Krabi ontdekkingstocht

Tourcode:1203
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00 - 13.00
Category: Bouwstenen
Algemene waardering: 2.6 uit of 5 beoordelingen. 3 eerlijke recensies. Lees Recensie
Deze halve dagtocht maakt u bekend met het mooie leven van Krabi. We bezoeken het Marine Nationaal Park, vroeger ook bekend als Had Nai Yang Nationaal Park. U ziet hoe ananassen worden gekweekt op een van de vele ananasplantages. Wist u bijvoorbeeld dat deze vrucht op de grond groeit en niet in een boom?

U kunt genieten van een frisse duik bij de Huay Toh waterval. Fris en fruitig kunnen we aanschuiven voor de lunch om daarna verder te gaan naar de Tiger Cave Temple.

Als u daar tijd en conditie voor heeft, is het de moeite waard om de klim van 1,237 treden aan te gaan. De belangrijkste attractie is daar de voetafdruk van de Boeddha. U wordt beloond met een uitzicht van 360 graden over de omgeving én de Andaman Zee.

Met genoeg indrukken van Amazing provincie Trang keren we terug naar uw hotel!



Optionele Tours:

Phang Nga Bay Tour
De tour begint al bij het hotel. De tocht naar de pier in Phang Nga voert door indrukwekkende rubberplantages. Eenmaal daar aangekomen gaat de reis ve
Krabi - Spa bronnen & Tiger Cave Temple tour
Ook deze tour begint al bij het hotel. We stoppen al snel bij een lokale rubberplantage, waar u kunt zien hoe rubber wordt getapt. De volgende stop vo
Opmerkingen:
  • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
  • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!


  • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
    Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Krabi hotels - Ao Nang Beach.) Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een lokale Engelssprekende Thaise gids. Vervoer per airconditioned minibus.
    Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
    Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Krabi hotels, 300 THB pp. (Nationaal Park toegang. Betaal direct aan parkwacht) en facultatieve excursies.
    Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

    Recensie voor Krabi ontdekkingstocht

    Algemene waardering: 2.6 uit of 5 beoordelingen. 3 eerlijke recensies.
    Name: Wim Hout
    Date: 22-Oct-19

    Recensie: Leuke leerzame dagtocht.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Ronald
    Date: 10-Oct-19

    Recensie: Om te beginnen was de gids 20 minuten te laat. Tour heeft niet veel te bieden qua bezienswaardigheden. De lunch was ronduit slecht, terwijl het Thaise eten zo lekker kan zijn. Wij hebben de ananasplantage nog geen eens bezocht. De gids was ook meer met zijn telefoon bezig dan met de tour. Wij zouden deze tour niet aanraden.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Anita Voet
    Date: 01-Aug-19

    Recensie: Veel gedaan en gezien. Niet heel bijzonder met wel een gezellige dag uit. Gids was erg spraakzaam en wist over alles iets te vertellen.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


    Aanbevolen door Green Wood

    Vanaf:
    Contact
    Krabi - De schoonheid van Nakhon Sri Thammarat

    's Morgens vroeg halen wij u op bij het hotel, om vervolgens richting Nakhon Sri Thammarat te koersen. Dit is de provincie met de meeste hoge bergen en wilde bossen.

    Vanaf:
    Contact
    Krabi ontdekkingstocht

    Deze halve dagtocht maakt u bekend met het mooie leven van Krabi. We bezoeken het Marine Nationaal Park, vroeger ook bekend als Had Nai Yang Nationaal Park. U ziet hoe ananassen wo

    Vanaf:
    Contact
    Verloren Eiland Paradijs (3 dagen / 2 nachten)

    In het prachtige Koh Petra Marine National park in de provincie Trang ligt het kleine bounty eiland Koh Lao Liang met zijn hagelwitte stranden, kristal heldere water en indrukwekke