Vissen op zeemonsters

Tourcode:1407
Datum:
Tijd: 09.00-17.00
Category: Vissen
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Voor de liefhebbers van vissen is deze tour een absolute must, maar ook voor de toeschouwers zeker de moeite waard in deze prachtige omgeving.

Rond 09.00 uur in de morgen wordt u opgehaald bij uw hotel en naar de boot gebracht.
De ervaren kapitein weet de beste vis stekken te vinden en u hoeft alleen maar te hopen dat ze zullen bijten vandaag.
Het kunnen soms grote jongens zijn dus spanning en sensatie voldoende aanwezig. Alle vis attributen zijn aanwezig aan boord.

Rond 12.00 uur wordt de heerlijke Thaise lunch geserveerd en varen we verder naar nieuwe plekken.

De hele middag vissen en varen we totdat we tegen 16.00 weer koers zetten naar de pier waarvandaan u wordt teruggebracht naar uw hotel.Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!
 • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit, frisdrank en drinkwater, entreegelden voor het nationale park en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Koh Tao hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, zwemvesten, uitgebreid visgerei en aas en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per open lokale taxi en open boot.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, alcoholische drankjes, transfers van niet centraal gelegen Koh Tao hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Vissen op zeemonsters

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Vissen op zeemonsters

  Voor de liefhebbers van vissen is deze tour een absolute must, maar ook voor de toeschouwers zeker de moeite waard in deze prachtige omgeving.

  Vanaf:
  Contact
  Nachtvissen in de tropen

  Een avond op zee in de tropen is een echte belevenis. De temperatuur is aangenaam en de vissen bijten ook 's avonds.

  Vanaf:
  Contact
  INKT nachtvissen

  Een avond op de oceaan op zoek naar inktvis is een bijzondere ervaring die ook voor niet vissers zeker de moeite waard is om een keer mee te maken.