Verloren Eiland Paradijs (3 dagen / 2 nachten)

Tourcode:1251
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00
Category: Bouwstenen
Algemene waardering: 4.4 uit of 5 beoordelingen. 5 eerlijke recensies. Lees Recensie
In het prachtige Koh Petra Marine National park in de provincie Trang ligt het kleine bounty eiland Koh Lao Liang met zijn hagelwitte stranden, kristal heldere water en indrukwekkende rotsformaties.

Hier is de natuur nog volkomen ongerept. Geen wegen, auto's, brommers of bebouwing. Slechts een kleinschalig eco-resort ligt er op het eiland.

U slaapt er in comfortabele tenten op het strand. Hier kunt u volledig ontspannen maar ook op avontuur gaan naar naburige eilandjes en de fascinerende onderwaterwereld ontdekken.
Overnachting: Lao Liang Resort
Maaltijden: Lunch, Diner
Vervoer: open boot & minibus
Dag 1: Van Trang naar Lao Liang eiland per langstaartboot, snorkelen, rotsklimmen.
Rond 8 uur in de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel (of bij het vliegveld of treinstation) in Trang. Om half tien begint de city tour door Trang; om 12 uur word je naar de Had Samran pier gebracht. Vandaar vertrekken we per langstaartboot naar North Lao Liang eiland, waar de lunch wordt geserveerd.

Na de lunch kun je kiezen wat je op dat moment het leukst lijkt. Ga op eigen gelegenheid rots klimmen of bezoek het strand. Het is hier goed snorkelen! (Duikbril en snorkel zijn hier beschikbaar).

Rond 19 uur is het tijd voor het diner. Geniet van de avond en wanneer je oogleden te zwaar worden zoek je je tent op.


Overnachting: Lao Liang Resort
Maaltijden: Ontbijt, Lunch, Diner
Vervoer: open boot
Dag 2: Ontdekkingstocht per boot door de overweldigende natuur en prachtige koraalriffen van Lao Liang en Takieng eilanden
Na het ontbijt (American en Thai) gaan we per langstaartboot de wateren rondom het eiland verkennen. Er kan worden gesnorkeld tussen de kleurrijke vissen en prachtige koraalriffen bij de Lao Liang en de Takieng eilanden. (Duikbril en snorkel zijn beschikbaar)

De lunch gebruiken we op een strand waarna u weer verder kunt gaan met uw ontdekkingstocht tussen de koralen en vissen. Of ga lekker lui op het strand zonnebaden met alleen het geluid van klotsende golven. (Het kan zijn dat snorkelen op dit moment van de dag niet is toegestaan. De autoriteiten staan maar een beperkt aantal snorkelaars toe om de natuur te beschermen. In dat geval snorkelen we later vandaag.)

Ook vanavond diner van Thaise lekkernijen op het strand.


Overnachting: geen
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: open boot & minibus
Dag 3: Kajakken, snorkelen, rotsen beklimmen, skin diving en terug naar het vaste land
Na het ontbijt heeft u in de ochtend de tijd om te kajakken (niet inclusief), te snorkelen, rotsen te beklimmen of gewoon niets te doen. Skin Diving vanaf Lao Liang Nong Beach is ook een mogelijkheid.

Na de lunch is het helaas tijd om afscheid te nemen van deze bijzondere plek en de mensen die er werken. Per langstaartboot wordt u weer teruggebracht naar de pier voor de transfer naar uw hotel, vliegveld of treinstation in Trang.
Opmerkingen:
 • de bevolking op Koh Lao Liang is moslim, dwz. geen varkensvlees! Tevens vindt u geen PIN-automaat op het eiland.
 • Er is alleen lauw stromend water en elektriciteit van 16.00 - 09.00 uur voor een standaard ventilator en batterijen op te laden.
 • Breng antislip schoenen die nat mogen worden, makkelijke kleding, zwemkleding, handdoek, zonnelotion, muggenolie, verrekijker, zaklamp, persoonlijke medicatie en toilet spullen.

 • Facultatief transport: u kunt vertrekken van en/of door reizen naar:
 • Per slaaptrein van Bangkok naar Trang en vv. Ticketprijs is niet inclusief. Prijzen 2e klasse airco vanaf 1,100 THB pp. enkele reis.
 • Per vliegtuig van Bangkok naar Trang en vv. Ticketprijs is niet inclusief. Prijzen met AirAsia vanaf 2,150 THB pp. enkele reis.

