Hoi An - Fietsen & Koken in het Groente Dorp

Tourcode:VN-0601
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.00 & 14.00
Category: FietsenLekker eten
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Afwisselend, kleurrijk, ontspannen, leuk en lekker. Daarmee vatten we deze halve dag fietsen en koken in het groente-dorp wel goed samen. Het groente-dorp heet Tra Que en heeft een reputatie. NIEUWE TOUR ! Exclusieve Green Wood Travel privé reis
PERSOONLIJKE VOORKEUR BEPAALT DEZE REIS !
Er worden nog op een ouderwetse manier gewassen verbouwd. Machines komen er niet aan te pas. Het is de os, een riek en menskracht.

Om 9 uur 's ochtends of 2 uur 's middags (je mag kiezen) begint de tour bij je hotel in Hoi An. Vanaf daar wordt er eerst naar de centrale markt van Hoi An gefietst om de benodigde ingrediënten te kopen. Je ontmoet een paar lokale handelaren en hoort waar je op moet letten om nu al de juiste spullen te kopen, zodat je straks lekker kunt eten.

Daarna stappen we weer op en fietsen we naar het Tra Que groente-dorp. Na een welkomstdrankje maken we een wandeling door de groentetuinen. Ondertussen wordt er door de boeren natuurlijk gewoon doorgewerkt. In het restaurant wacht dan de chef om de geheimen van een perfecte Vietnamese maaltijd te verklappen. Je leert de groente salade Tam Huu te maken, Vietnamese pannenkoeken, Banh Xeo en Hoi An loempia's (hoe kan het ook anders). Doe je best, want het is de bedoeling dat je het ook allemaal opeet. Hierna hoef je alleen nog terug te fietsen....Optionele Tours:

Opmerkingen:
 • Heeft u een (voedsel)allergie of eet u vegetarisch? Geef dit dan op bij uw boeking.
 • Deze excursie is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
 • Inclusief de tour: de fietsen, kookcursus, vermelde maaltijd, water; onder begeleiding van lokale Engelssprekende gids.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
  Exclusief de tour: overige maaltijden en transfers, en persoonlijke uitgaven.

  Wij raden klanten aan om een reis-, medische-, annulering- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Nederland of België. Dit soort verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kan niet in Vietnam of Zuidoost-Azië worden afgesloten. Deze verzekeringen kunt u voordelig afsluiten via Green Wood Travel.

  Recensie voor Hoi An - Fietsen & Koken in het Groente Dorp

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Fietsen - Hallo Hanoi (Halve dag)

  Fietsen door Hanoi, dat belooft wat! U fiets de geschiedenis in, langs Hanoi's stedelijke skyline, u trapt de pedalen rond en ervaart een charmante en vriendelijke chaos, komt

  Vanaf:
  Contact
  Hoi An - Fietsen & Koken in het Groente Dorp

  Afwisselend, kleurrijk, ontspannen, leuk en lekker. Daarmee vatten we deze halve dag fietsen en koken in het groente-dorp wel goed samen. Het groente-dorp heet Tra Que en heeft een