Fietsen - Hallo Hanoi (Halve dag)

Tourcode:VN-0102
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00 & 13.00
Category: Fietsen
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Fietsen door Hanoi, dat belooft wat! U fiets de geschiedenis in, langs Hanoi's stedelijke skyline, u trapt de pedalen rond en ervaart een charmante en vriendelijke chaos, komt in straatjes die u nooit zou hebben ontdekt, ruikt de geuren van Vietnam; en u ervaart de geluiden van de stad en die van het platteland, dat ook op deze fietstocht van een halve dag wordt aangedaan. Hallo Hanoi toont u niet alleen een andere stad, de wijde omgeving, maar brengt u ook dichter bij de Vietnamezen en het leven dat zij dagelijks leiden.

Deze fietstocht is een heuse ontdekkingstocht voor jong en oud. U komt niet bij de bekendste bezienswaardigheden. Laat u verrassen door de tempeltjes, kleine straatjes, en marktjes die u doorkruist; u komt ook bij de Long Bien Bridge en bij Railway street.

Er wordt op tijd gestopt voor een lokaal drankje en een Vietnamese lekkernij of snack. En zoals gezegd, op deze de tocht fietst u ook de stad uit om de omgeving beter te verkennen. De tocht duurt ongeveer drie en een half uur en er wordt in een rustig tempo zo'n 15 kilometer gefietst.

De groep waarmee u fietst bestaat uit 2 tot 10 personen. U wordt voorgegaan door een locale gids en een tweede begeleider. U kunt deze halve dagtocht 's ochtends maken (vertrek 8.30 stipt) of in de middag (vertrek 1.30). In de zomermaanden juni-juli-augustus adviseren wij, in verband met de warmte, om de tour in de ochtend te doen.

Het vertrek- en eindpunt van de tour is 62 Hang Buom Street. Mocht u transport nodig hebben naar en van dit punt, laat het ons dan weten.Optionele Tours:

Hanoi - Wandel en Foodie Tour (Halve dag)
Old Quarter, de oudste stadswijk van Hanoi, is de levendige smeltkroes waar alle kleuren en smaken van Vietnam bij elkaar lijken te komen. Ooit was el
PRIVE GO Hanoi & Halong Bay (5 dagen)
Wat kan een mens veel doen in vijf dagen. U stapt in de tumultueuze geschiedenis van Vietnam, fietst door gebieden die door de tijd lijken te zijn ver
Opmerkingen:
 • Iedereen die goed kan fietsen, kan deze tour doen.
 • Neem een sjaal of sarong mee om in een tempel schouders of knieën te kunnen bedekken.
 • Inclusief de tour: vermelde snack, drankje en water, begeleiding van een lokale Engelssprekende gids en een tweede begeleider. Degelijke stadsfiets, helm.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
  Exclusief de tour: overige maaltijden, transfers, overige (fris)drank, alcoholische dranken en persoonlijke uitgaven.

  Wij raden klanten aan om een reis-, medische-, annulering- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Nederland of België. Dit soort verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kan niet in Vietnam of Zuidoost-Azië worden afgesloten. Deze verzekeringen kunt u voordelig afsluiten via Green Wood Travel.

  Recensie voor Fietsen - Hallo Hanoi (Halve dag)

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Fietsen - Hallo Hanoi (Halve dag)

  Fietsen door Hanoi, dat belooft wat! U fiets de geschiedenis in, langs Hanoi's stedelijke skyline, u trapt de pedalen rond en ervaart een charmante en vriendelijke chaos, komt

  Vanaf:
  Contact
  Hoi An - Fietsen & Koken in het Groente Dorp

  Afwisselend, kleurrijk, ontspannen, leuk en lekker. Daarmee vatten we deze halve dag fietsen en koken in het groente-dorp wel goed samen. Het groente-dorp heet Tra Que en heeft een