursies.
    Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

    Recensie voor Drijvende markt van Damnern Saduak en Rose Garden

    Algemene waardering: 3.0 uit of 5 beoordelingen. 11 eerlijke recensies.
    Name: Familie Bruins
    Date: 28-Oct-19

    Recensie: Deze tour zou ik niet aanraden om te doen. De drijvende markt is absoluut niet meer wat het geweest is (we zijn er al eens eerder geweest). Ook de tijdens de tour aangeboden lunch is beneden de maat. Wat er precies met Rose Garden wordt bedoeld is me ook niet helemaal duidelijk, we zijn wel bij een culturele show geweest die de moeite waard was, maar rozen heb ik niet gezien. Ook het bezoek aan de olifanten, waar men moest bijbetalen voor een olifanten rit, vond ik niet de moeite waard. De tour begeleider Nick was ook alleen maar geinteresseerd in het zo snel mogelijk afwerken van het programma. Persoonlijk vond ik dit zonde van het geld.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Lia Koetsier
    Date: 19-Oct-19

    Recensie: We hebben de halve-dag excursie Damnoen Saduak gedaan. Drijvende markt was erg leuk. Daarna echter werd er nog een stop gemaakt bij een houtbewerkingswerkplaats en -winkel, waar men ook een tochtje op een olifant kon maken of een reptielenshow of apenshow kon bezoeken tegen extra betaling. Deze stop had voor ons niet gehoeven en was ook niet vermeld bij de beschrijving van de excursie. Omdat we maar 2 dagen in Bangkok verbleven was dit voor ons tijdverspilling. Maar ja, omdat we toch onze tijd vol moesten maken hebben we gekozen voor de apenshow. Dit was niet zo'n succes. Aangeklede apen die vastgebonden aan touwen allerlei kunstjes moesten verrichten.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Wendy Koop
    Date: 05-Aug-19

    Recensie: Toer gedaan met kleuter in 22/07/2019. Drijvende markt was supertof, we hebben leuke souvenirs op de kop getikt. Men maakte een foto van ons terwijl we in het bootje zaten. Achteraf boden ze deze aan op een bordje afgeprint. Leuke herinnering! Rose Garden was vooral voor ons dochtertje leuk, olifanten die een show opvoerden, een trouwceremonie, wortels tot bloemen versnijden enz. Onderweg stopten we nog aan een zoo (waar ook het middagmaal plaatsvond). Hier namen we foto's met tijgers. De drijvende markt was dus zeker de mooite, Rose Garden misschien iets de kitcherig



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Hans Vink
    Date: 17-Jul-19

    Recensie: De drijvende markt was leuk om mee te maken. Maar na 1.5 uur had je het wel gezien: erg toeristisch. De olifanten show hebben we laten vallen: valt in het niet als je in Chang-Mai bent geweest. De namiddag Rose Garden: leuke optredens. In totaal een heel aardige (maar geen super) tour.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Suzan van Paasen
    Date: 13-Jul-19

    Recensie: Hadden deze excursie leuker verwacht dan hij was.. Wij hebben nergens gezien hoe zout uit zeewater wordt gewonnen en suiker uit de bloemen van kokospalmen wordt gemaakt. Aangekomen bij de markt moet je zelf een boot huren voor een half uur om de markt op te kunnen. Onderweg kom je ongeveer alleen souvernier kramen tegen. Rose Garden, een grote groene tuin met wat bankjes en wat leuke bloemen. Olifanten show en een Show over de tradities van de thaise mensen.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    LEES MEER RECENSIES

    Aanbevolen door Green Wood

    Vanaf:
    Contact
    Drijvende markt van Damnern Saduak en Rose Garden

    Veel klongs (kanalen) zijn in Bangkok in de loop van de jaren vervangen door wegen en daarmee is het nut van een drijvende markt in deze stad verdwenen. Echter, rondom de stad is v

    Vanaf:
    Contact
    PRIVE - Damnern Saduak drijvende markt en de Mae Klong treinmarkt

    Honderden Thaise kano's vol groenten, fruit, vlees en zoetigheid op de kleurige en geurige drijvende markt van Damnern Saduak. En de Mae Klong trein die met zijn komst langzaam

    Vanaf:
    Contact
    Schilder je eigen Thailand herinnering

    Bezoek aan een atelier, net buiten Bangkok waar de beroemde Benjarong keramiek wordt gemaakt en leer van de kunstenaars zelf hoe u uw eigen Benjarong vaas beschildert.