 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (wate)rwegen, hotelsluiting etc. kunnen routes of hotels soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Verloren Eiland Paradijs tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze meerdaagse excursie is geschikt voor iedereen die goed kan zwemmen en met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfer vanaf Sri Trang Hotel in Trang stad. Voor transfers vanaf andere locaties betaalt u een toeslag. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een lokale gids. Vervoer per airconditioned minibus, open pickup truck en open langstaart boot. Verblijf in comfortabele safari tenten met apart woon- en slaapgedeelte.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris- en alcoholische dranken, transfers (vanaf / naar Trang, Krabi, Phuket of Khao Lak geldt een toeslag), vliegtickets (lokaal & internationaal), visumkosten, persoonlijke uitgaven, bagage afhandeling en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunnen niet in Thailand of Zuidoost-Azië worden afgesloten.

  Recensie voor Verloren Eiland Paradijs (3 dagen / 2 nachten)

  Algemene waardering: 4.4 uit of 5 beoordelingen. 5 eerlijke recensies.
  Name: Wieke
  Date: 18-Feb-20

  Recensie: Wij zijn nu 2 weken terug van onze vakantie in thailand en hebben deze tour gedaan het was echt super onze gids Ped heeft ons veel laten zien en verteld over de eilanden. Wat wij heel fijn vonden dat er geen andere toeristen waren en dat je dan ook echt samen op een eilandje zat. Dit is echt een aan rader!!!!!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Cynthia
  Date: 27-Jan-20

  Recensie: In januari ben ik met mijn vriend naar Thailand geweest en hebben wij onder andere deze tour gedaan. Wij hebben hiervan genoten. Heerlijk met een boot en gids over het water, prachtige lagunes gezien en gezwommen bij kleine eilandjes. Ook hebben wij het eiland waarop we verbleven per busje verder ontdekt en hebben interessante dingen gezien; ananasplanten, rijstvelden, een vissersdorpje etc. Deze meerdaagse tour is echt een aanrader!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Joop Koopman
  Date: 16-Nov-19

  Recensie: Had deze toer niet willen missen. Super beleving. Bedankt voor het goede advies Greenwood.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Claudia
  Date: 13-Aug-19

  Recensie: We zijn net terug uit thailand en deze tour is zeker een van onze hoogtepunten geweest. We hebben dingen gezien die we zelf nooit hadden kunnen ontdekken. Zeesterren die van je hand "afwandelen" , een tijgerhaai geaaid, bbq op een verlaten strandje en natuurlijk de "nemo"-visjes. De accommodatie is inderdaad erg eenvoudig, een tent! Maar de eigenaar was echt heel vriendelijk, het eten was voortreffelijk en het uitzicht prachtig. Dus dat maakt al veel goed.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: fam. de Koninck
  Date: 19-Mar-19

  Recensie: we aan deze excursie deelgenomen. We vinden dit nog altijd een van de mooiste trips die we in Thailand hebben gemaakt. De accomodatie is heeel eenvoudig, maar dat geeft juist zijn charme. Eten is echter voortreffelijk. Internet was gewoon bij iemand thuis in de woonkamer. Voor extra te boeken tochtjes in de Phang Nga Bay komt de longtailboot je op het strand voor resort ophalen. Wat je daarna allemaal te zien krijgt is ongelooflijk mooi: verschillende lagunes (soms moet je wachten tot het eb is om een grot door te kunnen lopen om de lagune te bereiken), mooie witte stranden, een eiland waar mensen wonen, die vogelnestjes verzamelen, zeegrotten, een moslim visserdorp op palen. Wij vinden dit echt een aanrader!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Krabi - De schoonheid van Nakhon Sri Thammarat

  's Morgens vroeg halen wij u op bij het hotel, om vervolgens richting Nakhon Sri Thammarat te koersen. Dit is de provincie met de meeste hoge bergen en wilde bossen.

  Vanaf:
  Contact
  Krabi ontdekkingstocht

  Deze halve dagtocht maakt u bekend met het mooie leven van Krabi. We bezoeken het Marine Nationaal Park, vroeger ook bekend als Had Nai Yang Nationaal Park. U ziet hoe ananassen wo

  Vanaf:
  Contact
  Verloren Eiland Paradijs (3 dagen / 2 nachten)

  In het prachtige Koh Petra Marine National park in de provincie Trang ligt het kleine bounty eiland Koh Lao Liang met zijn hagelwitte stranden, kristal heldere water en indrukwekke