Diepzee vissen rond Angthong National Marine Park

Tourcode:1705
Datum: Dagelijks
Tijd: 10.00 - 14.00
Category: Vissen
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Een hele dag en nachtvissen op een van de mooiste plekken in de Golf van Thailand; het Marine Nationale Park Angthong, een sprookjesachtige ervaring. In deze exotische omgeving met vele onbewoonde eilandjes en loodrecht omhoog rijzende kalksteen rotsen.

Rond 10.00 in de morgen wordt u opgehaald bij uw hotel en naar de pier gebracht waar de boot al op u ligt te wachten. Al snel zitten we op volle zee en varen richting het Nationale Marine Park. De hengels kunnen uit en dan volgt een heerlijk relaxte dag op zee dobberen en varen langs de eilandjes en rotsen die deze omgeving zo bijzonder maken.

U geniet van een prima lunch en diner buffet en terwijl de tropennacht valt krijgt u weer andere kansen om wat binnen te halen. Rond middernacht zijn we weer terug bij de pier, niet met een grote vangst maar wel een unieke ervaring rijker. Deze tocht is geschikt voor zowel ervaren als minder ervaren vissers.

Green Wood Travel is er voorstander van dat gevangen vis weer wordt teruggezet.Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!
 • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit, frisdrank en drinkwater, entreegelden voor het nationale park en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Koh Pha-Ngan hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, zwemvesten, uitgebreid visgerei en aas en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus of soms open lokale taxi en open boot.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, alcoholische drankjes, transfers van niet centraal gelegen Koh Pha-Ngan hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typenVerzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Diepzee vissen rond Angthong National Marine Park

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Diepzee vissen rond Angthong National Marine Park

  Een hele dag en nachtvissen op een van de mooiste plekken in de Golf van Thailand; het Marine Nationale Park Angthong, een sprookjesachtige ervaring.

  Vanaf:
  Contact
  Nachtvissen op zee - Koh Pha-Ngan

  Het prettige van deze tocht door de tropennacht is dat hij behalve voor vissers ook boeiend en gezellig is voor niet vissers want wat is er leuker en romantischer dan in een bootje