Nachtvissen op zee - Koh Pha-Ngan

Tourcode:1704
Datum:
Tijd: 17.00
Category: Vissen
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Het prettige van deze tocht door de tropennacht is dat hij behalve voor vissers ook boeiend en gezellig is voor niet vissers want wat is er leuker en romantischer dan in een bootje op zee te dobberen met een lekker glaasje wijn erbij.

Rond 17.00 uur wordt u opgehaald bij uw hotel en naar de pier gebracht waar uw boot al ligt te wachten. De komende uren kunt u genieten van de speciale sfeer van een tropennacht op zee met natuurlijk de spanning van wat er aan uw hengel blijft hangen maar ook het lekkere eten en de drankjes zullen ervoor zorgen dat de tijd aangenaam verstrijkt totdat we rond middernacht weer terug zijn bij ons vertrekpunt.

Green Wood is er voorstander van om de gevangen vis weer terug te zetten.Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek en zaklantaarn.
 • Green Wood Travel ook deze nachttocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!
 • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit, frisdrank, drinkwater en een glas rode of witte wijn. Omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Koh Pha-Ngan hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, zwemvesten, uitgebreid visgerei en aas en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus of soms open lokale taxi en open boot.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, alcoholische drankjes, transfers van niet centraal gelegen Koh Pha-Ngan hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Nachtvissen op zee - Koh Pha-Ngan

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Diepzee vissen rond Angthong National Marine Park

  Een hele dag en nachtvissen op een van de mooiste plekken in de Golf van Thailand; het Marine Nationale Park Angthong, een sprookjesachtige ervaring.

  Vanaf:
  Contact
  Nachtvissen op zee - Koh Pha-Ngan

  Het prettige van deze tocht door de tropennacht is dat hij behalve voor vissers ook boeiend en gezellig is voor niet vissers want wat is er leuker en romantischer dan in een bootje