Snorkelen en Tokkelen op Koh Pha-Ngan

Tourcode:1707
Datum:
Tijd: 09.15
Category: Tokkelen
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Op avontuur door het regenwoud van Koh Pha-Ngan Beleef de de prachtige natuur op een totaal andere manier. Zweef boven de boomtoppen van de jungle en nog veel meer.

Nadat u bent opgehaald bij uw hotel krijgt u eerst een licht ontbijt en een kopje koffie of thee voordat we op weg gaan.
Hierna gaan we snorkelen en zwemmen bij Haad Khom. Ook bezoeken we het beroemde Bottle Beach, een van de mooiste eiland van Koh Pha-Ngan.

Zin in wat extra spanning en dat unieke Tarzan en Jane gevoel?
Dan moet u zeker gebruik maken van de mogelijkheid om via (veilige) ziplijnen van boom naar boom te tokkelen, een unieke ervaring met maar liefst 16 tokkelstations!

Na een korte kennismaking met de Thaise cultuur in de traditionele 'heritage show' wordt het weer tijd voor wat sportiviteit: in de schietclub waar we heengaan kunt u zelf met pijl en boog schieten, niet op elkaar maar veilig op een schietschijf.

Per boot en minibus terug. Al met al een dag waarop u de vele kanten van Koh Pha-Ngan leert kennen op een leuke ontspannende manier.Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!
 • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit, drinkwater en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Koh Pha-Ngan hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, snorkeluitrusting en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus of soms open lokale taxi.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, alcoholische drankjes, transfers van niet centraal gelegen Koh Pha-Ngan hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies zoals olifantrijden.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Snorkelen en Tokkelen op Koh Pha-Ngan

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Snorkelen en Tokkelen op Koh Pha-Ngan

  Op avontuur door het regenwoud van Koh Pha-Ngan Beleef de de prachtige natuur op een totaal andere manier. Zweef boven de boomtoppen van de jungle en nog veel meer.