Nachtvissen in de tropen

Tourcode:1407A
Datum:
Tijd: 17.00-24.00
Category: Vissen
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Een avond op zee in de tropen is een echte belevenis. De temperatuur is aangenaam en de vissen bijten ook 's avonds.

Om 20.00 uur 's avonds wordt u opgehaald bij uw hotel en naar de boot gebracht.
Als we tegen 20.30 de oceaan opvaren kunt u eerst genieten van een heerlijk Thais diner terwijl de ervaren kapitein naar de beste vis stekken koerst. Alle apparatuur om te vissen is aan boord dus nu is het wachten tot ze bijten.
Het blijft altijd spannend en onvoorspelbaar wat u vanavond gaat binnenhalen maar afgezien daarvan is de hele sfeer van een tropennacht op de oceaan al de moeite waard om een keer mee te maken.

Rond middernacht meren we weer af bij de pier en wordt u teruggebracht naar uw hotel.Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen muggen
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek en een goed humeur.
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!
 • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit, frisdrank en drinkwater, entreegelden voor het nationale park en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Koh Tao hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, zwemvesten, uitgebreid visgerei en aas en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per open lokale taxi en open boot.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, alcoholische drankjes, transfers van niet centraal gelegen Koh Tao hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Nachtvissen in de tropen

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Vissen op zeemonsters

  Voor de liefhebbers van vissen is deze tour een absolute must, maar ook voor de toeschouwers zeker de moeite waard in deze prachtige omgeving.

  Vanaf:
  Contact
  Nachtvissen in de tropen

  Een avond op zee in de tropen is een echte belevenis. De temperatuur is aangenaam en de vissen bijten ook 's avonds.

  Vanaf:
  Contact
  INKT nachtvissen

  Een avond op de oceaan op zoek naar inktvis is een bijzondere ervaring die ook voor niet vissers zeker de moeite waard is om een keer mee te maken.