Een relaxt dagje Koh Klang (Krabi)

Tourcode:1205
Datum: Dagelijks
Tijd: 10.00 - 17.00
Category: Boottocht
Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies. Lees Recensie
Wat heeft Krabi behalve zon, zee en strand nog meer te bieden? Genoeg. Deze relaxte tour laat kennismaken met het leven op het 'Midden Eiland' Koh Klang. Het uitgaans- en strandleven van Krabi is voor de vijfduizend eilandbewoners van Klang ver weg. Het zijn vissers (ze hebben hun eigen methodes om vis en krabben te vangen), ze verbouwen rijst of kokosnoten en bananen. Iedereen kent elkaar hier. De gemeenschapszin onder de voornamelijk moslimbevolking is groot; de tradities en opvattingen zijn oud en worden gerespecteerd. Bezoekers kunnen op een hartelijke ontvangst rekenen.

Je wordt om tien uur opgehaald bij je hotel. De dag begint dan met een kijkje bij de 'Giant Crab', Krabi's eigen 'landmark'. Dan gaan we met de langstaartboot naar de Khao Kanab Nam berg, waar we een historische grot bezoeken. Hierna gaan we richting Koh Klang, het rijk met mangrove begroeide eiland. Bij een visboerderij zien we dat er hier veel verschillende soorten vissen leven. Hier, aan de kust, wordt ook de lunch opgediend. Het spreekt een beetje vanzelf: veel vis. Met de lokale Skylab taxi rijden we over het eiland en leggen we aan in een van de drie dorpjes op het eiland.

In Krabi staan de Kaew Kowararam tempel, de fruitmarkt (waar veel van de boeren van Koh Klang hun producten verkopen) en het Vogue shopping center op het programma. Je wordt weer terug gebracht naar je hotel.Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Neem mee: anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren zoals broek, T-shirt, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
 • Green Wood Travel kan ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!
 • **Dit programma wordt ontraden voor zwangere vrouwen.

 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de tocht blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen** met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
  Inclusief de tour: vermelde lunch (visgerechten), vers fruit en drinkwater, omschreven transfers van centraal gelegen Krabi hotels. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus, open lokale opstap taxi en open langstaartboot.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, alcoholische drankjes en tips, transfers van andere niet centraal gelegen Krabi hotels en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Een relaxt dagje Koh Klang (Krabi)

  Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies.
  Name: Ad Plug
  Date: 05-Feb-20

  Recensie: Bezoek aan - en met lokale bevolking. Heerlijk ontspannen Niet volgens beschrijving  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Phang Nga Bay Tour

  De tour begint al bij het hotel. De tocht naar de pier in Phang Nga voert door indrukwekkende rubberplantages. Eenmaal daar aangekomen gaat de reis verder per longtail-boot. U vaar

  Vanaf:
  Contact
  Een relaxt dagje Koh Klang (Krabi)

  Wat heeft Krabi behalve zon, zee en strand nog meer te bieden? Genoeg. Deze relaxte tour laat kennismaken met het leven op het 'Midden Eiland' Koh Klang. Het uitgaans- en s

  Vanaf:
  Contact
  De kogelvissen van Krabi

  Krabi is meer dan de uitvalsbasis naar het tropische eiland Phi Phi. Het heeft zelf mooie stranden en ligt aan de rand van een natuurgebied met bossen vol apen en vogels. In de Str

  Vanaf:
  Contact
  Krabi - De vier eilanden tour

  Het verschil tussen de ansichtkaarten van de prachtigste stranden en vergezichten en de werkelijkheid valt vandaag helemaal weg. De vier strand- en eiland locaties die worden aange

  Vanaf:
  Contact
  Phi Phi Eilanden per Speedboot

  Koh Phi Phi is een kleine archipel in de provincie Krabi in het zuiden van Thailand. Koh Phi Phi Don is het grootste eiland van de groep en is het enige eiland met permanente bewon