Snorkel Trip naar Koh Tao & Nang Yuan

Tourcode:1708
Datum:
Tijd: 06.30
Category: BoottochtSnorkelen
Algemene waardering: 5.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies. Lees Recensie
Een hele dag genieten van zon, zee en strand in de Golf van Siam. U vaart vanaf Koh Pha-Ngan naar de mooiste snorkelplekken van de omgeving om het rijke onderwaterleven te ontdekken.

Omstreeks 07.00 uur halen we u bij uw hotel op en brengen u naar de pier. Per speedboot varen we naar de eilanden Koh Tao en Koh Nang Yuan.
Deze ware bounty-eilanden liggen op ongeveer 40 kilometer ten noordwesten van Koh Pha-Ngan.

In de ochtend gaat u zwemmen en snorkelen bij de prachtige koraalriffen van Koh Nang Yuan. Ook maken we een korte wandeling naar een mooi hoog punt voor een uitzicht over de omgeving. Op dit favoriete honeymoon eiland wordt ook de lunch geserveerd.

In de middag verplaatsen we ons naar Koh Tao voor nieuwe, maar wederom mooie, relax- en snorkelplekken. Later in de middag vertrekken we weer richting Koh Pha-Ngan.Opmerkingen:
 • Vervoer per hoge snelheid catamaran of reguliere boot is afhankelijk van de weersgesteldheid.
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.


 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting koraalriffen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Snorkel Trip naar Koh Tao & Nang Yuan tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
  * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit, drinkwater, frisdrank en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Koh Pha-Ngan hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, snorkeluitrusting, zwemvesten en begeleiding door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus of lokale open taxi en diverse open boten.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, toegangsprijs Koh Nang Yuan, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Koh Pha-Ngan hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Snorkel Trip naar Koh Tao & Nang Yuan

  Algemene waardering: 5.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies.
  Name: Peter Luijkx
  Date: 02-Feb-20

  Recensie: Geweldige excursie en wat goed geregeld allemaal! Even raar als je door taxi afgezet wordt bij de boot en aangegeven wordt dat je naar een loket moet (maar welke?) en deze mensen Greenwood niet kennen? Een paar loketten verder ging het prima. Prachtig hoe het ontbijt op de boot ging en hoe we daar werden opgevangen. De eilanden zijn heel erg mooi en tijd genoeg om het een en ander te bekijken. Lunch heerlijk. Greenwood belt een dag van te voren naar hotel, om tijd van ophalen nog eens door te geven, keurig!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Snorkel Trip naar Koh Tao & Nang Yuan

  Een hele dag genieten van zon, zee en strand in de Golf van Siam. U vaart vanaf Koh Pha-Ngan naar de mooiste snorkelplekken van de omgeving om het rijke onderwaterleven te ontdekke

  Vanaf:
  Contact
  Snorkelen en Tokkelen op Koh Pha-Ngan

  Op avontuur door het regenwoud van Koh Pha-Ngan Beleef de de prachtige natuur op een totaal andere manier. Zweef boven de boomtoppen van de jungle en nog veel meer.